icon

Nepozvaná na svadbu

20. mar 2026

Ahojte. Mam kamosku s ktorou sme boli najlepsie kamaratky od zakladnej skoly po strednu skolu. Byvali sme aj v tej istej bytovke. Pocas vysky sme sa videli menej. Mam 28 rokov aj ona. Mala velku svadbu pred rokom pozyvala kamosky aj kamosov a mna nepozvala. Co samozrejme akceptujem jej rozhodnutie len sa citim zvlastne lebo ja som si vzdy hovorila ze ked sa budem vydavat urcite raz ju pozvem na moju svadbu. Dalsia kamoska tiez BFF od detstva. Na vyske tiez uz menej sme sa stretavali a ta ma nepozvala tiez. Ostatni kamosi ma pozyvali ale taki co sme neboli najlepsi kamosi. Som z toho trochu smutna neviem ako to brat...

Strana
z2
anonym_b2cf4f
21. mar 2026

Moje naj kamky sa vydávali hneď po statniciach. Ja som sa rozhodla cestovať a užívať. Ja som im na svadbe bola. Ale keď som sa vydávala ja (po 30tke), oni už mali deti a iné okruhy známych a ja tiež. Pozvali sme na svadbu len dva páry, spoločných známych. Kamošov z čias školy nie. Podľa mňa je logické, že pozves tých, s ktorými sa v Tom čase stretávas. Dozrievame. A mať niekoho na svadbe len preto, že pred pár rokmi som bola na svadbe ja im je pre mňa nelogické.

cacianka
22. mar 2026
@anonym_9d2765

@anonym_491fe4 Aspoň ste sa na tom zabavili 😅

@anonym_9d2765 to sa nedá ani hnevať, len sa zasmiať, aké 🎺🎺 to sú 🤭🤣

anonym_5fb2ea
26. mar 2026

Co je bff?

Strana
z2