icon

Nemôžem zabudnúť na svojho bývalého partnera

18. dec 2025

Už je to rok. Všade ho vidím, alebo jemu podobných, ale nie je to on. Bláznim. Nikto mi nestačí, lebo na neho nikto nemá. Nikto mi nevie dať toľko, koľko mi on dokázal sľúbiť. Celým svojím telom, celou svojou dušou ho volám k sebe, ale nechodí. Som snáď šialená? Prečo sa nevráti? V hlave, v srdci, stále tam je, cítim ho, vnímam ho, vidím ho, počujem ho, predstavujem si ho, porovnávam ho. Bude to ešte horšie? Lebo sa to stupňuje časom.

Strana
z2
anonym_cd3e37
18. dec 2025

Prežívam niečo podobné. Môj partner pred rokom spáchal samovraždu.

autor
18. dec 2025
@anonym_cd3e37

Prežívam niečo podobné. Môj partner pred rokom spáchal samovraždu.

@anonym_cd3e37 Odpusť mi však toto nie je o tom že by môj zomrel, on nezomrel, môj žije. Ide o to že môj príspevok som mierila k ženám, ktoré si tak veľmi silno zidealizovali partnera až z toho mozog urobil úplne inú úroveň bytia a z partnera urobil úplne inú osobu, proste osobu ktorá vie zdieľať blízkosť. Ale skutočnosť je úplne úplne iná. Len rozum mi takto pletie hlavu.

ghoul_
18. dec 2025

@anonym_autor v takomto prípade treba psychiatricku pomoc, lebo toto je už schizofrénia

autor
18. dec 2025
@ghoul_

@anonym_autor v takomto prípade treba psychiatricku pomoc, lebo toto je už schizofrénia

@ghoul_ Prosím nedávajte hneď nálepky a diagnózy. Trochu prehnané.

simona20201309
18. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_cd3e37 Odpusť mi však toto nie je o tom že by môj zomrel, on nezomrel, môj žije. Ide o to že môj príspevok som mierila k ženám, ktoré si tak veľmi silno zidealizovali partnera až z toho mozog urobil úplne inú úroveň bytia a z partnera urobil úplne inú osobu, proste osobu ktorá vie zdieľať blízkosť. Ale skutočnosť je úplne úplne iná. Len rozum mi takto pletie hlavu.

@anonym_autor áno si šialená

simona20201309
18. dec 2025

@anonym_autor taky pan dokonalý? Koľko ti dokázal sľúbiť že si ostala sama? Žeby viac ako dokázal splniť? Co vás rozdeľuje? Jeho žena a deti? Ci je v base?
Koľko máš rokov? 16,5r?

autor
18. dec 2025
@simona20201309

@anonym_autor áno si šialená

@simona20201309 Asi som to zle napísala a podala, keď to takto pôsobí na vás. To bude aj tou únavou. Pôjdem si ľahnúť.

autor
18. dec 2025
@simona20201309

@anonym_autor taky pan dokonalý? Koľko ti dokázal sľúbiť že si ostala sama? Žeby viac ako dokázal splniť? Co vás rozdeľuje? Jeho žena a deti? Ci je v base?
Koľko máš rokov? 16,5r?

@simona20201309 Nie je v base, nemá ženu a deti. Preco také silné reakcie?

reanda
18. dec 2025

ale ved kazda sniva o idealnom partnerovi.. ty si si byvaleho zidealizovala, vies to, takze ten, o kom snivas, nie je on.. preto sa ani nemoze vratit..
horsie to bude, len kym sa budes tym dokola zaoberat.. zivot vie byt aj o inom ako o bluzneni o laske.. tak nachvilu prestan riesit lasku a chlapov a sustred sa na nieco ine.. teda, ak chces, aby sa to zlepsilo

autor
18. dec 2025
@reanda

ale ved kazda sniva o idealnom partnerovi.. ty si si byvaleho zidealizovala, vies to, takze ten, o kom snivas, nie je on.. preto sa ani nemoze vratit..
horsie to bude, len kym sa budes tym dokola zaoberat.. zivot vie byt aj o inom ako o bluzneni o laske.. tak nachvilu prestan riesit lasku a chlapov a sustred sa na nieco ine.. teda, ak chces, aby sa to zlepsilo

@reanda Ďakujem. Prestať bluznit o láske. Stačí sa tak nastaviť a pôjde to?

simona20201309
18. dec 2025
@anonym_autor

@simona20201309 Asi som to zle napísala a podala, keď to takto pôsobí na vás. To bude aj tou únavou. Pôjdem si ľahnúť.

@anonym_autor pýtala si sa ci si šialená tak som odpovedala.
Tak čo je potom s pánom dokonalým? Lebo ty si len naivná, a máš ružové okuliare. Fantazirujes o dokanolm mužovi ktorý určite nie je taký akého si ho vykreslujes. Ak by to bolo tak ako píšeš tak ste spolu.
Mala by si sa zobudiť.

autor
18. dec 2025
@simona20201309

@anonym_autor pýtala si sa ci si šialená tak som odpovedala.
Tak čo je potom s pánom dokonalým? Lebo ty si len naivná, a máš ružové okuliare. Fantazirujes o dokanolm mužovi ktorý určite nie je taký akého si ho vykreslujes. Ak by to bolo tak ako píšeš tak ste spolu.
Mala by si sa zobudiť.

