Nepríjemná atmosféra u kamarátky
Neviem ako zacat , vcera sme boli u kamaratky po dlhej dobe ja s manzelom synom ona doma s muzom … no zo zaciatkz debatka kratko taka klasika ale potom otocila temu tak ze zacala strasnd zhadzovat a ponizovat a vysmievat sa manzelovej rodine … aki su sprosti ze naleteli podcodnikom (su to
Cca 75 rocni ludia ) a nadiktovali udaje z karty , a dalej ze nakupuju sprosrosri … jej manzel sedel ticho a ja som k tomu len dodala ze mozno by bolo spravne ich upozornit a vysvetlit nebezpecenstvo tychto nakupov , bolo mi luto jej muza lebo sedel cely cas bez slova a ona veselo ponizovala a smiala sa no nebolo to nic prijemne…. Jej rodina nie je ziadna ukazka tiez preto som bola v soku ze takto si isla … potom sme sa uz pobrali domov lebo bolo to neprijemne… mne bezne ohovara jeho rodinu ked sme same 2 ale toto bolo uz moc ze aj pred mojim aj svojim muzom a syn to nechape este takze to nic…. Mala by som s nou prerusit kontakt? Je mozne ze ohovara mozno aj svoje okolie ?…
No ktovie, ci to bolo az take spontanne a nie starostlivo nachystane... (Pridu ti dvaja, tak ho znosim pod ciernu zem, z akych blbcov rodicov je, - (jej byt, jeho igelitka) a mozno sa ho bezbolestne zbavim.?
Neznasam, ked chlapi tyraju zeny, ale opacne je to tusim este smutnejsie. Mal by sa chalan trhnut od takej honoracie😅jazycnice. Mm, o kolko prisli starki, zrovna som pocula k tomto podvode, volali z banky🕸️pani mala doplnit posledne cisla na karte, odkiak maju tie cisla, snimaju to rovno v bankomate, ci ako? Ju zachranil len denny limit, prisla o 800€,mala tam 25 000.
Ja by som jej to osobne povedala. Čo ste to za kamarátky ked sa neviete ani otvorene porozprávať?
@anonym_autor niektore zeny su priste take
@anonym_autor my máme s 2 známymi také vzťahy, že si povieme aj to negatívne o rodine nie len všetko je ružové a zijeme krasne.Teraz v sobotu sme mali návštevu a tiež kamarátka povedala, že svokor 72 r jazdi autom a má už nejaké spomalené reakcie, že sa s ním boji aj jazdit.Jej muž sa ho najprv zastával a ich dcéra potom povedala, že minule zabudol zavriet zadné dvere a oškrel ich o plot.Tak jej muž povedal, že bude sa musieť s nimi porozprávať a nech ide na vyšetrenie či je ešte schopný šoférovať, ktoré už dávno mal mať kvôli veku a posielala ho tam aj obvodna.Napadlo ti, že má na ich konanie zlosť?že možno by prišli o dosť penazi, alebo len raz prídu?Ja mám rada priamych ľudí čo netaja veci a aj ja niekedy poviem niečo neg na mojich rodičov či svokrovcov.Toto nie je ohováranie povedala pravdu a asi ma k vám dôveru, keď povedala také osobné veci.
@anonym_c645b3 Mám rovnaký názor.

Odstrihni sa - veď je to energetický upír