Nepríjemný zážitok z neúprimnej narodeninovej oslavy
Mam dlhorocne kamaratky, s ktorymi si chodime gratulovat k narodeninam. Vecera v restauracii, potom poharik v bare je zauzivane. Kazda donesieme oslavenkyni dar v hodnote 40-50E. Flasu, bonbieru a ruzu/e. Ani jedna z nas nema financne problemy, slusne zarabame.
Doniesla som kamaratke dar, sice som bola prekvapena, ze sme zacali v bare s 1dcl vina. Potom objednala flasu vina pre vsetky tri a jedny chrumky. Ok, ja pit tolko nemusim, ale hladna som bola ako vlk. Po dvoch hodinach ukoncila oslavu s tym , ze ona uz konci, vecera sa nekona, lebo uz narodeniny oslavila s kolegami z prace.
Mam za par dni narodeniny...mam urobit to iste? Mna nedorazilo, ze som nejedla, ale to, ze ona uz oslavila a ja som bola ako povinna jazda. Doslova som to z nej citila.
Mala si podpichnut kup aj mne.. inak kolko mate rokov do 25 do 30 ci.. ?
Čo si sa hneď tam neozvala, že si hladná? Kúpiť si pizzu a nech sa slinami zadusi. A už vôbec nechápem prečo si u tvojho frajera objednáva kebab.
@jajanka31 Kiez by. 😆 Pekne pridaj. Sme uz panie v rokoch. Oslavenkina robi manazerku nadnarodnej spolocnosti. Naozaj nemame hlboko do vrecka, preto ten sok. Manzelia postupne oslavuju 50ku. Naposledy sme sa skladali, kazdy par prispel 300E.
Tak je to zvláštne že takéto panie v rokoch sa tu idú na seba fucat kvôli nejakej oslave a nevedia si pekne narovinu povedať čo a ako.
sorry, ale zamysli sa skor nad sebou, s kym sa dlhe roky kamaratis a povazujes ho za nalepsiu kamaratku 🙄
Ja som myslela, ze mate cerstvych 20. To snad taka stara kofa, si vie jedlo objednat aj sama a nemusi sa stazovat na MK
V prvom rade by som sa porozpravala s kamaratkami, ze ci im tento styl vyhovuje alebo nie. Lebo toto je chovanie mladych bab, nie zien po 50-tke. Kedze pises, ze sa skladate manzelom po 300 EUR, tak to uz naozaj musite mat nadstandardne vztahy, ze oslavenec 600 EUR dostane od kamaratov.A mozno je na case to zrusit a ist namiesto opulentnych oslav na pohar vina.
Nemate hlboko do vrecka, len chodite do podnikov, kde sa nosi kebab a pizza (cize fast food) odvedla ...
Zvlastna story. Akoze odveci kamoska nema si co pytat od Tvojho nech jej nosi kebab do restiky/baru. A na tvojom mieste by som jej hnet povedala ze to bolo od nej odveci robit “ oslavu “ pri bare bez klasickej vecere ze ti mohla dat vediet skor by si sa najedla nez si tam dosla. Alebo si si mala skocit do tej pizzerky oproti a kludne pozvat aj ju nech si da Ved pizza je Lacna a velka. No a na tu poznamku ze na svadbu ti darcek nedonesie by som jej povedala to si teda prosim tento Moj darcek k tvojim narodkam spet a darcek som pre teba Ja . A normalne by som jej povedala ze si nezelam aby pisala mojmu chlapovi aby jej nosil kebab nie je donaska jedla.
Tak vy mate pred 50 a idete sa o 2 roky brat? Neviem, mne tento pribeh pride nejaky vymysleny.🤷♀️
@h2 nehovorim, ze len mladi sa beru, ale pride mi cely ten pribeh nejaky zvlastny. Mozno v takom veku sa to uz neplanuje 2 roky dopredu, alebo ano? Mozno ano, ale tolko som neplánovala ani pred 30, ze v 50 mi to pride, ze ti ludia robia skor tak spontanne tie veci... ale mozno sa mylim. To je len moj pocit z toho.
