Nemám šťastie na chlapov: Príbehy zo života
Vyrastala som v rodine kde otec bol alkoholik a mama sa starala sama o všetko aj finančne.Rodičia ma nemali radi,často na mňa nadávali aj ma bili.Urcite ma toto ovplyvnilo,no nemala som kam odísť od nich.Ako dospelá dala som sa dokopy s prvým chlapom ktorý prejavil o mňa záujem.Tak veľmi som túžila po tom aby ma niekto ľúbil.No netrvalo to dlho.Po dvoch rokoch som došla na to že pije a nemieni s tým prestať.Lenze to už som bola tehotná,podnájom som sama nezvládla,tak som sa vrátila k rodičom.Bolo to hrozné,moje sebavedomie bolo na nule,starala som sa o dieťa plus domácnosť a všetko okolo rodičov keďže som bola doma na RD.Ked som nastúpila do práce spoznala som tam ďalšieho chlapa čo prejavil o mňa záujem.Po čase sme sa dali dokopy po 3 rokoch sme sa zobrali a plánovali spoločnú budúcnosť.Verila som mu že nás s dcérou konečne niekto ľúbi.No po čase aj tento chlap sa zmenil.Dosla som na to že vypisoval na pokeci s inými ženami.Aj sa s nimi stretával a bol mi neverný.Podala som o rozvod a zas sa vrátila k rodičom.Bola som sklamaná a utrápená.Po rokoch som spoznala ďalšieho chlapa ktorý prejavil o mňa záujem.Uz som bola opatrnejšia bála som sa že ani tentoraz to nevyjde.No on sa nevzdával.
@ckocka Vieš nie každá zarába tisíce a úspory tiež nemám,buď rodičia ma o ne obrali alebo na deti stále niečo treba kúpiť.
Pozri, tak ako ty, tak možno aj on, nemal správnu výchovu, šťastné detstvo. V každom z nás je niečo, čo si nesieme v sebe, a niekto to môže prejavovať aj takýmto spôsobom. Nepoznám ho, je tu málo informácii, ako to u vás vyzerá.
Miesto toho, aby si si nasla a vybrala sama, cakas, kym ta niekto oslovi a toho prveho z vdacnosti beries. Potom si s prepacenim ako jedlo na podnose pre manipulatorov.
Pridaj malokvalifikovanu pracu za minimalku, kazde dieta s inym a tocis sa cely zivot v kruhu.
Proste neber prvého chlapa, čo sa naskytne, to je všetko. Chlapov treba vyberať ako ihlu z kopy sena 😄 a ak nenájdeš, tiež sa nič nedeje, naplnený život sa dá aj bez nich
Ach už čítam, ty hľadáš niekoho, kto ta bude živiť? Tak to je potom ešte ťažšie než ta ihla v kope sena, že by dotyčný nemal pocit, že ma navrch. Ckocka ma pravdu, musíš uživiť sama seba
Takže začať treba zmeniť to, že robíš za minimálku. Niečo sa nauč robiť
@bluka2 Neviem odkiaľ berieš že hľadám niekoho kto ma bude živiť,nikde som nič také nepísala.Ja píšem o inom že hľadám niekoho kto nás bude ľúbiť a ctiť,byť oporou.Bohuzial robím za minimálnu mzdu lebo mám deti o ktoré sa treba postarať teda nosiť ich ráno do škôlky a školy, takisto poobede chodiť pre nich.Tiez učiť sa s nimi,preto mám takú prácu akú mám.
@chodec15 Príklad keď berieš výzor a taký čo sa mi páčia tak pre nich nie som dosť atraktívna vyzorovo.Alebo rozumieme si ale povedia mi že chcú byť len kamaráti.Takze ostanu mi len taký muži čo majú o mňa záujem.
Uprimne? Este je kategoria dobrych chlapov, co su nesmeli voci zenam, malo sebavedomi, skus aktivne oslovit. Ti by boli pre teba lepsi, ako ako hovoris ..
"Takze ostanu mi len taký muži čo majú o mňa záujem."
Plus vela spravi opat praca za minimalku a dve deti, tak do toho dost muzov nechcu ist, ze starat sa zrazu o 3 osoby. A sme zase tam, ze sa potrebujes odrazit sama od dna a prejst z minimalky aspon na stredny plat a byt samostatna.
Tak ale keď sa mi niekto nepáči, nepriťahuje ma, tak jeho záujem to nezmení, či?
