icon

Neočakávané poznámky od manžela

11. okt 2025

Aj Vy ste zarazene niekedy co trepnu vasi muzi?
Dnes situacia:
Mame na navsteve moju mamu.
Sedime vsetci v kuchyni a vsetko v pohode.
Reku urobim si veceru,ja si robievam jedlo zvlast,ostatni uz jedli.
Tak si to idem pripravovat,v kuchyni stale my vsetci.
Vytiahnem mast z chladnicky ze si trosku dam miesto oleja na panvicu a opeciem si papriky.
OZAJ LEN TAKU DUBKU som si dala na varechu ze pre chut.
A zrazu moj dokonaly muz,ktoreho neskutocne milujem,za ktoreho sa netreba hanbit-ale sa nim pysit.Vzdy zdravy usudok aj reci aj vsetko okolo neho trepne ze:
"A ja si budem davat na chleba olej"?
Ja kukam,mama kuka.
A to je natom to najblbsie ze mama kukala,teraz vykvaka vsetkym tuto historku bo to vyzeralo,ze ma muz vydeluje.
No hanba na sto rokov.
Ked zbadal ze je zle tak to on akoze zo srandy povedal,aby sme sa zasmiali.
Tak ja neviem ci mam byt citacka blbych poznamok ze toto bolo zo srandy.
Poviem narovinu ze to myslel akoby vazne,to ho uz poznam.
No porad mi zostalo na odpadnutie.
Mozno to len moc prezivam bo my sa vobec nehadame,ziadne manzelske problemy nemame no raz za uhorsky rok ma dokaze niecim tak prekvapit(hlavne co sa tyka neakej poznamky jeho na hocico),ze som z toho dost dlhu dobu vyorana jak mys.
Cele to znelo divne a este pred tou mamou,no des🥴To nevymyslis.Ze ci si on bude chleba natierat olejom,to znie jak od kretena.Dnes mame tichu domacnost,reku premyslaj nadtym co trepnes..

Ch

reanda
11. okt 2025

mali by ste sa zacat hadat.. mozno budes este prekvapena, co z neho kadeco povylieza.. lebo vypada, ze ho poznas tak z rychlika

ariannazara
11. okt 2025

Boze s nami keby dakto žil 😂😂😂😂😂 my a moj muž sarkazmu vkuse, ta normaly ľudia by to nepochopili

aandrea9
11. okt 2025

@anonym_autor porad mi zostalo na odpadnutie....z coho vsetkeho ste niektoré schopné spraviť drámu.

martinkatinka
11. okt 2025

Zeny ved to je ten troll, co si vymysla temy a chce, aby ho zamestnali a platili mu za to 🙈

rozculena
11. okt 2025

@anonym_autor natri si pre mňa za mňa aj motorový olej,by som mu povedala

marca12
11. okt 2025

@anonym_autor Asi mate manzelstvo bez humoru. Keby si nas pocula ako sa doberam napr.za velke brucha a kadeco ine. Obaja si mozme povedat hocico a neurazime sa,casto sa doberame. Toto je ozaj blbost,co riesis. A nechapem ako z toho mohla mama vydedukovat,ze ta muz vydeluje.

andrejka1974
11. okt 2025

@anonym_autor nechápem čo vlastne povedal však sa ken spýtal či aj on bude mať chlieb s olejom nič iného nepovedal ty si mu mala odpovedať však ak nechceš daj si suchý chlieb nič tím muž nemyslelty si ho len nepochopila

autor
11. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor už budes vedieť ,že maslo nemá doma nikdy chýbať a nie všetko čo sa povie je myslené zle
Mužovi sa ospravedln poriadne ho postiskaj a pobozkaj

@minenkaa ano😃Som rada,ze ste mi otvorili oci a ze som to cele zbytocne nafukla.Uz som mu okolo krku a je dobre,udobreni🥰🥰🥰

autor
11. okt 2025
@andrejka1974

@anonym_autor nechápem čo vlastne povedal však sa ken spýtal či aj on bude mať chlieb s olejom nič iného nepovedal ty si mu mala odpovedať však ak nechceš daj si suchý chlieb nič tím muž nemyslelty si ho len nepochopila

