icon

Nenávidím svojho manžela

3. mar 2026

Uz je to par dni ked sa zo svojim manzelom nerozpravam milo a normalne vzdy len s hnevom stačí že ho vidim uz mam nervy ked sa spolu rozpravame vzdy sa len hadame a urazame je to neznesitelne prosto to snim uz nemozem vydrzat uz to nie je manzelstvo ale peklo som snim len kvoli dietatu.

zara3
3. mar 2026

@anonym_autor to nejde len tak "neznasat" manzela.
Tam musel byt spustac toho hnevu, alebo ti nejako ublizil, ci?
Teraz mi vsak nejde do hlavy, co tu po nas chces. Ci poradit ako to dat do poriadku, alebo poradit ako sa rozviest??
Je mi to velmi luto kazdopadne.

enmery
3. mar 2026

"Kvôli dieťaťu". Pomóóóc.

anonym_7d4982
3. mar 2026

To su take vyhovorky,ani si nevies predstavit ako mu blizis Keby si to vedela,ani sekundu nerozmyslas nad rozvodom,hned by si ho podala.Pre zdravy vyvin dietata.
Ale fakt si to rodicia neuvedomujete,zw radsej od seba a dieta bude vyrastat vklude ako ho takto nicite vasou komunikaciou,hadkami a zlobou.

autor
3. mar 2026
@enmery

"Kvôli dieťaťu". Pomóóóc.

@enmery prečo ? Veď si snim nerozumiem nijako to nejde v prípade aj keď sa pomerime prejde malo a sme tam kde sme boli ale len kvôli dieťaťu ho znašam aj len aby som dieťatku neublížila že nemá pri sebe otca ale už nieviem čo ďalej sme ako 2 nepretelia stačí aby som niečo povedala a hneď to spochybní aj keď s snim nerozprávam a už to začína nekonečné hádky a hnev ktorý voči nemu neprechádza cítim sa ako by som žila s nepriateľom

autor
3. mar 2026
@anonym_7d4982

To su take vyhovorky,ani si nevies predstavit ako mu blizis Keby si to vedela,ani sekundu nerozmyslas nad rozvodom,hned by si ho podala.Pre zdravy vyvin dietata.
Ale fakt si to rodicia neuvedomujete,zw radsej od seba a dieta bude vyrastat vklude ako ho takto nicite vasou komunikaciou,hadkami a zlobou.

@anonym_7d4982 máš pravdu ale keď ho podám bude ešte horší začne piť a splní všetky vyhrážky ktorými sa my vyhráža bitky ,hanba tou svojou prítomnosťou vedľa slušných susedov kde žijeme je schopný všetkého v momente keď sa opije neviem kedy raz za mesiac prejde aj dva ale to čo urobí za taký čas je pred mojimi očami každý deň cítim a už teras to ľutujem že snim budúcnosť nebude týranie z jeho strany+ psychické z jeho matky neviem či to zvládnem niekedy sa cítim že pri ňom nevydržím ale kvôli malému to všetko znašam vyhradža sa my aj tým že my zoberie syna toho sa najviac bojím.

anonym_7d4982
3. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_7d4982 máš pravdu ale keď ho podám bude ešte horší začne piť a splní všetky vyhrážky ktorými sa my vyhráža bitky ,hanba tou svojou prítomnosťou vedľa slušných susedov kde žijeme je schopný všetkého v momente keď sa opije neviem kedy raz za mesiac prejde aj dva ale to čo urobí za taký čas je pred mojimi očami každý deň cítim a už teras to ľutujem že snim budúcnosť nebude týranie z jeho strany+ psychické z jeho matky neviem či to zvládnem niekedy sa cítim že pri ňom nevydržím ale kvôli malému to všetko znašam vyhradža sa my aj tým že my zoberie syna toho sa najviac bojím.