@simona20201309 Pán dokonalý si žije svoj život tak ako si ho žije a mňa nerieši. On ale nie je dokonalý v takom zmysle ako si to možno predstavovať. On vôbec nie je dokonalý. On mi dokázal dať pocítiť skutočnú blízkosť ktorú ju už nikto nedal.

simona20201309
18. dec 2025
@anonym_autor

@simona20201309 Pán dokonalý si žije svoj život tak ako si ho žije a mňa nerieši. On ale nie je dokonalý v takom zmysle ako si to možno predstavovať. On vôbec nie je dokonalý. On mi dokázal dať pocítiť skutočnú blízkosť ktorú ju už nikto nedal.

@anonym_autor ahaaa tak tvoj pan dokonalý je dokonalý manipulátor alebo narcis ktorý ťa dostal presne tam kam chcel a ak sa mu to podarilo, išiel lovit ďalej 👌 Ty si uvedomujes co píšeš alebo si si niečo dala?
Koľko máš rokov?

sissy27
18. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor joj prosim ta, pre nieco je uz ex, tak si spomen na ten dovod. A bud rada, ze nikto dalsi nie je ako on, lebo keby bol taky uzasny ako v tvojej hlave, tak by neexistoval dovod na rozchod a boli by ste stale spolu.

autor
18. dec 2025
@sissy27

@anonym_autor joj prosim ta, pre nieco je uz ex, tak si spomen na ten dovod. A bud rada, ze nikto dalsi nie je ako on, lebo keby bol taky uzasny ako v tvojej hlave, tak by neexistoval dovod na rozchod a boli by ste stale spolu.

@sissy27 Ale prečo má už nikto ďalší nechcel tak moc ako on? Prečo mi už nikto ďalší netoleruje to všetko čo on?

januska12323
18. dec 2025

Choď radšej spať.

sissy27
18. dec 2025
@anonym_autor

@sissy27 Ale prečo má už nikto ďalší nechcel tak moc ako on? Prečo mi už nikto ďalší netoleruje to všetko čo on?

@anonym_autor ved a kto by chcel taku, co sniva o exovi?? Ty by si chcela chlapa, pre ktoreho nie si dost dobra? Aj ked vlastne ocividne ano…
A preboha kto ti ma co tolerovat? Radsej zapracuj na svojich negativach nez hladat niekoho, kto ma tolerovat nejake tvoje vystrelky.

simona20201309
18. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ako moc ta chcel že ťa už nechce? Pozeráš asi veľa telenoviel. Nie žeby si sa poučila z toho vzťahu, ale vyhľadaš to isté- herecky výkon namiesto skutočného vzťahu. Tak hľadaj ďalej, určite sa ešte nájde podobný a opäť ti ostanú len oči pre plač a potom budeš znova nadávať akú máš smolu.
Myslím ze tebe niet rady ani pomoci. Sama si si pánom svojho šťastia... škoda reči, zbytočná námaha. Možno psychiater by pomohol, ale neviem ci je toto depka alebo proste intelekt

roja01
18. dec 2025

Si manipulovana svojim vedomim a nedokazes sa mu vzopriet a konecne zacat zit svoj vlastny zivot.
Nedavno sa pytali muzov, aku zenu by chceli a drviva vacsina sa vyjadrila, ze nie je az tak podstatny vzhlad ako je dolezita sebaista, samostatna a vyrovnana zena.

moonlight1210
19. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ale on ta nechcel. On sa bavil tvojou naivitou a hlupostou, ako sa citis strasne dolezita, nafukujes sa ako balon, pechoris sa ako sliepka v prachu.

A potom si trapne splaskla, a to ho povavilo najviac.

No a ty teraz vzdychas a nariekas za chvilami, ked si bola strasne dolezita. Hoci to bolo len divadlo. Ale pre teba je dolezitejsie to divadlo, ako realita.

Takze tebe hrabe nie zo zialu za nim. Ale za svojou dolezitostou. Na tom si zavisla.

Uprac si hlavu, co si v skutocnosti bola, a ked prekusnes tu hanbu, konecne vylezies z tej diery sebalutosti, kde trcis teraz, a zacnes zase normalne zit.
Navyse budes konecne pripravena pre vztah.