Autorka a musíš byť za každú cenu vo vzťahu?
@chodec15 Aj ja som nesmela a málo sebavedomá.
@gribka1 Po x stretnutí sa zmení aj keď sa mi na začiatku nepáčil no ako ho spoznám už si zvyknem naňho a to už je začiatok vzťahu.
@zmrzlinka2021 Nemusím veď píšem že rozmýšľala som aj nad tým že ostanem sama.Len momentálne sama by som si to nedala finančné
Zrejme som zle pochopila z odpovede pre ckocka
Ak si si za tie roky, čo si išla z manželstva do manželstva nič nenasporila a nemáš ani žiaden majetok spoločný s manželom (čiže aj pri prvom si bývala v jeho, aj teraz bývaš v manželovom), tak smola...finančne to nezvládneš ani neskôr...je to kruté, ale je to tak...za tie roky, čo si priviedla na svet 2 deti si mala už dávno nejaké zázemie mať..či už nehnuteľnosť spoločnú a pri rozvode by ste sa vyrovnali, čím by si získala taký základ aspoň na prenájom...ale keď nemáš nič, nič nevlastníš .. tak čo môžeš robiť? buď akceptovať to, aký manžel je a nechať na seba kričať.. alebo odísť k rodičom a byť na krku im...
@tanyag Nemám žiadny majetok keďže medzi rozchodmi som bývala u rodičov a tam som platila a dávala peniaze.S prvým manželom sme bývali u jeho rodičov no to tiež nebolo zadarmo.A s terajším máme dom na hypotéku no aj to treba platiť.Plus strava okolo detí škôlka škola za všetko sa platí.
@autor
Ok, ak máte dom na hypotéku spoločne. Dom predaťz hyplatiť hypotéku, zvyšok si rozdeliť a budeš mať na začiatok. Alebo sa rozviesť, ak dom chce on, tak nech ťa z polky vyplatí a máš peniaze. Ja viem, že nič nie je zadarmo, len vravím, že si si to zlé zorganizovala...takto sa prebíjať životom s 2 deťmi. Aspoň výživné máš? na to prvé? Na druhé po rozvode tiež budeš mať...aj keby ste sa mali 3 tlačiť v 1 izbovom byte...vždy lepšie, ako žiť s niekým, kto si ťa neváži...
@tanyag Hypotéku platíme len necelé dva roky,tak keby sa dom predal veľa peňazí z toho nebudem mať.A na prvé dieťa nemám výživné keďže jej otec nepracuje nemá z čoho mi platiť na dieťa
Je mi ľúto akú si mala minulosť ale jedine čo ti môžem napísať k tomu a hlavne poradiť ti je to že v prvom rade musis myslieť na seba a nájsť samu seba… daj seba na prvé miesto máj sa rada takú aká si nevyhladavaj za každú cenu toho pravého a buď šťastná s tým čo máš teraz a uzivaj si život tak ako ty chceš urob veci tak ako chceš ty a nie ten druhý, chlapi ti nasľubujú hory doly a je z toho k*** holý ako sa hovorí😃 v dnešnej dobe žene príde ten pravý do cesty aj v 50tke kým si neuvedomí niektoré veci a neprejde si niečim… to je život, ži pre svoje dieťa lebo máš pre koho žit a byt šťastná už len preto že si mama a máš dcéru
Vieš ono, možno to pre teba bude novinka, ale pre chlapa nie je cieľom mať dieťa a starať sa oň ako to má žena. On chce mať v prvom rade partnerku a starať sa o rodinu ak ju mať chce, ale nie na úkor vzájomného vzťahu. Čo možno bolo dôvodom okrem iných, prečo to nevyšlo so žiadnym...
Uz si bez šance.. žiadny normalny chlap nechce 2x rozvedenu zenu s detmi od oboch :D .. vsetko čo si mohla ako žena ponuknut si stratila.. urcite sa este najde neaky " slobodny" bez štandardov, ale ak bude mat o zenu ako ty zaujem, uz vies že snim nebude dačo v poriadku :D .. po vyšupani otvori oči a urcite sa nebude chciet starat o 2 cudzie deti :D ...
@drago12587 píšeš ako to vidíš ty, ale to neznamená, že je každý chlap takýto povrchný egoista

@gribka1 Ešte sme spolu.Neviem či ma má rád asi nie,keby mal tak predsa nechova sa tak škaredo ku mne nie