icon

Neočakávané poznámky od manžela

11. okt 2025

Aj Vy ste zarazene niekedy co trepnu vasi muzi?
Dnes situacia:
Mame na navsteve moju mamu.
Sedime vsetci v kuchyni a vsetko v pohode.
Reku urobim si veceru,ja si robievam jedlo zvlast,ostatni uz jedli.
Tak si to idem pripravovat,v kuchyni stale my vsetci.
Vytiahnem mast z chladnicky ze si trosku dam miesto oleja na panvicu a opeciem si papriky.
OZAJ LEN TAKU DUBKU som si dala na varechu ze pre chut.
A zrazu moj dokonaly muz,ktoreho neskutocne milujem,za ktoreho sa netreba hanbit-ale sa nim pysit.Vzdy zdravy usudok aj reci aj vsetko okolo neho trepne ze:
"A ja si budem davat na chleba olej"?
Ja kukam,mama kuka.
A to je natom to najblbsie ze mama kukala,teraz vykvaka vsetkym tuto historku bo to vyzeralo,ze ma muz vydeluje.
No hanba na sto rokov.
Ked zbadal ze je zle tak to on akoze zo srandy povedal,aby sme sa zasmiali.
Tak ja neviem ci mam byt citacka blbych poznamok ze toto bolo zo srandy.
Poviem narovinu ze to myslel akoby vazne,to ho uz poznam.
No porad mi zostalo na odpadnutie.
Mozno to len moc prezivam bo my sa vobec nehadame,ziadne manzelske problemy nemame no raz za uhorsky rok ma dokaze niecim tak prekvapit(hlavne co sa tyka neakej poznamky jeho na hocico),ze som z toho dost dlhu dobu vyorana jak mys.
Cele to znelo divne a este pred tou mamou,no des🥴To nevymyslis.Ze ci si on bude chleba natierat olejom,to znie jak od kretena.Dnes mame tichu domacnost,reku premyslaj nadtym co trepnes..

Ch

anonym_a972c3
11. okt 2025

Veď mala si si dať máslo😂 budeš vedieť nabudúce

klara546
11. okt 2025

Nerozumiem o čo tu ide. Akosi na mňa ťažký príbeh🙂

anonym_063d6b
12. okt 2025

@anonym_autor Prečo mám pocit, že toto písalo dieťa?

pikachu999
12. okt 2025

Šak mu povedz že obchod je do 22 😂

anonym_ad17e4
12. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_183e1c hej hej,je to nezdrave🥴

@anonym_autor nezdravé ale tak chutné 🥰😍

minenkaa
12. okt 2025
@anonym_183e1c

@anonym_autor Ano, extrem hnus

@anonym_autor
@anonym_183e1c mast je práveže to najzdravšie na vyprážanie ,teda ak sa bavíme o bravčovej a nie o indilone

autor
12. okt 2025
@anonym_ac0bed

@anonym_autor ja ťa chápem, zažila/ zažívam to isté.
My v prvý den dovolenky. Muž niečo povedal so zvýšeným tónom a mne to stačilo ( mala som aj svoje dni, prišlo mi to v tedy také cez)
Odišla som do obchodu . Prišla naspäť po tichu, bez slova, celý deň ticho. Večer povedal že som mu pokazila celý deň. A že zajtra do mnou nikde nepôjde. Mali sme naplánovaný výlet. Som myslela že ho to prejde tak ako mňa. Nikam nešiel. Čo bolo horšie na ďalší deň mal syn 18r . Objednana restika a nikde somnou nejde, ani nešiel. Na synove narodeniny!!! Je to za chvíľku mesiac čo sa s ním neviem normálne začať sa baviť 🙄
Neviem mu to odpustiť....

