icon

Nepríjemná situácia - partnerské spory

3. aug 2025

Ahojte 😪
Dneska sa stala taka vec a chcem počuť Váš názor
Prišla som si k mužovi poobede kus ľahnúť lebo od včera mam migrénu, boli otvorené dvere a dcéra vedľa v izbe. On hneď začal ma chytať a ruka všade pchať, vravím ze nie sú otvorené dvere, neprestal, už bolo nepríjemné a na silu som ho odhodila kúsok už, hnevá sa ja som sa ospravedlnila ze sa to dalo aj inak, zatvoriť dvere a byť laskavejsi on mi prepáč nepovedal vraj on sa mi nikdy neospravedlňi 😪

anonym_d736b6
3. aug 2025

Volaj šandare za pokus o znásilnenie

anonym_ba74cd
3. aug 2025

@anonym_autor tak tiez si si nemusela s migrenou lahnut k nemu, mozno to pochopil tak ze chces migrenu zahnat. 😅

suve99
3. aug 2025
@anonym_ba74cd

@anonym_autor tak tiez si si nemusela s migrenou lahnut k nemu, mozno to pochopil tak ze chces migrenu zahnat. 😅

@anonym_ba74cd teraz má k migréne bonus v tichej domácnosti 😀

autor
3. aug 2025
@anonym_ba74cd

@anonym_ba74cd joj a vy sa neprídete iba tak po ľúbiť hm?

suve99
3. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor keď by som mala migrénu ja, zaleziem ako myš a nejdem sa “poľúbiť” 😂

minenkaa
3. aug 2025
@anonym_34180a

Nie , je pre mňa nie.
Ak to chlap nevie pochopiť tak je blb.
A je jedno či mám migrénu, nemám chuť na sex, sú otvorené dvere alebo nevirm čo.

A ty sa mu nemáš za čo ospravedlňovať 🙈

@anonym_34180a ale ani on

pralinka25
3. aug 2025

Zeny vy ste.tu niektore strasne. Kto mava skutocne migreny ( nehovorim o beznej bolesti hlavy) by nenapisal taku tupost ze ma zavriet dvere este aj ked tam ma 10 rocne decko a podvolit sa lebo pan nevie ze nie je nie a urazi sa. Spravili ste tu z nej chuderu. Ste mile.

minenkaa
3. aug 2025
@pralinka25

Zeny vy ste.tu niektore strasne. Kto mava skutocne migreny ( nehovorim o beznej bolesti hlavy) by nenapisal taku tupost ze ma zavriet dvere este aj ked tam ma 10 rocne decko a podvolit sa lebo pan nevie ze nie je nie a urazi sa. Spravili ste tu z nej chuderu. Ste mile.

@pralinka25 to kde kto napísal aby sa mu podvolila

suve99
3. aug 2025
@pralinka25

@pralinka25 ale ona s migrénou sa išla za ním poľúbiť, ako sama napisala… takže my sme z nej nič nerobili, ona asi sama nevie, či má migrénu, či sa chce poľúbiť…

mamaaja82
3. aug 2025

Nemas nahodou tych 10rokov ty?

ivik4
3. aug 2025

A co ci nerobime povedz mi 😀. Lebo ste nerobili nic. Aj si plakala kvoli tomu ked take smajliky?
Niekedy ma fakt napada otazka, ako takto citlivy ludia dokazu prezit v dnesnom svete

goodidea
3. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no veď aj on sa chcel poľúbiť :_(

deedol
3. aug 2025

zas krasne vidiet, ze "nie" v manzelstve je zjavne nepripustne. odporucam precitat:
https://dennikn.sk/4751793/zeny-mali-sex-lebo-s...

autorka, mal respektovat tvoje nie, nerespektoval ho. ospravedlnit sa ma on, ty si sa vobec nemusela. ja nechapem, co mate za muzov niektore.

deedol
3. aug 2025

ad slovo polubit - v niektorych regionoch sa to pouziva ako synonymum "potulit", nema to nic so sexom.

goodidea
3. aug 2025
@deedol

ad slovo polubit - v niektorych regionoch sa to pouziva ako synonymum "potulit", nema to nic so sexom.

@deedol okeeej sorry
.tak chcel sa aj on potúliť 🥲

minenkaa
3. aug 2025
@deedol

zas krasne vidiet, ze "nie" v manzelstve je zjavne nepripustne. odporucam precitat:
https://dennikn.sk/4751793/zeny-mali-sex-lebo-s...

autorka, mal respektovat tvoje nie, nerespektoval ho. ospravedlnit sa ma on, ty si sa vobec nemusela. ja nechapem, co mate za muzov niektore.

