Nemám šťastie na chlapov

7. apr 2024

Vyrastala som v rodine kde otec bol alkoholik a mama sa starala sama o všetko aj finančne.Rodičia ma nemali radi,často na mňa nadávali aj ma bili.Urcite ma toto ovplyvnilo,no nemala som kam odísť od nich.Ako dospelá dala som sa dokopy s prvým chlapom ktorý prejavil o mňa záujem.Tak veľmi som túžila po tom aby ma niekto ľúbil.No netrvalo to dlho.Po dvoch rokoch som došla na to že pije a nemieni s tým prestať.Lenze to už som bola tehotná,podnájom som sama nezvládla,tak som sa vrátila k rodičom.Bolo to hrozné,moje sebavedomie bolo na nule,starala som sa o dieťa plus domácnosť a všetko okolo rodičov keďže som bola doma na RD.Ked som nastúpila do práce spoznala som tam ďalšieho chlapa čo prejavil o mňa záujem.Po čase sme sa dali dokopy po 3 rokoch sme sa zobrali a plánovali spoločnú budúcnosť.Verila som mu že nás s dcérou konečne niekto ľúbi.No po čase aj tento chlap sa zmenil.Dosla som na to že vypisoval na pokeci s inými ženami.Aj sa s nimi stretával a bol mi neverný.Podala som o rozvod a zas sa vrátila k rodičom.Bola som sklamaná a utrápená.Po rokoch som spoznala ďalšieho chlapa ktorý prejavil o mňa záujem.Uz som bola opatrnejšia bála som sa že ani tentoraz to nevyjde.No on sa nevzdával.

zmrzlinka2021
7. apr 2024

Čiže stačí o teba prejaviť záujem?

autor
7. apr 2024

Dopisem sem..Po čase dali sme sa dokopy,požiadal ma o ruku,kúpili sme si domček.A narodil sa nám chlapček.Vyzeralo to že všetko ide správnym smerom.No zase po čase manžel ukázal svoju pravú tvár.Zacal kričať nadávať obviňovať ma za všetko.Nebolo to zo dňa no postupne.
Teraz poraďte prečo prečo nemám šťastie na chlapov a na lásku?Každý kto ma pozná povie že som taká dobrá duša,úprimná,milá,nikdy nikomu som neublížila.A predsa mám smolu v živote.Ako toto zmeniť alebo len pretrpieť,veď môže byť aj horšie.?
Kamarátky mi povedia že v každom vzťahu je niečo zle,že darmo budem utekať zo vzťahov,nikto není dokonalý.Len škoda že každý chlap ukáže svoju pravu tvár až po rokoch.Zo začiatku každý sa hrá aký je fajn sympatický dobrý,no po čase vyplávajú také veci čo vôbec nečakam.Mozno som len príliš naivná,nemám sebavedomie,no túžim len po jednom.Prezit lásku a mať normálnu rodinu čo som ja ako dieťa nikdy nemala.Aby nás manžel ľúbil a ctil,aby nám bol oporou.Chcem tak veľa od života?

autor
7. apr 2024

@zmrzlinka2021 Prečítaj si pokračovanie.Som len obyčajna žena,nie som ani pekná ani múdra,nikdy som sa necítila na to zbaliť niekoho kto sa mi páčil.Takze áno stačilo keď o mňa niekto prejavil záujem.Spoznala som ho po čase a dali sme sa dokopy.Lenze po rokoch vždy sa zmenili chlapi v mojom živote,z každého sa vykľul niečo čo ma ranilo a ponižovalo.

0silvia0
7. apr 2024

Nemas sebavedomie, nemas sebalasku, nevazis si sama seba, preto chces aby ta niekto urobil stastnou. A netusis, ze v prvom rade musis mat rada samu seba ty. Ak najdes stratenu sebauctu, nikdy uz nikomu nedovolis, aby ta ranil.

tanyag
7. apr 2024

Začni od seba. A neber hneď prvého, ktorý prejaví záujem. Selektuj, vyberaj si. Len teraz s 2 deťmi od 2 rôzných mužov, po 2 rozvodoch...no neviem ... Nehŕň sa hneď do manželstva a ďalších detí...k čomu to je dobre? Pouč sa z minulosti.

autor
7. apr 2024

@0silvia0 A ako to nájsť stratenú sebaúctu a sebalasku?

emo84
7. apr 2024

Každá žena je pekná a niečím výnimočná .S pribúdajúcim vekom, aj problémami sa človek mení . Treba si sadnúť a komunikovať a hľadať dôvod prečo nastala zmena správania . Nájsť riešenie vo vzťahu a byť šťastná a pracovať na sebavedomí . Na vzťahu treba stále pracovať. Keď nebude záujem pracovať na vzťahu tak rozvod .