@anonym_autor alkoholik???Prosim ta neblazni,to su len opilecke recicky,aby ta zastrasil a jemu to ide dokonale.Tak si nechas dieta znicit a seba uz tym duplom.

moonlight1210
3. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ak neurobis nic, tak co ti viem s absolutnou istotou povedat je to, ze o desat rokov, ked sa obzries na tieto dni, budes si presne vediet povedat: mala som vtedy take a take moznosti, mohla som urobit toto a hento, mohla som si naplanovat toto a tamto, mala som si pripravovat cestu, teraz by som sa uz vedela pohnut dalej,… a mohla som uz byt prec, uz to mohlo byt za mnou.

A budes si to hovorit z pozicie zeny, co v tom stale zije a stale pozera do buducnosti cez okuliare Neda sa. A zaroven nic nerobi. Len sa utapa v tom, ako neznasa svoj zivot taky, aky je. S clovekom, ktoreho nevie vystat.
A chyta sa kazdeho zablesku, ako nadeje, ze uz-uz-uz sa to lepsi a hura, oplatilo sa roky vydrzat. Aby vzapati o par minut, hodin zas len sklapla sklamanim na tyzden, mesiac,…

A to dieta? Ta vyhovorka, preco to nikdy neslo?
Odkuka, co si mamka necha od tatka robit a nebude vidiet v tom problem. Nie u nich doma. Lebo nepozna ine. Tak to vzdy bolo, s tym vyrastalo.
Ze to inde maju inak? Lubia sa? Su k sebe uctivi? Ano, ale to je tam. Doma je standard, ze mamka drzi a brble a hada sa a skrieka, alebo chodi zduta, alebo urevana. A tatko si dopriava luxus sa chovat, ako sa prave citi. Takze ma chvile, ked je totalny debil a ma chvile, ked je uplne cool. Vo vysledku je tatko lepsi.
Taka normalka ich rodiny.

Nepaci sa ti tento scenar?
Zmen ho.

anonym_a57592
3. mar 2026

Manipuluje tebou a zastrašuje ťa, aby si nemala odvahu odísť. Ktorý sudca by dal do starostlivosti dieťa opilcovi? Zbieraj dôkazy, povedz o tom rodine, kamoške, susedom... nemlč! Budeš mať svedkov, v prípade potreby volaj políciu. Máš kde odísť? Čím viac budeš žiť v takom strese, tým viac ublížiš dieťaťu aj sebe. Nečakaj, skús si urvať nejaké peniaze a obrat sa na niekoho, kto ti pomôže.

anonym_0f5b0d
3. mar 2026

Si s ním kvôli synovi aby nááhodou neprišiel o otca alkoholika a tyrana. Aké milé a ohľaduplne. Super.

anonym_25feb0
3. mar 2026

Maj úctu sama k sebe k synovi a odíď

anonym_67b0bf
3. mar 2026

@anonym_autor a? teraz co mame s tym spravit my, vidim, ze dalsi troll

sticker
mysicka36
3. mar 2026
@moonlight1210

@anonym_autor ak neurobis nic, tak co ti viem s absolutnou istotou povedat je to, ze o desat rokov, ked sa obzries na tieto dni, budes si presne vediet povedat: mala som vtedy take a take moznosti, mohla som urobit toto a hento, mohla som si naplanovat toto a tamto, mala som si pripravovat cestu, teraz by som sa uz vedela pohnut dalej,… a mohla som uz byt prec, uz to mohlo byt za mnou.

