Neprítomnosť chémie vo vzťahu
Ahojte.. občas sa cítim, že si tam hore niekto zo mňa robí srandu.. Mám 26 rokov a chcela by som nejaký pekný vzťah.. Nesílim to, ale keď sa niekto objaví a je milý a slušný dám tomu šancu.. Naposledy chlap, s ktorým som sa stretávala som po mesiaci zistila, že chodí s chalanmi cez víkend si vypiť ale tak, že je úplne na mol tak som to stopla.. inak to bol vzdelaný chlapec, rodičia právnici, tak som niečo také ani nečakala.. teraz som sa spoznala s ďalším, je fajn ale mňa absolútne nepriťahuje.. normálne som z toho nešťastná, pretože nie je škaredý ale niečo ma na ňom irituje. Dala som tomu šancu, či tá iskra nenaskočí alebo nepríde a nič.. Najhoršie je to, že on cíti, že som sa stiahla a nikam sa neposúvame a začal na mňa divne tlačiť a som z toho frustrovaná normálne.. Veľmi by som si priala niekoho kto by sa mi aj páčil, aj by bol dobrý, slušný, rodinne založený..
@lentakyterapeut a to je kde?
Stopni to a hľadaj ďalej, nasilu to nepôjde.
@anonym_autor skús nerobiť rovnakú chybu ako milióny iných žien a zľavni nároky z tvojho vysneného pána dokonalého.
@anonym_autor skús nerobiť rovnakú chybu ako milióny iných žien a zľavni nároky z tvojho vysneného pána dokonalého.
@sevrin ja chcem hlavne aby som nelutovala vyber a aby sa mi niekto hnusil to tiez nie…
@sevrin joj len to nie, nech nepoľavuje. Treba mať rozumné nároky...nie je nič horšie ako.byť s niekým, kto nevyhovuje, len aby žena nebola sama.
@huxy ja si nemyslim, ze to myslel takto. Podla mna, vela zien caka na zaciatku uplne ohurenie, zasiahnutie bleskom🙂. A pritom to nie je potrebne. Niektore veci prichadzaju postupne, pomaly a vyvijaju sa🙂
njn holka laska ako z reklamy ci romantickeho vianocneho filmu nebude ... to vsak neznamena,ze sa ulakomis na hocikoho...si este mlada ... prehdnot naroky a uvidis ze to pride .. kolke si vybrali pravy opak toho,akeho mali vysnivaneho-myslim vyzor a su stastne ..a aj nie .. veeelmi vela parov nielen zien ale i muzov tu zivotnu lasku ak sa to da tak nazvat ani nikdy nestretnu...zena ma aspon tu vyhodu ze si ju moze porodit 😀
@huxy ja si nemyslim, ze to myslel takto. Podla mna, vela zien caka na zaciatku uplne ohurenie, zasiahnutie bleskom🙂. A pritom to nie je potrebne. Niektore veci prichadzaju postupne, pomaly a vyvijaju sa🙂
@stanislavicenka presne tak.
Vo svojom živote som spoznal viacero žien a v priebehu času som si všimol, že mnoho z nich vždy hľadalo aspoň jednu chybu, ktorá mohla pokaziť ich obraz dokonalého muža.
Poslednou kvapkou bolo, keď som spoznal ženu, všetko bolo fajn, len jej vadilo, že v istom momente som nemal auto k dispozícii. Nepomohlo ani to, keď som jej povedal, moja, teraz sa vyberiem do hocijakej predajne a v hotovosti si kúpim nové BMW, žiadny leasing, ako to robia niektorí začínajúci frajeri len aby ohúrili kamarátku na kolobežke (zas nie som žiadny geroj, ani milionár, ale na to BMW by som hotovosť naškrábal 😅). Nepomohlo. V tom okamihu som si povedal, stačilo.
Vy ženy všetko strašne komplikujete a ja síce znesiem veľmi veľa, tie ženské myšlienkové pochody proste už nedávam. Nedá sa to. Ale ja vám to nevyčítam, vy ste proste také a chápem, že si nechcete na krk zavesiť hocjakého idiota, ale svojím neustálym hľadaním chýb si veci často komplikujete.
Muži idú na to jednoduchšie, buď sa im žena páči na pohľad alebo nie. A od toho sa už rozvíja čo bude ďalej. Ak sa žena páči, tak muž nerieši jej chyby. Ale zas to netreba preháňať.
Vo svojom živote som spoznal viacero žien a v priebehu času som si všimol, že mnoho z nich vždy hľadalo aspoň jednu chybu, ktorá mohla pokaziť ich obraz dokonalého muža.
Poslednou kvapkou bolo, keď som spoznal ženu, všetko bolo fajn, len jej vadilo, že v istom momente som nemal auto k dispozícii. Nepomohlo ani to, keď som jej povedal, moja, teraz sa vyberiem do hocijakej predajne a v hotovosti si kúpim nové BMW, žiadny leasing, ako to robia niektorí začínajúci frajeri len aby ohúrili kamarátku na kolobežke (zas nie som žiadny geroj, ani milionár, ale na to BMW by som hotovosť naškrábal 😅). Nepomohlo. V tom okamihu som si povedal, stačilo.
Vy ženy všetko strašne komplikujete a ja síce znesiem veľmi veľa, tie ženské myšlienkové pochody proste už nedávam. Nedá sa to. Ale ja vám to nevyčítam, vy ste proste také a chápem, že si nechcete na krk zavesiť hocjakého idiota, ale svojím neustálym hľadaním chýb si veci často komplikujete.
Muži idú na to jednoduchšie, buď sa im žena páči na pohľad alebo nie. A od toho sa už rozvíja čo bude ďalej. Ak sa žena páči, tak muž nerieši jej chyby. Ale zas to netreba preháňať.
@sevrin len výzor ženy snáď nestačí, či tebe áno ? Ja som vo vzťahu 25 rokov a celý vzťah je o tom, že treba robiť kompromisy, vzájomná úcta, dôvera a komunikácia, výzor sa rokmi zmení, zostava láska jeden k druhému
kým stretneš svojho krásneho princa, musíš pobozkať veľa žiab...
@sevrin tak normálna žena má normálne požiadavky a nároky na muža (vernosť, dôvera, starostlivosť, záujem, pre mňa osobne aby nepil, nefajčil...). Ja som to zas takto myslela...keď som bola mladšia, na niektorých veciach mi až tak nezáležalo. Ale už by som po boku nechcela napr.nikoho, kto smrdí ako popolník 🤷🏼♀️ (to len 1 príklad).
Na každom vzťahu treba pracovať. A čo píšeš, že mnoho žien hľadá aspoň jednu chybu na chlapovi. Neviem ako to presne myslíš. Lebo normálna žena si je vedomá, že každý má nejakú chybu, nik nie je dokonalý. Ide len o to, čo je každá ochotná akceptovať a čo už nie, a je to veľmi individuálne.
A inak posudzovať ženu len podľa výzoru, je povrchné, potom preto asi aj tak tie vzťahy končia 🤷🏼♀️
@sevrin ale toto nie je moj pripad, ja som randila aj s muzmi, ktori boli rovnako vysoki ako ja, mali brusko, ale boli tam sympatie. Je mi jasne ze pan dokonaly nepride ved ani ja niesom. Ale pri tomto ak sa len zamyslim ze by sme sa mali bozkavat alebo nieco viac sa mi stiahne zaludok doslovne a tak to mam pri mojich kamaratoch, ktori su super muzi ale mat s nimi nic viac nechcem.

Neostava len hladat a cakat. Alebo zmenit miesta kde stretavas takych aby si mala sirsi zaber