0silvia0
7. apr 2024

To je nadlho, teraz nemam cas sa rozpisovat. Ale skus najst terapeuta, citaj literaturu, pocuvaj podcasty od psychologov, citaj poucne blogy, napriklad:
https://dennikn.sk/blog/2409347/5-vybornych-tip...

autor
7. apr 2024

@emo84 Ja som hľadala dôvod prečo sa zmenili no neviem prečo.

pribinak
7. apr 2024

Ale toto nie je o šťastí na chlapov ale o tvojom nastavení v hlave

Keď sama seba považuješ za takú Chuderku čo nie je ani pekná a ani mudra no tak bude vždy priťahovať len takých luzrov

januska12323
7. apr 2024

Ty nemáš smolu na chlapov ale v zavesení sa na prvého, ktorý prejaví záujem. Stretávajte sa, spoznavajte a nehrň sa hneď do svadby a detí.

pribinak
7. apr 2024

Vieš, robíš si deti s každým chlapom ktorého stretneš a hneď sa hrnies do svadby
Akým vzorom si pre tie deti? Tie si asi tiež dosť užijú keď sa u vás doma striedaju oteckovia jedna radosť

Naozaj začni premýšľať že čo a ako

deti95060810
7. apr 2024

troška je chyba aj v tebe... každý vzťah sa po čase zmení - už tam nie je tá zamilovanosť...
jednoducho musíš dať hranice pokiaľ chlap môže zájsť . Ak začne po tebe kričať - okamžite ho zabrzdi a upozorni že čo si to dovoľuje a nech si to nezvyká.... Upozorni ho že takto sa ku tebe nesmie správať... musíš ukázať že sa ho nebojíš, si silná a ak treba kľudne pôjdeš v živote aj sama bez neho... nedovoľ aby z teba robil handru, ty nie si jeho fackovací panák .

gribka1
7. apr 2024

Ono môže byť chyba aj v tebe. Stále opakuješ tú istú chybu, Stále utekáš pred minulosťou, miesto toho aby si sa zastavila, spoznala sama seba a zistila, čo chceš od života. Kým sa tu pľantáš životom a čakáš, že ťa niekto iný y toho vytrhne, už si mohla mať vlastné bývanie, vzdelanie, prácu, vlastnú sebahodnotu.

autor
7. apr 2024

@januska12323 To nebolo hneď svadba ani deti ale po rokoch.

autor
7. apr 2024

@pribinak Myslíš že nepremýšľam,no na nič som nedošla.Uz aj to som si povedala že ostanem radšej sama s deťmi,možno není pre mňa súdené byť šťastná.

autor
7. apr 2024

@gribka1 Ja viem čo chcem od života.Zazit lásku mať rodinu zázemie niekam patriť.Aby ma aj s deťmi niekto ľúbil a ctil.To je všetko.

autor
7. apr 2024

@deti95060810 Ja som povedala že nesmie po mne kričať no to ako keby som hrach hádzala o stenu,nepočúva ma.Mam pocit že po rokoch každý ma berie ako samozrejmosť a že môže mi ublížiť

gribka1
7. apr 2024

No to je veľa, pretože musí byť na tebe čo ľúbiť. Myslím, že najhoršie sa majú ľudia ako ty, veľmi dobrý, nenáročný, milý. Toto proste nestačí, stále ťa niekto začne využívať. preto musíš najprv ľúbiť seba.

pribinak
7. apr 2024

Už ti to napísali, chod na psychoterapiu. Začni od seba, lebo svoju traumu z detstva prenasas na svoje deti

autor
7. apr 2024

@gribka1 Lenže neviem čo ľúbiť na sebe nemám nič extra,som l n obyčajná žena ako tisícky na svete.

gribka1
7. apr 2024

Samú seba, svoje vlastnosti, svoje vnútro, dušu. Čo ti v živote spôsobuje radosť, v čom si dobrá?

autor
7. apr 2024

@gribka1 Čo mi spôsobuje radosť,keď chodíme s deťmi na výlety to sú krásne okamihy.V čom som dobrá neviem asi v ničom.Viem variť aj piecť ale tak standardne.

rozculena
7. apr 2024

ja som tiež nezistila,prečo sa môj ex tak strašne zmenil....

gribka1
7. apr 2024

Ešte sa opýtam, aký máte problém, že začal byť takýto. Čo mu vadí, rozprávali ste sa o tom?

ckocka
7. apr 2024

Sebavedomie sa najlepšie buduje tak že sa postaráš sama o seba ( v tvojom prípade aj o děti) a presvedčíš sa že to zvládneš. Zavesiť sa na chlapa len preto že sa na teba ráči usmiať je číre zúfalstvo. Aký výsledok potom čakáš?

autor
7. apr 2024

@gribka1 Tak prvý že pije som zistila až po tom ako sme začali spolu bývať.Dryhy že ma podvádza tiež až po čase som zistila.Nechcel nikam chodiť tak boli sme len doma asi sa nudil so mnou vo vzťahu neviem.A terajší manžel má svoje muky,na všetko hundre a kričí keď sa mu niečo nepáči.Ale toto nič som nevedela na začiatku.Na začiatku každý bol milý dobrý sympaťák.Az keď sme začali spolu bývať po čase ukázali svoju pravú tvár.

autor
7. apr 2024

@ckocka Ja by som sa rada postarala sama o seba no s dvomi deťmi a z minimálnej mzdy mi hypotéku samej nedajú, takisto podnájom by mi nevyšiel.Pokial nemám peniaze nemôžem nič.Ale môžem vrátiť sa k rodičom no to nechcem.

gribka1
7. apr 2024

A má ťa rád, či ako to je s vami. To, že na všetko nadáva, to sa dá s tým niečo spraviť. Či to už si od neho preč?

ckocka
7. apr 2024

No a v tom je ten problém. Nevieš byť sama, nevieš sa uživiť. Potom si odsúdená presne na taký život aký máš.