@andrejka1974 ja som to pochopila tak,ze mu vyjedam mast,ktoru ma len pre seba.Ako nechodim mu do toho,ako tu uz bolo spomenute nebolo maslo🤣Ale sa smejem na sebe ze som asi trochu krava😃

anonym_b50738
11. okt 2025

Autorka daj sa liecit. Riesit taku piiip a este ohladom toho pisat prispevok tu je vazne chore.. Lutujem tvojho muza, take nezrele decko mat na krku..

biba_18
11. okt 2025

absolutne nerozumiem čo je na tej poznámke aby to mal niekto rozoberať 😏

aniele
11. okt 2025
@anonym_autor

@andrejka1974 ja som to pochopila tak,ze mu vyjedam mast,ktoru ma len pre seba.Ako nechodim mu do toho,ako tu uz bolo spomenute nebolo maslo🤣Ale sa smejem na sebe ze som asi trochu krava😃

@anonym_autor Ja som to pochopila tak, že sa "posťažoval", že jemu musí byť dobrý olej , kým ty si dávaš "pre chuť" masť.

anonym_180502
11. okt 2025

@anonym_autor nebola som na konovi dlhy cas, a dnespo pol minute som si pripomenula preco. Taketo prizemnosti riesit, vlastne ani nerozumiem co riesis, olej, mast, matka. Daj si vodku alebo sa daj liecit. A ja opat po dnesnom veceri odchadzam z mk.

anonym_4814ac
11. okt 2025

tvoj muž je nenažratý pako, matka nemá v podstate ani čo vykvákať .

autor
11. okt 2025

@anonym_autor hej baby,Vy vazne posielate cudziu zenu na zaklade nedorozumenia,ked si zle vysvetlila poznamku manzela na liecenie??no takkkk..a hej,ludia riesia aj blbosti,ved je to ludske,mozno na odlahcenie je fajn riesit take,ako keby vojny ci konce sveta🥴Ved som priznala,ze som to prehnala,nie je potrebne ponizovat🥴Kazdy robi chyby,nic viac v tom nie je.My sme s muzom uz v objati.Dakujem Vam za krasne priania o tom,ako ma opusti a zdrhne na zaklade tohto.Tak dik😬😃
a zelam Vam krasny vecer,a mier✌️

autor
11. okt 2025
@anonym_8ae3e6

Je to pekné, že nemáte v hádkach prax
na pousmiatie príbeh 🍀 závidím a držím palce

@anonym_8ae3e6 ❤️

anonym_328de6
11. okt 2025

@anonym_autor To fakt riesis toto? Nad tym by som sa ani len nepozastavila. Keby ti ine trepal, jak moj mne, to by si sa s nim asi rovno rozviedla.

zmrzlinka8
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_6fe84c nie,mne to vyznelo ako keby mame vydelene potraviny.A hej,lubim len tak opecenu papriku s chlebom,neviem ci je to dieta ale asik ne bo su poriadne mastne😃...no ale tak ok,ak sa vam to nezda ,zeby mi vydeloval potraviny ze toto je moje a toto tvoje fajn,tak som to mozno trochu prehnala s reakciou.Ale sme vseliaki,aj divni niekedy a to vsetci asik,raz za cas.No tak idem mu povedat prepaac😎Preto som som chcela pocut nazory inych.Nehadame sa spolu tak nemam prax,asi to fakt nemyslel zle.A chapem ze su rakoviny a povodne a vojny no pre mna to v tom momente bol problem ,neviem uplne vysvetlit preco ale bol🥴

@anonym_autor ja si niekedy máčam chlieb do olivového oleja 😉

anonym_51bbee
11. okt 2025

@anonym_autor to akoze riesis, ze mama nieco vykvaka a ze nieco muz splechol? Ak ostatni uz jedli, tak co riesis muza? Ty mas ale problemy = blbosti riesis. Bez sa zduť do kúta aj na rok.

nikolka232
11. okt 2025

Ak je váš jediný problém kúsok masti na chlebe s kombináciou klebetnej mamy, tak vám gratulujem a vyhrali ste šťastný život !

