Nepríjemný zážitok z neúprimnej narodeninovej oslavy
Mam dlhorocne kamaratky, s ktorymi si chodime gratulovat k narodeninam. Vecera v restauracii, potom poharik v bare je zauzivane. Kazda donesieme oslavenkyni dar v hodnote 40-50E. Flasu, bonbieru a ruzu/e. Ani jedna z nas nema financne problemy, slusne zarabame.
Doniesla som kamaratke dar, sice som bola prekvapena, ze sme zacali v bare s 1dcl vina. Potom objednala flasu vina pre vsetky tri a jedny chrumky. Ok, ja pit tolko nemusim, ale hladna som bola ako vlk. Po dvoch hodinach ukoncila oslavu s tym , ze ona uz konci, vecera sa nekona, lebo uz narodeniny oslavila s kolegami z prace.
Mam za par dni narodeniny...mam urobit to iste? Mna nedorazilo, ze som nejedla, ale to, ze ona uz oslavila a ja som bola ako povinna jazda. Doslova som to z nej citila.
Jaaaj no sa tu krasne ukazujes pani v rokoch, finančne nezávislá, skoro vydatá neschopná si vypýtať/ kúpiť jesť.
Asi si ma z niekým mýliš, výrobe príšer sa naozaj nevenujem, nestíham. Ale možno to myslíš metaforicky, modrokonske diskusie z niektorých zakladateliek diskusii vyťahujú to najtemnejsie z hlbín duše a vtedy nepomôže ani záhon bielej šalvie 😂😂😂
Haha Moja mama nesedi na zadku Mozno mà precestovany svet viac ako tvoja lieta na dovce kazdy rok a lieta k nam do kanady 😉chodi takto oslavovat s kamoskami narodky do restik no nikdy nie do baru kde si mozes chrumat kebab . My point is .. do baru kde si mozes nosit kebab ci pizzu od vedla to fakt neznie ako podnik pre dobre zarabajuce damy. Mozno nejaka putika pre studentov. A ten kebab si nedala nie Preto ze by nevyliezla z jaskyne v Ba kebab maju turci xx rokov ale jej jednoducho nikdy neprisiel nejak zaujimavy. Ta tvoja story znie Akoby to boli pubertaci nie ludia okolo 50r. Ale Mozno to bol jediny pub v dedine a bezne si tam ludia nosia pizzu Lebo tu mà majitelov brat pizzerku vedla.. a do tej nadnarodnej spolocnosti dochadza hodinu cesty do velkeho mesta. Takze sanca ze ti krivdime a Tato story je pravdiva tu je hoci nizka. No nic pekne oslav s druhymi v restike a kamosku pozvy na kebab .

@zuzanka.zuzu Primitivne teliatko. Chod za pas, tam sa hodis.