A celkovo ak prosto si bola hladna, tak co si si teda nieco neobjednala, lebo mne to pride proste cele zvlastne, alebo ked teda bola kamoska hladna, preco si neobjednala ale pisala tvojmu priatelovi, ze chce kebab, ktory bol cez cestu.. vsak tak si ho mohla ist sama kupit. Mne to cele nejako nedava logiku.
Jaj a dokonca v poslednom prispevku manzelia oslavujú postupne 50 🤦♀️ tak mas manzela, ci priatela, ci koho?
A tvoj priatel, manzel ma dost ako ho kamoska vyuziva, ale skladate sa 300e na nejaky dar. No tak to tiez neverim. 🙄
To už niekde sú prázdniny jarné ? Očividne áno 🤦 určite by som hladná niekde sedela pri víne 2hod .. hm vieš že hej
Mala si priatelovi povedat nech donesie ten kebab tebe a zjest si ho mala tam pred nou pri bare. A povedat jej ze super oslava ale ze uz ta to takto nebavi ze nabuduce si len zavolate vsetko najlepsie. Lebo ty si si dala namahu s darcekom bombonierou a kvetom a ona ani len zakusok nic neponukla. Mne je to taka divna story ze niekomu sa zbierate 300e na 50ku a kamoska oslavu robi v dakej krcmicke kde si ludia nosia pizzu od vedla ci kebab . . Kamoska sa zachovala odveci ale ty si nemusela byt hladna a jest az doma o pol noci to uz bola tvoja volba.
@miadi A este zavola priatelovi tej, ktoru nepohostila,a aby jej doniesol kebab....Ozaj tomuto niekto veri?
Uplne absurdne. Vymysel dakej pubertacky, damy v rokoch si nenechaju nosit kebaby ci pizze dakam do baru....maju daku uroven...najma manazerka nadnarodnej firmy by mala mat haha
Treba dospieť asik uz nechce riešiť oslavy pozvania na obed a chce len takto zapiť a nech ide každý kde chce a začala ona je to na každom ak chceš ty sprav posed pozvi zaplať ak oni nechcú už to takto hrotiť oslavi narodiek prispôsobila by som sa možno aj druhým to už nepríde také ako kedisy a radsej by volili takúto oslavu porozprávala by som sa s nimi ako to vidia
Čiže vy ste sa stretli na oslave, ty si bola nespokojná, ale usmievala si sa a tvoj priateľ ešte odviezol kamošku na kebab a ty stále nič? 🤔
Eeee.. ako ani ja nie som ktovieako odvážne asertivna ale nerozumiem prečo si sa neozvala, že ta to sklamalo a ešte tvoj priateľ rozvaza čo ona jemu píše na msg.. ale dobre naozaj nemusím rozumieť všetkému..
Tieto problémy "zlatokopiek" 🫣🤦♀️😂😂😂😂
@ema22270 Zlatko, citaj s porozumenim. Ja mam zatial priatela, ony maju manzelov.
@miadi To fakt? Moja ma 70+ a ma precestovany svet. Nie vsetci sedia na zadku .
neviem si v tejto galaxii predstaviť 48r ženu ako z podniku píše 50r "frajerovi" svojej 48r kamošky ktorá sedí vedľa nej aby jej doniesol do baru kebab pokiaľ by ste minimálne vy dve neboli nad*bane jak štolverky 🙈 a tu potom vyvstáva otázka ohľadne správania sa dám v rokoch z nadnárodnej spoločnosti či z kade to 🙄 toto je bullsh*t
@zuzanka.zuzu Vyhravas sutaz navtipnejsi koment
@zuzanka.zuzu a skladaju sa po 300€ na prezent ale nevedia si pritom ani len povedat co idu organizovat 🫣
Celý príbeh vyzerá tak "trochu" vymyslený ale ak nie je tak ešte horšie - u tej zrazu lakomej kamošky (ak bola doteraz štedrá a dobrá) to môže byť začínajúci alzheimer.
@katka700 Tak, tak u teba urcite. Plus tie plastove prisery, co vyrabas. 🤣🤣🤣

@jajanka31 Nie, nedoniesol. Uz ma toho dost ako sa ho snazi vyuzit. Pockal nas pred podnikom, vsetci sme spolu isli domov a po ceste si ona kupila pre seba. Ja som si dala doma veceru skoro o polnoci. 😁