Neočakávané poznámky od manžela
Aj Vy ste zarazene niekedy co trepnu vasi muzi?
Dnes situacia:
Mame na navsteve moju mamu.
Sedime vsetci v kuchyni a vsetko v pohode.
Reku urobim si veceru,ja si robievam jedlo zvlast,ostatni uz jedli.
Tak si to idem pripravovat,v kuchyni stale my vsetci.
Vytiahnem mast z chladnicky ze si trosku dam miesto oleja na panvicu a opeciem si papriky.
OZAJ LEN TAKU DUBKU som si dala na varechu ze pre chut.
A zrazu moj dokonaly muz,ktoreho neskutocne milujem,za ktoreho sa netreba hanbit-ale sa nim pysit.Vzdy zdravy usudok aj reci aj vsetko okolo neho trepne ze:
"A ja si budem davat na chleba olej"?
Ja kukam,mama kuka.
A to je natom to najblbsie ze mama kukala,teraz vykvaka vsetkym tuto historku bo to vyzeralo,ze ma muz vydeluje.
No hanba na sto rokov.
Ked zbadal ze je zle tak to on akoze zo srandy povedal,aby sme sa zasmiali.
Tak ja neviem ci mam byt citacka blbych poznamok ze toto bolo zo srandy.
Poviem narovinu ze to myslel akoby vazne,to ho uz poznam.
No porad mi zostalo na odpadnutie.
Mozno to len moc prezivam bo my sa vobec nehadame,ziadne manzelske problemy nemame no raz za uhorsky rok ma dokaze niecim tak prekvapit(hlavne co sa tyka neakej poznamky jeho na hocico),ze som z toho dost dlhu dobu vyorana jak mys.
Cele to znelo divne a este pred tou mamou,no des🥴To nevymyslis.Ze ci si on bude chleba natierat olejom,to znie jak od kretena.Dnes mame tichu domacnost,reku premyslaj nadtym co trepnes..
Ch
2x som si to prečítala a fakt nechápem čo vlastne rieisis
Ja tomu celemu nechapem. A ano cele divne. Ty si divna. A toto ze prezivas... A ticha domacnost za toto? Pomoooc 🙈
Aj by som povedala ze precitam druhy krat a mozno pochopim, ale to je waste of my time.
Toto sú vážne problémy, ktoré niekto rieši a má kvôli tomu tichú domácnosť?
Ľuďom už naozaj j.. e na hlavu
Strasna blbost
Poprosím nejaký výcuc v jednej dvoch vetách lebo úplne nerozumiem
A že prečo je toľko rozvodov ,no presne pre toto
Už som si myslela, že som stratila schopnosť čítať s porozumením. Ale vidím že viaceré sme nepochopili o čo sa tu jedná, už som kľudná 😀
Poprosím nejaký výcuc v jednej dvoch vetách lebo úplne nerozumiem
@sszuzu8 no tichá domácnosť, lebo pani si išla robiť pečene papriky (asi diéta) na masti pre chuť 🤣 a manžel sa jej opýtal, či on chudák má jest chleba s olejom, keď masť použila na papriku.
Fakt divné všetko.
Čo? Kvôli takej sprostosti sa s ním nebavíš?
Takze problem je jeho poznamka alebo tvoja klebetna mama?
@anonym_autor to si ešte nepočula moje sarkasticke poznámky 😉
@sszuzu8 no tichá domácnosť, lebo pani si išla robiť pečene papriky (asi diéta) na masti pre chuť 🤣 a manžel sa jej opýtal, či on chudák má jest chleba s olejom, keď masť použila na papriku.
Fakt divné všetko.
@anonym_6fe84c ten koniec tam ale doplnila dodatočne že? 😀
Manželské problémy kvoli čomu? Ze si si dala masť miesto oleja ? Ja byt tvojim muzom utekaaaam
@anonym_autor vyhrávaš cenu drama queen mesiaca
@anonym_autor vyhrávaš cenu drama queen mesiaca
@marhulka13 táto asi ma istú výhru na par mesiacov dopredu
@sszuzu8 nemaju doma maslo
@pribinak a cibuľu majú?
https://www.youtube.com/watch?v=0HybdiyE7mA@sszuzu8 no tichá domácnosť, lebo pani si išla robiť pečene papriky (asi diéta) na masti pre chuť 🤣 a manžel sa jej opýtal, či on chudák má jest chleba s olejom, keď masť použila na papriku.
Fakt divné všetko.
@anonym_6fe84c nie,mne to vyznelo ako keby mame vydelene potraviny.A hej,lubim len tak opecenu papriku s chlebom,neviem ci je to dieta ale asik ne bo su poriadne mastne😃...no ale tak ok,ak sa vam to nezda ,zeby mi vydeloval potraviny ze toto je moje a toto tvoje fajn,tak som to mozno trochu prehnala s reakciou.Ale sme vseliaki,aj divni niekedy a to vsetci asik,raz za cas.No tak idem mu povedat prepaac😎Preto som som chcela pocut nazory inych.Nehadame sa spolu tak nemam prax,asi to fakt nemyslel zle.A chapem ze su rakoviny a povodne a vojny no pre mna to v tom momente bol problem ,neviem uplne vysvetlit preco ale bol🥴
Prečítala som si popis témy niekoľkokrát. Neúspešne.
Na papriku sa použila masť miesto masla/oleja, manžel na to poznamenal že či si to má dať na chleba a miesto odpovede v štýle "Áno, môžem ti aj priamo naliať naň keby chceš, alebo dám do misky na máčanie?" si sa rozhodla že vhodnejší postup bude... aplikovať tichú domácnosť. Pretože táto (podľa môjho názoru absolútne nevinná) poznámka bola pre teba tak nevkusná že sa cez ňu nevieš preniesť, veď 'hanba pred mamou' že ti až na odpadnutie bolo.
Ale inak si [mentálne] v poriadku, anonym? 😅
Autorka .. pri mne a mojom mužovi by ťa brala sanitka do hodiny.
Je to pekné, že nemáte v hádkach prax
na pousmiatie príbeh 🍀 závidím a držím palce
Chudák chlap, hádam to chytro pochopí a zdrhne
Noa? Taliani si davaju na chlieb olej.

@anonym_autor to vážne ,mama vykvaka čo?
Muz len tak šplechol
Vážne je toto nejaký problém