icon

Nepekné slovo od blízkeho mi pokazilo náladu

23. júl 2023

Stalo sa vam, ze vam niekto koho mate radi pokazil naladu nejakym rypavym slovom na nejaku citlivu temu a nemohli ste sa toho zleho pocitu zbavit? U mna ta zmena nalady prisla v tom momente a ostalo mi tazko. Neviem sa toho pocitu zbavit.

autor
•
23. júl 2023

Co s tym spravit, aby mi bolo lepsie?

tosomja
•
23. júl 2023

Nemyslieť na to. Možno to ani tak nechcel podať, ako sa stalo. Možno keby vedel, že sa ťa to dotkne, nepovie to.

lindous
•
23. júl 2023

Vysvetliť si to, bez veľkej drámy, iba že sa ťa to dotklo a prečo... Dostaneš to zo seba a snáď sa to už nebude opakovať, keď druhá strana o tom bude vedieť

h2
•
23. júl 2023

Možno ten, čo ti to povedal, ani netuší, že sa ťa to dotklo. Niekedy niekto niečo len tak vytresne, bez väčšieho rozmýšľania a ani to nemusí myslieť v zlom. Ak si schopná sa s ním o tom porozprávať, tak mu to povedz.

aiana24
•
23. júl 2023

- vysvetlit si to s dotycnym
- vysvetlit si to v sebe, ze to tak nemyslel, alebo nieco pod.

Po racionalnom rozmyslani pridat nieco na city: zazit s dotycnym nieco prijemne, alebo len sama si dat oblubeny drink a pod. 🙂

cookie29
•
24. júl 2023

naucit sa ignorovat.
Kedysi som sla s niekym znamym, stretli sme jedneho cloveka, ktory pochvalil a dalsieho ktory si rypol. Kolega, ktory siel s nami komentoval, mas to 1:1 nie, nie je pravda bohuzial. Pretoze ani 10 pozitivnych komentarov casto nenahradi jedno rypnutie. Jedina moznost je urovnat si to sam v sebe, co nie je jednoducha zalezitost, najma nie pri citlivych temach.

rozkvet1
•
Autor odpoveď zmazal
•