Teraz si akurat predpecena pre dalsieho blba. Si ako taka sliepka na pekaci, co sa polieva vlastnym vypekom, aby bola este chrumkavejsia. Aby sa ulakomil dalsi pooibny, ako on.
Tak to prestan robit.

anonym_24907e
19. dec 2025

Ty máš hraničnú poruchu osobnosti, že? Toto je osoba tvojho záujmu a zafixovala si sa na neho riadne.

anonym_84b225
19. dec 2025

@anonym_autor Ake teraz vážne uz je to rok a ty si s ním doslova posadnutá??? Nečudo prečo ta nechal ako halo toto sama očividne nedokážeš prekonať a je načase zájsť za psychiatrom dobre ti radím.
Preboha toľko xxx chlapov beha po zemeguli a ty sa budeš tu umárať koli jednému? 😂😂😂 Vydno ze si nevyspela este kolko mas 18,19 ci 20? Fakt treba hľadať lekársku pomoc a to myslím pre tvoje dobro

oliolijanka
19. dec 2025

@anonym_autor Si na dobrej ceste. Uz si to aspon uvedomujes, ze nie je spravne, co citis.
Ak chces schudnut, musis sa prekonat, musis zacat cvicit a zdravo jest. Ak sa chces vzdelavat, musis znova zvitazit nad svojou pohodlnostou, musis otvorit knihy a sustredit sa na to, co tam pisu.
Ak chces dostavat vyplatu, musis rano vstat z postele, aj keby si este rada vylihovala v teplucku.

Ak chces zabudnut na byvaleho, musis vedome pre to nieco urobit. Ide to, alebo pojde to aj pasivne, ale stratis vela casu.
Hovori sa, ze na pasivne zabudnutie potrebujes polovicu casu, ktory si s tym chlapom stravila. Cize ak si s nim bola tri roky, tak o rok a pol po rozhode ti bube viacmenej lahostajny.

Ze to bol zmätok, to uz vies. No, tak staci si povedat, ze je to blb, ked si nanho pomyslis. Najprv sa budes musiet premoct, aby si nanho nemyslela, potom to pojde automaticky.

Na tvojom mieste by som si ale dala pozor, aby som sa v buducnosti znova nezdravo nezalaskovala.

anonym_b7c5d0
19. dec 2025

Neporovnavaj dalsich s jednym chlapom. mas to stale v hlave, nevies prijat iny sposob, aku sa ti moze dostat od ineho cloveka. Kazdy je predsa unikat. Ty si to len idealizujes, ze jeho spravanie, blizkost bola idealna, ty vidis len to dobre co ti vyhovuje. Pre ineho by to mozno bolo vez ciaru
A rok je dlha doba, to uz nie je v poriadku.
Skus sa vyrozpravat s odbornikom, ktory ta vypocuje dlhsie a pochopi suvislosti lepsie. Lebo pisat tu par utrzkov je velmi malo. Napr. Ksebe.sk pekne z domu si das "sedenie"
To nie je o diagnoze, to je o videni z ineho uhla a o sposobe pohnut sa dalej v zivote. Nevies este aku mas cestu pred sebou, uzivaj si zivot plnohodnotne

vilma7
19. dec 2025

"Nikto ti nevie dať toľko, koľko ti ina nasľuboval?" A ty stale nevidíš ze to boli len prázdne sľuby a žiadne skutky??? Mama mia, vyhľadaj odbornú pomoc. Kvôli sebe a tvojej budúcnosti. Šťastnej budúcnosti.

sevrin
19. dec 2025

@anonym_autor "Nikto mi nevie dať toľko, koľko mi on dokázal sľúbiť."
Napadol mi jeden Robert 😅😅😅

sova7
19. dec 2025
@anonym_autor

@reanda Ďakujem. Prestať bluznit o láske. Stačí sa tak nastaviť a pôjde to?

@anonym_autor láska je o niečom inom a niekde inde.

autor
19. dec 2025
@anonym_24907e

Ty máš hraničnú poruchu osobnosti, že? Toto je osoba tvojho záujmu a zafixovala si sa na neho riadne.

@anonym_24907e Psychózu, tetaniu, paranoidnú schizofréniu, histronsku poruchu osobnosti.

autor
19. dec 2025
@sevrin

@anonym_autor "Nikto mi nevie dať toľko, koľko mi on dokázal sľúbiť."
Napadol mi jeden Robert 😅😅😅

@sevrin ja viem robila som si srandu

autor
19. dec 2025
@anonym_b7c5d0

Neporovnavaj dalsich s jednym chlapom. mas to stale v hlave, nevies prijat iny sposob, aku sa ti moze dostat od ineho cloveka. Kazdy je predsa unikat. Ty si to len idealizujes, ze jeho spravanie, blizkost bola idealna, ty vidis len to dobre co ti vyhovuje. Pre ineho by to mozno bolo vez ciaru
A rok je dlha doba, to uz nie je v poriadku.
Skus sa vyrozpravat s odbornikom, ktory ta vypocuje dlhsie a pochopi suvislosti lepsie. Lebo pisat tu par utrzkov je velmi malo. Napr. Ksebe.sk pekne z domu si das "sedenie"
To nie je o diagnoze, to je o videni z ineho uhla a o sposobe pohnut sa dalej v zivote. Nevies este aku mas cestu pred sebou, uzivaj si zivot plnohodnotne

@anonym_b7c5d0 Pre niekoho osud má možno len to, že má ostať sám len so svojimi snami. Je to šťastie mať rodinu, deti, milujúceho partnera, a to šťastie nemá každý.

Strana
z2