Neokážem sa rozísť

9. máj 2024

Neokážem sa rozísť. Nikdy som toho nebola schopná, akokoľvek to bolo zlé. Začínam si uvedomovať, že toto nie je to, čo by som si skutočne priala. Myslím, že je to tak i na druhej strane. Pol roka som to nevnímala, až teraz si to začínam uvedomovať. Každý deň mám zlé svedomie pre to, ale som slaboch na to spraviť to. Mám z toho obrovský strach, že to bude náhodou chyba, alebo, že to neustojím napokon. Potrebujem sa citovo odpúťať, myslíte že to zameraním sa na seba pôjde? Mám veľmi nízke sebavedomie, úzkosti a množstvo problémov, ktoré vláčim za sebou a tie sa len nabaľujú.

zuwa78
9. máj 2024

Už len ten fakt, že si začinaš uvedomovať problem. je prvy krok.....

tanyan
9. máj 2024

Ak máš pocit, že je to tak aj na druhej strane, tak sa porozprávajte o smerovaní vzťahu a budúcnosti. Buď sa rozhodnete na vzťahu pracovať, alebo sa dohodnete na ukončení vzťahu.
Vyriešiť problémy z minulosti ti určite pomôže bez ohľadu na to či zostaneš v tomto vzťahu alebo nie. Sebavedomie, sebaúcta, emocionálna vyrovnanosť... Toto by mal byť tvoj cieľ.

zmrzlinka8
9. máj 2024

áno, zameraj sa na seba, na svoje šťastie. život máme iba jeden, čas je ten najväčší poklad, ktorý máme, a mrháme ním častokrát s nesprávnym človekom. pozri sa, chceš s týmto človekom zostarnúť, byť s ním, keď budeš trebárs stará, alebo chorá, slabá? môžeš sa naňho spoľahnúť? dáva ti dobrú energiu, alebo ti ju ešte berie?

zelenina1
9. máj 2024

Vyborne. Ako ti uz bolo povedane - uvedomit si ze mas problem je prvy a dolezity krok. Polovica populacie nedokaze ani len to 🙂

margotka17
14. máj 2024

Možno len málo komunikujete, preto máte obaja ten pocit. Snáď by manželská poradňa pomohla. Ak to nepôjde, ísť teda každý svojou cestou. Nebudete prvý, ani posledný.