@deedol veď nemali sex,každý slovo polubit zobral inak

deedol
3. aug 2025
@minenkaa

@deedol veď nemali sex,každý slovo polubit zobral inak

@goodidea sorry, mne toto fakt nie je vtipne. nie je proste nie. a nie kazdy fyzicky kontakt zo strany zeny musi vyustit do sexu.
@minenkaa

autor
3. aug 2025
@deedol

@goodidea sorry, mne toto fakt nie je vtipne. nie je proste nie. a nie kazdy fyzicky kontakt zo strany zeny musi vyustit do sexu.
@minenkaa

@deedol No ja neviem teda ale po ľúbiť sa raz za deň nemusí hneď znamenať sex, jedine co som chcela kúsok prinho zatvoriť oči, ale nepočúval ani na dve pekne slova ze sú dvere otvorené

deedol
3. aug 2025
@anonym_autor

@deedol No ja neviem teda ale po ľúbiť sa raz za deň nemusí hneď znamenať sex, jedine co som chcela kúsok prinho zatvoriť oči, ale nepočúval ani na dve pekne slova ze sú dvere otvorené

@anonym_autor ved ja viem, mne to pisat nemusis.

isis234
3. aug 2025
@anonym_d736b6

Volaj šandare za pokus o znásilnenie

@anonym_d736b6 😂 100 bodov
@autorka, komunikujte spolu. Prečo si mu nepovedala, že máš migrénu a chceš LEN vedľa neho spať? Ako to mal on vedieť?
Dvere si mohla za sebou zatvoriť. V čom bol problém?

autor
3. aug 2025

Ale som toho názoru ze každá jedna z Vás je citlivá a není ani na gumičku. Každá má niekde hranicu, teraz sa hráte ze nie nie ale 🤦česť výnimkám ktoré sú rozumne Ďakujem

minenkaa
3. aug 2025
@deedol

@minenkaa

@deedol kto píše o sexe

deedol
3. aug 2025
@minenkaa

@deedol kto píše o sexe

@minenkaa ty si co predstavujes pod tymto? "On hneď začal ma chytať a ruka všade pchať"? ja teda nejaku nesikovnu chlapsku predohru. ale ano, mohol jej tu ruku vopchat aj do ucha, jasne.

minenkaa
3. aug 2025
@anonym_autor

Ale som toho názoru ze každá jedna z Vás je citlivá a není ani na gumičku. Každá má niekde hranicu, teraz sa hráte ze nie nie ale 🤦česť výnimkám ktoré sú rozumne Ďakujem

@anonym_autor nie je nie ,vždy,ake robiť z toho toto je moc,ty vždy máš ten istý pohľad na všetko ako tvoj muz?

minenkaa
3. aug 2025
@deedol

@minenkaa ty si co predstavujes pod tymto? "On hneď začal ma chytať a ruka všade pchať"? ja teda nejaku nesikovnu chlapsku predohru. ale ano, mohol jej tu ruku vopchat aj do ucha, jasne.

@deedol toto ty beres ako predohru?Teda ja neviem ale kazde obchytkavanie nemusí hneď skončiť sexom,možno ju len chcel cítiť

goodidea
3. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ok teraz vážne, sex pri dieťati ktoré je vo ..vedľajšej izbe a nespí by som nemohol mať, keď žena povie nie znamená to nie nikdy by som si sex nevynucoval a nikdy by som sa na ženu za to nehneval. No ale čo mi s tým.. vies toto si musíte vykomunikovat vy dvaja..

autor
3. aug 2025
@goodidea

@anonym_autor ok teraz vážne, sex pri dieťati ktoré je vo ..vedľajšej izbe a nespí by som nemohol mať, keď žena povie nie znamená to nie nikdy by som si sex nevynucoval a nikdy by som sa na ženu za to nehneval. No ale čo mi s tým.. vies toto si musíte vykomunikovat vy dvaja..

@goodidea No ono stačilo, ma počúvať vravím dvere a on stále svoje keby zavrel a zamkol no dobre ôk ale takto

deedol
3. aug 2025
@goodidea

@goodidea dakujem za tento prispevok. naozaj.

suve99
3. aug 2025
@anonym_autor

@goodidea No ono stačilo, ma počúvať vravím dvere a on stále svoje keby zavrel a zamkol no dobre ôk ale takto

@anonym_autor takže nezamkol, nebol sex, máš migrénu, na prd nedeľa 😂
Ale aspoň sme sa pobavili…

terezia74
3. aug 2025

@anonym_autor máš doma KUS debila