icon

Neistota vo vzťahu: Žiť v tieni jeho ex?

16. feb 2025

Žienky, potrebujem pomôcť. Keď toto píšem som ešte v šoku. Trávim čas s jedným chlapom už vyše 2 mesiacov, stretávame sa, spoznávame. Viem, že bol ženatý a žije sám v dome a jeho ex žije v byte. V tom dome som vždy na víkend, cez týždeň ideme len niekam von. Viem na 100%, že ona v tom dome nežije ale on áno, pretože keď voláme videohovor alebo mi posiela fotky je to z toho domu a žiadne ženské veci tam niesu, len jeho (prehladala som aj skrine).. po večeroch voláme aj hodiny. včera ame boli na večeri a asi nás niekto videl. Ja som v tom, že je rozvedený, lebo vravel vždy že ex manzelka. Dnes ako som vstala ráno, ma zobudila jeho ex telefonátom a stála pod jeho domom. On jej napisal ze niesme doma a nechcel s nou komunikovat. Ona mu vyvolávala ako šialená a stála pred jeho domom 3 hodiny a chcela mu prehladat dom, vraj tam niekoho má.. on mi len hovoril, že nechce kým sa rozvedú aby vedela, že niekoho má, lebo sa nevedia dohodnúť o delbe majetku a ona s nicim nesuhlasi, tak sa to ťahá a ona ho chce naspäť. nejde mi do hlavy celá tá scena a este to ze ziju oddelene. Čo si mám o tom mysliet? Nikdy som sa a takým niecim nestretla. Ja som sa snazila byt pokojná, ale bezpecne som sa teda necitila.. Nechcem sa do niečoho namočiť a skrývať sa netúžim, ale zaroven mi je s ním dobre.

Strana
z2
majo111222
Odpoveď bola odstránená
krasneleto
16. feb 2025

tak hlavne... si bola oklamana este ste spolu ani nezacali...

lentilka78
16. feb 2025

Klamal ti v dosť dôležitej veci, že je rozvedený... Tak sa skus racionálne zamyslieť. Je ti toto treba?

enmery
16. feb 2025

Ty si máš hlavne zamýšľať, ako sa čo najskôr pobaliť a už naňho nikdy neobzrieť. Inakšie si o pár rokov budeš búchať hlavu o stenu. Ak už Ti pri tomto nesvieti všetky kontrolky, čo je to zač, tak už Ti nepomôže nič.

spongebob1
16. feb 2025

Pises trosku chaoticky, ale mne z tohto vyplyva: nie su rozvedeni, bola si oklamana. Delba majetku nema nic spolocne s vernostou, raz ked sud nariadi rozdelenie BSM, musi to byt splnene.
Ja by som dotycnemu zamavala, je klamar, ktory si potreboval uzit a tebe klamal vo velmi zavaznej veci.

mogaa
16. feb 2025

A si si istá že spolu nežijú? Keď ťa zjavne pred ňou zapieral? Teba klamal že je rozvedený, ktovie čo nahovoril svojej žene..... minimálne je čudné, že nechce aby sa o tebe dozvedela a chce mu prehľadať dom že tam niekoho má.....myslíš že ak by to bolo medzi nimi na rozvod, tak by mu chcela prehľadávať dom? ja myslím že vtedy by jej to ani nenapadlo, veď prečo aj keď spolu nežijú.....

danica2711
16. feb 2025

je ti toto treba? Odíď z kratšej cesty, ste spolu len 2 mesiace, toto vyzerá na nekončiace problémy...

mogaa
16. feb 2025

Na tvojom mieste ho prekvapím doma ale cez týždeň, keď nebude tušiť že prídeš.....či vôbec počas týždňa v tom dome aj spáva alebo chodí spať k svojej manželke....klamal teba a klame aj svoju ženu....ale ak chce byť tá druhá, tak v pohode , užívaj si čo ti život dá, ale potom sa nečuduj že mladý pán sa stále nerozvádza....

petronelag
16. feb 2025

Vyzerá to tak, že ešte nie sú rozvedení a ak ten muž za niečo stojí, tak ja by som mu dala podmienku, že pôjdem do toho domu, až keď budú rozvedení a vysporiadaní. Ale aj potom môžu byť s ňou problémy.

