icon

Nepozvaná na svadbu

Dnes o 19:30

Ahojte. Mam kamosku s ktorou sme boli najlepsie kamaratky od zakladnej skoly po strednu skolu. Byvali sme aj v tej istej bytovke. Pocas vysky sme sa videli menej. Mam 28 rokov aj ona. Mala velku svadbu pred rokom pozyvala kamosky aj kamosov a mna nepozvala. Co samozrejme akceptujem jej rozhodnutie len sa citim zvlastne lebo ja som si vzdy hovorila ze ked sa budem vydavat urcite raz ju pozvem na moju svadbu. Dalsia kamoska tiez BFF od detstva. Na vyske tiez uz menej sme sa stretavali a ta ma nepozvala tiez. Ostatni kamosi ma pozyvali ale taki co sme neboli najlepsi kamosi. Som z toho trochu smutna neviem ako to brat...

anonym_767c43
Dnes o 19:32

@anonym_autor tak si priateľstvo s nimi videla inak, ako ony. Nemáš to nijak brať, len ako holý fakt, že ťa nepozvali.

biba_18
Dnes o 19:39

tak asi nie sú také kamošky ako si si myslela 🤷‍♀️

lindous
Dnes o 19:47

Zrejme pozývala kamošov, s ktorými sa stretávala viac v danej dobe...my sme nemali síce nejakú veľmi veľkú svadbu, ale mala som tam aj kamarátov a kamarátky, ale iba takých, s ktorými som aktuálne bola v kontakte... baby zo SŠ, ktoré síce mám veľmi rada a vždy ich rada vidím, ale stretneme sa 2x do roka nie... ono si možno povieš, že veľká svadba +1 človek by sa stratil, ale keď máš takýchto ľudí 10 z jednej, druhej strany a chceš ich pozvať aj s partnermi napr. už to rozdiel spraví a niekde tu čiaru proste spraviť musíš... nezanevrela by som na kamarátstvo, bolo by to pre mňa upozorením, že už nie je také aké kedysi a ak by bol záujem obojstranný, snažila by som sa na ňom zapracovať

beata_k
Dnes o 19:53

@anonym_autor Ved sama pises, ze na VS uz pomenej. Uz mate aj par rokov po VS ako tak pocitam.
Nuz, to take najky zo ZS a SS. To uz bolo davno....

anonym_acecc9
Dnes o 20:01

No ak ste sa poslednych 10rokov moc nevidali, tak je to take.. neda sa pozvat vsetkych na svadbu.. radsej by som tam ja mala niekoho s kym posledne obdobie travim fakt vela casu, nie niekoho na koho mam viacmenej uz len pekne spomienky

anonym_491fe4
Dnes o 20:25

@anonym_autor vieš koľko báb má na svadbu nepozvalo? O ktorých som si myslela že sú dobré kamošky aspoň dve tri.....
Dokonca ma nepozvala vlastná sesternica. Ešte dodám že keď som mala svadbu ja o pár rokov neskôr tak som jej poslala iba oznámenie pozvanie nie tak bola urazená ona aj jej matka.
Nechápem načo to berieš tak k srdcu

motylik2559
Dnes o 20:30

@anonym_autor Tak zrejme mala kamosov, co sa za posledne roky stretavali casto a tí su jej prednejsi, lebo zrejme ich povazuje za naj kamosov. Ty si bola pre nu naj kamoska dokym ste skoncili strednu. Na vyske ste sa vidali uz pomenej a ona ma uz inych kamosov.Nevidim na tom nic zle, ale ze vobec. Prave naopak, je to uplne normalne, proste sa posunula v zivote dalej a ty si pre nu ostala kvazi znama, nemyslim,ze ta poklada za naj kamosku, alebo lepsiu kamosku do dnes, ocividne na tvojom mieste je uz davno niekto iny. Mne osobne by takato vec neprisla vobec luto, brala by som to normalne. Prijmi to tak ako to je, to je jedine co mozes v tejto veci pre seba spravit.

anonym_663bb9
Dnes o 20:30

Boze, bud rada😆, ja by som bola stastna ako blcha v psom kozuchu, keby nemusim riesit kadernicku, kozmeticku a saty, dar.. kolko treba do obalky, aby sme, nedajboh, neurazili, ze sme dali malo, lebo dnes su svadby pre niektorych zarobkova cinnost, mam taky pocit..

lasona
Dnes o 20:56

Netráp sa, aspoň si usetrila

blog_betka
Dnes o 21:03

Ja by som tiež nepozvala asi veľa kamarátov je to iba závisť všade

mandzula
Dnes o 22:15

Netreba zabudat, ze do rozhodovania uz vstupuje aj zenich plus je to aj o pocte ludi, takze je pochopitelne, ze sa pozvu len ti najblizsi, teda aj kamarati, s ktorymi sa vztahy udrziavaju. Ty medzi nich evidentne nepatris.