Nabudúce si rob večeru bez mamy, nie bez muža. 😂

anonym_c91017
11. okt 2025

Ja ani po dodatočnom vysvetleni celkom nerozumiem 😅😅😅 no čo, asi je čas ísť do postele..

anonym_ac0bed
11. okt 2025

@anonym_autor ja ťa chápem, zažila/ zažívam to isté.
My v prvý den dovolenky. Muž niečo povedal so zvýšeným tónom a mne to stačilo ( mala som aj svoje dni, prišlo mi to v tedy také cez)
Odišla som do obchodu . Prišla naspäť po tichu, bez slova, celý deň ticho. Večer povedal že som mu pokazila celý deň. A že zajtra do mnou nikde nepôjde. Mali sme naplánovaný výlet. Som myslela že ho to prejde tak ako mňa. Nikam nešiel. Čo bolo horšie na ďalší deň mal syn 18r . Objednana restika a nikde somnou nejde, ani nešiel. Na synove narodeniny!!! Je to za chvíľku mesiac čo sa s ním neviem normálne začať sa baviť 🙄
Neviem mu to odpustiť....

tiika
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor hej baby,Vy vazne posielate cudziu zenu na zaklade nedorozumenia,ked si zle vysvetlila poznamku manzela na liecenie??no takkkk..a hej,ludia riesia aj blbosti,ved je to ludske,mozno na odlahcenie je fajn riesit take,ako keby vojny ci konce sveta🥴Ved som priznala,ze som to prehnala,nie je potrebne ponizovat🥴Kazdy robi chyby,nic viac v tom nie je.My sme s muzom uz v objati.Dakujem Vam za krasne priania o tom,ako ma opusti a zdrhne na zaklade tohto.Tak dik😬😃
a zelam Vam krasny vecer,a mier✌️

@anonym_autor ja som si tu poznámku vysvetlila tak, že masti bolo malo a mal obavy, aby mu ostala alebo čakal, že na opekanie použiješ olej - tak či tak, ak sa vyjadrí obcas nevhodne, nikto nie sme dokonalý a skôr skús nabudúce najskôr zistiť, ako to myslel a prejav pochopenie voci jeho obavám… môžete mat ešte krajší vzťah ❤️

kristinka92
Autor odpoveď zmazal
taga
11. okt 2025

Ty vole, to takuto *** nejaka dospela sudna zena riesi na konovi? Chudak chlap

anonym_183e1c
11. okt 2025

@anonym_autor Na celej veci ma jedine udivuje, ako mozes piect na masti

vorkola
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_6fe84c nie,mne to vyznelo ako keby mame vydelene potraviny.A hej,lubim len tak opecenu papriku s chlebom,neviem ci je to dieta ale asik ne bo su poriadne mastne😃...no ale tak ok,ak sa vam to nezda ,zeby mi vydeloval potraviny ze toto je moje a toto tvoje fajn,tak som to mozno trochu prehnala s reakciou.Ale sme vseliaki,aj divni niekedy a to vsetci asik,raz za cas.No tak idem mu povedat prepaac😎Preto som som chcela pocut nazory inych.Nehadame sa spolu tak nemam prax,asi to fakt nemyslel zle.A chapem ze su rakoviny a povodne a vojny no pre mna to v tom momente bol problem ,neviem uplne vysvetlit preco ale bol🥴

@anonym_autor No to keby si pocula mojho trola, tak to by si sa s nim po tyzdni rozviedla

autor
11. okt 2025
@taga

Ty vole, to takuto *** nejaka dospela sudna zena riesi na konovi? Chudak chlap

@taga nabuduce sa opytam teba,co podla teba mam riesit,dakujem za tip🥰

autor
11. okt 2025
@anonym_183e1c

@anonym_autor Na celej veci ma jedine udivuje, ako mozes piect na masti

@anonym_183e1c hej hej,je to nezdrave🥴

anonym_183e1c
11. okt 2025