@anonym_ac0bed presne,ved nemame patent na dokonale reakcie a nieco si moc zoberieme k srdcu aj ked "to nebolo az take".Mne to prislo tak,ako keby je lakomy a vadilo mu,ze som si dala z jeho.Lebo mast je iba on,on si ju kupuje,ja mastne nemusim.Iba som vyskusala a hned poznamka ze ci bude on jest olej teraz,ako keby tou dobkou som mu vyjedla cely ten kelimok😃.A este bola pri tom mama a sa ma opytala,ci mam potraviny na pridel,vedela som hned ze to bude vediet kazdy.Zdalo sa mi to tiez cez aj ked islo o hlupost,take lakome no ale bol to iba ten moment,nedialo sa nic extremne,iba som mu povedala nech premysla nad tym co hovori.Nemal ziadny vystup z mojej strany,iba sme sa potom moc nerozpravali.No a napisem to sem a hned ze liecenie alebo ze som decko alebo troll a ze zdrhne odomna.Na zdrhnutie to situacia nebola,nie som ani ziadna stihacka ci bosorka,ale zena,ktora sa onho kralovsky stara,len tuto konkretnu situaciu som prestrelila asik.Tu su zeny tak dokonale ze nikdy nereagovali cudne na nieco co si zle prelozili,som tu z tych urazok vyzmykana jak citron,pisat viac uz nic,co sa mi prihodi nebudem bo z vyrozpravania sa to sklzlo k urazaniu.Tak snad aspon ony su v kazdej situacii tip top a nejsu kravami ani deckami ani trolmi-iba dokonalymi ziarivymi bytostami🙂A hej,som si vedoma, ze taku hlupost som nezvladla.Asi preto ze nejsom dokonala no na" liecenie sa" to tiez nie je cize rady za vsetky drobne som tu o mne pozbierala🙂No a tebe zelam,aby ste to s manzelom prekonali.Ked nejde o zivot nejde o nic a vzdy aj ked sa nahnevame pre hlupost-ide iba o okamihy,ktore nie su podstatne.Ale nato,aby sme neboli kravami sa musime upokojit a popremyslat nad tym s chladnou hlavou bo emocie su svina.A hormony tiez😃Staci jedno prepac a pusa a ide sa dalej🙂

anonym_ac0bed
12. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_ac0bed presne,ved nemame patent na dokonale reakcie a nieco si moc zoberieme k srdcu aj ked "to nebolo az take".Mne to prislo tak,ako keby je lakomy a vadilo mu,ze som si dala z jeho.Lebo mast je iba on,on si ju kupuje,ja mastne nemusim.Iba som vyskusala a hned poznamka ze ci bude on jest olej teraz,ako keby tou dobkou som mu vyjedla cely ten kelimok😃.A este bola pri tom mama a sa ma opytala,ci mam potraviny na pridel,vedela som hned ze to bude vediet kazdy.Zdalo sa mi to tiez cez aj ked islo o hlupost,take lakome no ale bol to iba ten moment,nedialo sa nic extremne,iba som mu povedala nech premysla nad tym co hovori.Nemal ziadny vystup z mojej strany,iba sme sa potom moc nerozpravali.No a napisem to sem a hned ze liecenie alebo ze som decko alebo troll a ze zdrhne odomna.Na zdrhnutie to situacia nebola,nie som ani ziadna stihacka ci bosorka,ale zena,ktora sa onho kralovsky stara,len tuto konkretnu situaciu som prestrelila asik.Tu su zeny tak dokonale ze nikdy nereagovali cudne na nieco co si zle prelozili,som tu z tych urazok vyzmykana jak citron,pisat viac uz nic,co sa mi prihodi nebudem bo z vyrozpravania sa to sklzlo k urazaniu.Tak snad aspon ony su v kazdej situacii tip top a nejsu kravami ani deckami ani trolmi-iba dokonalymi ziarivymi bytostami🙂A hej,som si vedoma, ze taku hlupost som nezvladla.Asi preto ze nejsom dokonala no na" liecenie sa" to tiez nie je cize rady za vsetky drobne som tu o mne pozbierala🙂No a tebe zelam,aby ste to s manzelom prekonali.Ked nejde o zivot nejde o nic a vzdy aj ked sa nahnevame pre hlupost-ide iba o okamihy,ktore nie su podstatne.Ale nato,aby sme neboli kravami sa musime upokojit a popremyslat nad tym s chladnou hlavou bo emocie su svina.A hormony tiez😃Staci jedno prepac a pusa a ide sa dalej🙂

@anonym_autor áno áno, ja som už na MK dlho a tu je väčšina žien úplne dokonalá.
Ja som tiež nemusela zareagovať tak ako som zareagovala ale tak čo už. Bola to blbosť, ale to že jeho reakcia ešte bola horšia a neoslavit synovu 18ku ma dostalo. A to prehltnúť zatiaľ nedokážem.
Bavíme v rámci možností ale nič iné.
Vy ste si to už vysvetlili? Je všetko v poriadku?

anonym_5ece05
12. okt 2025

Asik tu ešte nebolo😅

petracandle
12. okt 2025

Preboha to v akej časti Slovenska sa takto rozpráva? 😃 asik, bo, dubka, reku.... tipujem Kysuce a autorku na vzdelanie bez maturity, decko urobené ešte v 18tich

zmrzlinka8
12. okt 2025
@petracandle

Preboha to v akej časti Slovenska sa takto rozpráva? 😃 asik, bo, dubka, reku.... tipujem Kysuce a autorku na vzdelanie bez maturity, decko urobené ešte v 18tich

