Nepríjemná švagriná
Keby váš priateľ nezasiahol, keď jeho sestra otvorene bola nepríjemná a nevrlá počas celej návštevy ? Je to pre vás dôvod na zamyslenie sa nad vzťahom, alebo to považujete za rodinnú záležitosť, do ktorej by sa nemali miešať?
Urcite to je na zamyslenie.
Neviem, prečo sa tu rozoberá, čo ti povedala, či na to mala dôvod. Ak to vnímaš tak, že bola nepríjemná a nevrlá, ak by ku mne na návštevu niekto takto chodil, už ho nevolám. Nie je to slušné. A ak si ma niekto zavolal a takto sa ku mne správa, tiež tam nejdem. Načo? Ja mám švagrinú len ako manželku mužovho brata, nikdy to nebola nevrlosť na prvú, ale také to dobiedzanie a "srandičky" na moju adresu. Roky som sa zo slušnosti tvárila, že sa bavím. Svokra sa na tom tiež veľmi zabávala. Až som sa pred pár rokmi odstrihla a je mi lepšie 🙂 Nebudem niekomu robiť panáčika na zábavu. Manželovi sa to nepáči, dosť často sa kvôli tomu hádame. Jednoducho vôbec to nevnímal z môjho pohľadu. Vždy len z pohľadu jeho rodiny. A to je to, čo je dôležité a nad čím sa musíš zamyslieť. Je jedno, ako sa zhovadia členovia jeho rodiny, dôležité je, či stojí na tvojej strane.
@mamina7070 keby napísala o čo išlo, našla by sa tu zase partia, ktorá by ju označila za drama queen... vlastne ženy, ktoré sú rovnaké ako jej švagriná. Nevedia sa správať, rýpu, zhadzujú, a keď ich niekto potom pošle rovno do ri.i tak sa urazia "tak to som si o tebe nemyslela" 😁

To je laska hrom podla toho,co pises. Prepac,sle povysenecka mi prides akurat tak ty. Neviem si predstavit,co ti jeho sestra povedala. Podla tvojich reakcii tu,tipujem,ze budes precitlivenejsia. Mozno sa mylim,ale vyjadrujes sa o svojom priatelovi ako o nejakom kuse nabytku.