A budes si to hovorit z pozicie zeny, co v tom stale zije a stale pozera do buducnosti cez okuliare Neda sa. A zaroven nic nerobi. Len sa utapa v tom, ako neznasa svoj zivot taky, aky je. S clovekom, ktoreho nevie vystat.
A chyta sa kazdeho zablesku, ako nadeje, ze uz-uz-uz sa to lepsi a hura, oplatilo sa roky vydrzat. Aby vzapati o par minut, hodin zas len sklapla sklamanim na tyzden, mesiac,…

A to dieta? Ta vyhovorka, preco to nikdy neslo?
Odkuka, co si mamka necha od tatka robit a nebude vidiet v tom problem. Nie u nich doma. Lebo nepozna ine. Tak to vzdy bolo, s tym vyrastalo.
Ze to inde maju inak? Lubia sa? Su k sebe uctivi? Ano, ale to je tam. Doma je standard, ze mamka drzi a brble a hada sa a skrieka, alebo chodi zduta, alebo urevana. A tatko si dopriava luxus sa chovat, ako sa prave citi. Takze ma chvile, ked je totalny debil a ma chvile, ked je uplne cool. Vo vysledku je tatko lepsi.
Taka normalka ich rodiny.

Nepaci sa ti tento scenar?
Zmen ho.

@moonlight1210 👏 perfektne napísané. Ja sa vždy zamyslím, že z akých pomerov pochádza žena, ktorá v takomto vzťahu dobrovolne alibisticky "kvôli deťom" ostáva.
A to sa len nabaluje, lebo takýto vzor posunie svojím deťom.

veronicka19
3. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Zavolajte na cislo 0800 212 212. Je to linka na pomoc zenam zazivajucim aj take nasilie, ako zazivate Vy. Služba je anonymná, bezpečná. Poradia Vam tam, porozprávajte sa s nimi.

krasneleto
3. mar 2026

ako velmi si myslis ze je to prospesne pre vase dieta?

crazy_cat_lady
3. mar 2026

Takze si s nim, aby dieta neprislo o otca alkoholika a nasilnika, mile ♥️

anonym_bdf217
3. mar 2026

Hej si s ním kvôli dieťaťu aby malo super milujúcu atmosféru
Isteže 😅

anonym_4f26b5
3. mar 2026

To, ze si s nim kvoli dietatu je vyhovorka pohodlnych a nezabezpecenych zien. Tych zien, ktore nemaju kam ist a su bez penazi a nechce sa im kvoli tomu nic urobit. Podotykam, ze nie manzelovou vinou.

anonym_37a860
3. mar 2026

@anonym_autor a čo ti spravil?

anonym_c6df98
3. mar 2026

Ja ti rozumiem,velmi.Ale prosim ta priznaj si aspon,ze si s nim nie kvoli dietatu,ale zo zbabelosti.Taka je pravda.Vsetko ostatne je bullshit.

kendra73
3. mar 2026

Mna ide roztrhat od nervov,ked citam,ze "kvoli dietatu".Tymto sa riadila moja mama a cim mi tym prospela?cele dectvo spackane.Denne sa prizerat,ako sa nemusia,hadaju a ked sa nehadali,i tak som videla,ze proste funguju len ako spolubyvajuci.Lebo ved pre mna....Co som akoze ja mala z toho?len traumy dodnes.Dieta nie je debil a vidi a citi.Toto je cisty alibizmus zeny,ze ved kvoli dietatu,pritok pravda je taka,ze je lahsie sediet na bobku pri debilovi s dietatom,ako hladat riesenie s dietatom sama.A to je osamostatnenie sa,prisposobit pracu (skolke,jaslam,skole)sudy,alimenty,byvanie.Uplny hrot,ak este takeho debila milujete a nahovarate si,ze bude lepsie....Mimochodom,moja mama je s tatkom dodnes a to uz ja som dospela,vydata,osamostatnena a sama mam deti.Nase telefonaty sa skladaju len na baze,ake to ma tazke na starobu,ake cirkusy zas robil a pod.Cize ano,"urcite" s nim zostavala len kvoli mne 😅aby som mala pekne dectvo,dakujem.

