icon

Nepríjemný zážitok z neúprimnej narodeninovej oslavy

18. feb 2024

Mam dlhorocne kamaratky, s ktorymi si chodime gratulovat k narodeninam. Vecera v restauracii, potom poharik v bare je zauzivane. Kazda donesieme oslavenkyni dar v hodnote 40-50E. Flasu, bonbieru a ruzu/e. Ani jedna z nas nema financne problemy, slusne zarabame.
Doniesla som kamaratke dar, sice som bola prekvapena, ze sme zacali v bare s 1dcl vina. Potom objednala flasu vina pre vsetky tri a jedny chrumky. Ok, ja pit tolko nemusim, ale hladna som bola ako vlk. Po dvoch hodinach ukoncila oslavu s tym , ze ona uz konci, vecera sa nekona, lebo uz narodeniny oslavila s kolegami z prace.
Mam za par dni narodeniny...mam urobit to iste? Mna nedorazilo, ze som nejedla, ale to, ze ona uz oslavila a ja som bola ako povinna jazda. Doslova som to z nej citila.

Strana
z4
autor
19. feb 2024

@zuzanka.zuzu Primitivne teliatko. Chod za pas, tam sa hodis.

aurora33
19. feb 2024

Jaaaj no sa tu krasne ukazujes pani v rokoch, finančne nezávislá, skoro vydatá neschopná si vypýtať/ kúpiť jesť.

mircalla
19. feb 2024

@autor Vyhladaj psychiatra, len mentalne chora osoba sa potrebuje odbavovat trapnymi vymyslenymi pribehmi na urovni ZS. Vazne ma zaujima motivacia tychto ludi. Kebyze to bolo aspon trochu sofistikovane

katka700
19. feb 2024

Asi si ma z niekým mýliš, výrobe príšer sa naozaj nevenujem, nestíham. Ale možno to myslíš metaforicky, modrokonske diskusie z niektorých zakladateliek diskusii vyťahujú to najtemnejsie z hlbín duše a vtedy nepomôže ani záhon bielej šalvie 😂😂😂

miadi
20. feb 2024

Haha Moja mama nesedi na zadku Mozno mà precestovany svet viac ako tvoja lieta na dovce kazdy rok a lieta k nam do kanady 😉chodi takto oslavovat s kamoskami narodky do restik no nikdy nie do baru kde si mozes chrumat kebab . My point is .. do baru kde si mozes nosit kebab ci pizzu od vedla to fakt neznie ako podnik pre dobre zarabajuce damy. Mozno nejaka putika pre studentov. A ten kebab si nedala nie Preto ze by nevyliezla z jaskyne v Ba kebab maju turci xx rokov ale jej jednoducho nikdy neprisiel nejak zaujimavy. Ta tvoja story znie Akoby to boli pubertaci nie ludia okolo 50r. Ale Mozno to bol jediny pub v dedine a bezne si tam ludia nosia pizzu Lebo tu mà majitelov brat pizzerku vedla.. a do tej nadnarodnej spolocnosti dochadza hodinu cesty do velkeho mesta. Takze sanca ze ti krivdime a Tato story je pravdiva tu je hoci nizka. No nic pekne oslav s druhymi v restike a kamosku pozvy na kebab .

Strana
z4