Nepríjemná situácia - partnerské spory
Ahojte 😪
Dneska sa stala taka vec a chcem počuť Váš názor
Prišla som si k mužovi poobede kus ľahnúť lebo od včera mam migrénu, boli otvorené dvere a dcéra vedľa v izbe. On hneď začal ma chytať a ruka všade pchať, vravím ze nie sú otvorené dvere, neprestal, už bolo nepríjemné a na silu som ho odhodila kúsok už, hnevá sa ja som sa ospravedlnila ze sa to dalo aj inak, zatvoriť dvere a byť laskavejsi on mi prepáč nepovedal vraj on sa mi nikdy neospravedlňi 😪
Tak sa hnevaj aj ty, čo už taký čas.
No máš doma vola.
@anonym_autor a z čo presne sa ti ma ospravedlniť
@anonym_autor za čo si sa ty akože ospravedlňovala? On ťa chytal keď si nechcela, on sa má ospravedlniť ako prvý.
To ste sa nikdy ani neobjimali pred deťmi? Si mohla zatvoriť dvere ty, už si mohla mat po bolestiach hlavy😄
@anonym_autor Tak mu povedz, ze ak sa ti on nikdy ospravedlni, tak ty mu nikdy "nedas"...myslim, ze si to rychlo rozmysli 😅.
Neviem ci z Vás máva niektorá migrénu plus dcéra vedľa, otvorené dvere 👍vy to robíte pred deťmi?
Neviem ci z Vás máva niektorá migrénu plus dcéra vedľa, otvorené dvere 👍vy to robíte pred deťmi?
@anonym_autor ta iba obchytával nemali ste sex ,zas sa netreba hneď na všetko hnevať ,každý z vás mal v hlave niečo iné
Autorka nepíšeš koľko má dcéra rokov. Je rozdiel pol roka, 2 r, 6 r....
Autorka nepíšeš koľko má dcéra rokov. Je rozdiel pol roka, 2 r, 6 r....
@anonym_c33d1e 10 ma
Vazne je toto take hrozne ? 😀
Máš debila muža. Ja neviem kde na tých bez mozgov chodíte, nie je nie a znamená to nie. Moje dvojročné dieťa vie, čo znamená nie. Dospelý chlap by to hádam mal vedieť tiež.
@anonym_autor vyhnat z postele, ked zvlada iniciovat intimnosti, tak ho ta hlava uz asi neboli ;)
@anonym_autor vyhnat z postele, ked zvlada iniciovat intimnosti, tak ho ta hlava uz asi neboli ;)
@guudy hlava bolí ju a nie jeho 😁
Strašne nepríjemná vec, toto je fakt rovno na rozvod…😉 ľudia, vy dokážete aj spolu komunikovať, či hľadáte akúkoľvek možnosť sa sebanasierať za sprostosti???
Nie , je pre mňa nie.
Ak to chlap nevie pochopiť tak je blb.
A je jedno či mám migrénu, nemám chuť na sex, sú otvorené dvere alebo nevirm čo.
A ty sa mu nemáš za čo ospravedlňovať 🙈
@anonym_autor Bože môj. Naučte sa riešiť problémy medzi sebou. Čo ako dáš nám adresu a teraz mame k vám domov napochodovať a donútiť ho ospravedlniť sa.
Btw nič ste nerobili, ak by asi k niečomu došlo tie dvere by zavrel on alebo ty. A ak je taký pako že by to robil aj pred dcérou tak načo si s ním.
Nie , je pre mňa nie.
Ak to chlap nevie pochopiť tak je blb.
A je jedno či mám migrénu, nemám chuť na sex, sú otvorené dvere alebo nevirm čo.
A ty sa mu nemáš za čo ospravedlňovať 🙈
@anonym_34180a Ďakujem

@anonym_autor ach bože dobrý