Nemá chuť sa so mnou rozprávať
Dobrý deň. S priateľom máme dočasne vzťah na dialku. Všetko fungovalo bezproblémov, dneska mal prísť zamnou. Pracuje ako taxikár, takže keď mi včera neodpisoval 2 hodiny ( čo bolo zvlastne ked vzdy reaguje okamzite ) a nezdvihol mi 2x mobil zacala som sa oňho báť. Po nejakej chvíli mi len napísal správu, že nemá chuť sa somnou rozprávať a podľa polohy som videla, že bol už u seba doma. Je prechladený takže aj pomerne mrzutý posledné dni. Ja vôbec nechápem, čo som urobila, že mi takú správu napísal. Vie mi to niekto, ideálne muž, vysvetliť takéto správanie? Som z toho nešťastná. Ďakujem
@laurahaj no ako? Mládenec sa ozval?
@lucyluska nič ďalšie nenapísal, ale zaklopal mi večer na dvere..sme od seba 230km takže vyhodiť som ho nemohla, no nadšená som teda nebola..a vraj to urobil preto, že som mu predtým ja neodpísala, pritom som mu na správu dala "lajk" 🤷♀️ príde mi to dosť nezrelé..neviem už čo si o tom myslieť..
Takže teraz je u teba.
Môžete si to vykomunikovať. Že očakávaš, ak je unavený, nech ti to normálne napíše a nie tak útočne.
A on možno teda chcel minule komunikovať, ale ty si mu dala len lajk a cítil sa odstrčený, ..
Lepšie je si zatelefonovať. Pri písaní vznikajú nedorozumenia.
Klasika taxikar... Ja by som s taxikarom nevedela chodit. To su vzdy taketo tipy 🙂