anonym_f85b0f
Včera o 12:01

Preco by ti mal zobrat syna? Poziadaj najprv sud o zverenie do tvojej starostlivosti, ak bude vyvadzat alebo sa ti vyhrazat ublizenim volaj policiu aby si to mala ako dokaz proti nemu. Ak mas kde okamzite odid to je peklo pre dieta. Myslis ze ono po tomto tuzi? Znicis mu zivot

anonym_a51d28
Včera o 18:51

@anonym_autor nebojís sa, že z toho stresu ochories fyzicky, alebo psychicky?Dieťa raz odíde z domu a budeš sa starať o opilca

anonym_984cd5
Včera o 20:13
@kendra73

Mna ide roztrhat od nervov,ked citam,ze "kvoli dietatu".Tymto sa riadila moja mama a cim mi tym prospela?cele dectvo spackane.Denne sa prizerat,ako sa nemusia,hadaju a ked sa nehadali,i tak som videla,ze proste funguju len ako spolubyvajuci.Lebo ved pre mna....Co som akoze ja mala z toho?len traumy dodnes.Dieta nie je debil a vidi a citi.Toto je cisty alibizmus zeny,ze ved kvoli dietatu,pritok pravda je taka,ze je lahsie sediet na bobku pri debilovi s dietatom,ako hladat riesenie s dietatom sama.A to je osamostatnenie sa,prisposobit pracu (skolke,jaslam,skole)sudy,alimenty,byvanie.Uplny hrot,ak este takeho debila milujete a nahovarate si,ze bude lepsie....Mimochodom,moja mama je s tatkom dodnes a to uz ja som dospela,vydata,osamostatnena a sama mam deti.Nase telefonaty sa skladaju len na baze,ake to ma tazke na starobu,ake cirkusy zas robil a pod.Cize ano,"urcite" s nim zostavala len kvoli mne 😅aby som mala pekne dectvo,dakujem.

@kendra73 Mám to podobne, hádam aj horšie…ja mám také traumy, že som nebola doeteraz schopná nadviazať vzťah s mužom a ani sama so sebou…robila som jej dlho butlavu vrbu a nežila som svoj život …mama svoj život v skutočnosti nikdy nechcela zmeniť a odôvodňovala to aj že to kvôli nám…pre ňu je najhoršie na svete ak muž ženu podvedie…že týra ju aj deti až také strašne nie je

anonym_c92de5
Včera o 20:31
@kendra73

@kendra73 A ty by si teraz so 4 detmi kam isla? Je tak jednoduche sudit zenu, ktorej deti ostanu na krku.

kendra73
Včera o 21:29
@anonym_c92de5

@kendra73 A ty by si teraz so 4 detmi kam isla? Je tak jednoduche sudit zenu, ktorej deti ostanu na krku.

@anonym_c92de5 prepac,ale toto hadam nemyslis vazne?kam by som ja isla so 4 detmi je uplne irelevantne,nakolko tema a diskusia nie je o mne.Je o zene,ktora popisuje,ze muza neznasa,je alkoholik,hadky su na dennej baze,boji sa ho,vyhraza sa jej,tyranie fyzicke/psychicke a ona to zaobali tym,ze ostava kvoli dietatu a toto som ja vypichla!To nie je sudenie,to je do neba volajuce,ostavat naozaj kvoli dietatu s takymto clovekom?ako naozaj?a to dieta ma z toho akoze co?pekne dectvo?pripravu na buducnost?aby z maleho vyrastol jeho podareny tatko?Matka vystresovana,vytrasena,toto je akoze zivot?Ty si z toho celeho vezmes to,kam by som ja isla so 4 detmi?

enmery
Včera o 21:44
@anonym_c92de5

@anonym_c92de5
1. Existuje výživné. Už to nie je ako kedysi, že chlap neplatil. Bude ho riešiť súd a štát.
2. Ty odkiaľ berieš, že alkoholik, tyran, sa špeciálne finančne stará o rodinu? Veľa žien si to neuvedomuje, ale bez týchto debilov je po odchode každej lepšie-od psychiky až po financie.

V toxickom vzťahu totižto ide vždy v ruke v ruke aj finančné strádanie. Vinou agresora.