@petracandle pekne vieš posudzovať

minenkaa
12. okt 2025
@petracandle

@petracandle uplne všade ,normálne hovorové slova ,používajú ich deti,mladia aj dospeli s akýmkoľvek vzdelaním

maminkadeticiek
12. okt 2025

Totalna blbost.

unicornlady
12. okt 2025

@anonym_ac0bed Kvôli hádke s tebou odignorovať narodeniny vlastného syna, to je riadne cez čiaru. A synovi povedal potom čo?

petracandle
12. okt 2025
@zmrzlinka8

@petracandle pekne vieš posudzovať

@zmrzlinka8 asi si myslela "odsudzovať" 😉

petracandle
12. okt 2025
@minenkaa

@petracandle uplne všade ,normálne hovorové slova ,používajú ich deti,mladia aj dospeli s akýmkoľvek vzdelaním

@minenkaa v živote som nepočula aby v okolí BA či NR niekto používal "asik". A celkovo aj ten štýl vyjadrovania je príšerný

minenkaa
12. okt 2025
@petracandle

@minenkaa v živote som nepočula aby v okolí BA či NR niekto používal "asik". A celkovo aj ten štýl vyjadrovania je príšerný

@petracandle treba viac pocuvat a blava sa teda fakt nemá čím chváliť,ako sa tam rozpráva,mne zas tam ide vytrhnúť uši

anonym_183e1c
12. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor
@anonym_183e1c mast je práveže to najzdravšie na vyprážanie ,teda ak sa bavíme o bravčovej a nie o indilone

@minenkaa Ja pouzivam kokosovy olej, sezamovy olej. Mast bleeee. Na veci ako vajicka zivocisne maslo. Co je zdrave na masti?

minenkaa
12. okt 2025
@anonym_183e1c

@minenkaa Ja pouzivam kokosovy olej, sezamovy olej. Mast bleeee. Na veci ako vajicka zivocisne maslo. Co je zdrave na masti?

@anonym_183e1c no a mast neprikladajú zdravšia ako kokosový olej

anonym_183e1c
12. okt 2025
@minenkaa

@anonym_183e1c no a mast neprikladajú zdravšia ako kokosový olej

@minenkaa Povedal kto? Ty?

minenkaa
12. okt 2025
@anonym_183e1c

@minenkaa Povedal kto? Ty?

@anonym_183e1c však to sa vie už roky,že kokosový olej nie je zdravý

anonym_e0f6e4
12. okt 2025

@anonym_autor problém je to ako to ty vnímaš... Si nejaká submisivna už len tým ako to opisujes, že si si dala len kúsok na chuť. Aj keby si tam je*nes polovicu tej masti, tak sa nič nedeje. Mala si mu povedať že nie olej, ale hovno si môže natrieť na chlieb, alebo čo si zoženie. A neskladat sa z toho. A mama čo... Tu nerieš, je vaša vec ako sa bavíte medzi sebou, veď nie ste roboti a ty sa zamysli ako to máte vo vzťahu, keď ťa Rozhadze taká poznámka a nič mu na to nepovieš

anonym_183e1c
12. okt 2025
@minenkaa

@anonym_183e1c však to sa vie už roky,že kokosový olej nie je zdravý

@minenkaa Daj link, ze bravcova mast ze zdravsia ako sezamovy olej ci kokosovy. Pouzivam 90 percent sezamovy

minenkaa
12. okt 2025
@anonym_183e1c

@minenkaa Daj link, ze bravcova mast ze zdravsia ako sezamovy olej ci kokosovy. Pouzivam 90 percent sezamovy

@anonym_183e1c vsak hľadaj

anonym_ad17e4
12. okt 2025
@anonym_183e1c

@anonym_183e1c internet máš tak googli

pikachu999
12. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nechápem ste manželia v manželstve je všetko spoločné takže aj tá masť v chladničke 🙂 si mu mala povedať že aspoň nepriberie keď si kúsok vezmeš

anonym_183e1c
Autor odpoveď zmazal
anonym_183e1c
12. okt 2025
@minenkaa

@anonym_183e1c vsak hľadaj

@minenkaa Internet tvrdi daco ine

minenkaa
12. okt 2025
@anonym_183e1c

@minenkaa Internet tvrdi daco ine

@anonym_183e1c skus čítať viac