svetlonos
16. feb 2025

Si hlupa a veľmi! Tiez takeho poznam. Zena s ničím nesúhlasí, nechce sa dohodnúť o delbe majetku... No jasne ze nechcem lebo chlapec uplne vychcano mysli len na seba a uz ex chce manipulovať cez majetok. Idealne aby on z toho vyryzoval co najviac a ona odisla s hoľou ríšou.
On nemá vysporiadanu minulost, je ženatý, má milenku a klame na dve strany.
Ale vieš co? Pokial ti s nim je dobre, kludne ostan. Aký prišiel taku našiel. On ti klame, ty mu prehľadávať skryne - taková normální rodinka 😍🫣
Vezmi rozum do hrsti a posli ho do prdele.

h2
16. feb 2025

Rozvod je jedna vec, deľba majetku druhá vec. To, že sa nevedia dohodnúť na deľbe majetku, nemá vplyv na rozvod. Mohol byť rozvedený dávno. Alebo ti aspoň nemal klamať, že už rozvedený je.

saraxyz
16. feb 2025

Mne sa páči, že si už stihla prehľadať skrine. 😄

petronelag
16. feb 2025

@saraxyz Trochu kontrolovať nezaškodí.

tykat
16. feb 2025

@saraxyz presne 😁 aj mne toto udrelo do oci ze sa stretavaju 2 mesiace a prehladala mu skrine.

viestta
16. feb 2025

@saraxyz aj teba toto zaujalo, ze skrine prehladane... V dvojmesacnom vztahu 🙄

janickacrazy
16. feb 2025

No môžu žiť oddelene, na tom nie je nič čudné. Moja známa tak žili asi 3 roky, kým sa reálne rozviedli. Každý už mal časom nového partnera, ale rozvod sa im nechcelo akosi hneď riešiť. Proste niektorí ľudia sú takí. Mne to bolo divné, ale oni s tým boli v pohode.

kristinka92
16. feb 2025

Keby je naozaj ex, asi by si nedovolila mu prehľadávať dom či tam niekoho nemá, nemyslíš?

kitycat
16. feb 2025

Mna este zaujalo ze " ona ho chce naspat"

Ocividne rozvedeny este nie je a ak ona na sude povie, ze ho chce, tak ich podla teba nerozvedu? 🤨

luccija
16. feb 2025

@kristinka92 asi je z domu ešte polovica jej, keď chce môže tam prísť bývať.Rozvedeny môže byť majetkové sa môže ťahať roky.

maris5
16. feb 2025

Povedz mu, ze zacat vstah klamstvom nie je prijatelne. Nech si najprv uprace doma a potom zacne niekde inde, ale ty nechces takto zit.

saska00123
16. feb 2025

Veľmi som nerozumela, ale ak ide o BSM a on nechce, aby ona vedela, že niekoho má, lebo sa nevedia dohodnúť pred rozvodom? Až po rozvode sa môžu dohodnúť ohľadom BSM - bezpodielové vlastníctvo manželov a to sa rozdeľuje, až po rozvode.

h2
16. feb 2025

Dievčatá, ktoré zaujali tie prehľadané skrine: autorka písala, že trávi víkendy v priateľovom dome. Čiže otvoriť dvere na skrini a nakuknúť, či tam nie sú ženské veci, zrejme nie je problém. Zase si pod tým prehľadávaním nepredstavujte policajnú raziu.

jenny224
16. feb 2025

A to si sa s ním po takejto scéne o tom nerozprávala? Divné. A čo si máš myslieť? Že si už nemusíš myslieť nič, hlavne nie na neho.

majo111222
Odpoveď bola odstránená
saraxyz
16. feb 2025

@tykat
@viestta mňa iba toto zaujalo. 2mesiace a lustracia ako lusk. 🤣 Ja sa k ostatnému nevyjadrim, mne stačia prehľadne skrine🙄

saraxyz
16. feb 2025

@petronelag trochu? Prehľadala aj skrine. Čiže komplet všetko

saraxyz
16. feb 2025

Autorka, prelustruj ešte kataster, nech vieš kto je majiteľom domu

viestta
16. feb 2025

@h2 otvorit dvere na skrini v cudzom dome ti pride v poriadku? Vsak je tam len na navsteve, je jedno, ze kvoli podpaplonovym radovankam, ale rozmyslem co by tak mohla hladat v jeho skriniach aby tam nazerala...

domkakvet
16. feb 2025

Je zenaty, to znamena, ze mas dat od neho ruky prec bez ohladu na to, ci sa planuje, alebo neplanuje rozviest a za dalsie je to klamar.

h2
16. feb 2025

@viestta Ja som nepísala, že je to v poriadku. Baby sa divili, kedy to stihla v dvojmesačnom vzťahu. Tak som napísala, kedy. Hocikedy, keď tam trávi víkendy.

Strana
z2