Nerozhodný chlap
Ahojte ,
Pisem si s jednym chlapom, par rokov starsi odomna, aj sme sa stretli. No neviem ani na com som. Je prijemny , pekny , je s nim sranda, avsak ma take fazy, ze raz pise casto , zaujima sa o mna , avsak potom aj 4-5 hodin neodpise. Napisal mi, ze som pekna , prijemna, v pohode baba. Neinicioval vsak dalsie stretko.. Rozmyslam , ze mu napisem, ze takto pookracovat nechcem, ze je to take nemastne , neslane, ze nechcem byt v neistote. Cakali by ste , kym nezavola na dalsie stretko alebo by ste to nechali tak ?
@elenka70721 odkiaľ si či myslíme toho istého?😀😀😀😀 a koľko má rokov - nemusíš presne číslo len či okolo 30 alebo 40
@anonym_1d810b Kosice a presne medzi 30 a 40 😅
@anonym_1d810b Kosice a presne medzi 30 a 40 😅
@anonym_autor tak to nič😀😀😀
@anonym_autor tak to nič😀😀😀
@anonym_1d810b mam pocit ze takychto chlapov je coraz viac 😅
jasne ze ti neodisujem ved sme sa dohodli ze ked som v praci tak nemozem, nie predsa? a ano mam ta rad, ten sex s tebou nestal sice zavela ale ja myslim ze sa to zlepsi dobuduna a buds dravejsia. Nic ty nevymyslaj. Ja si to zatriedim a koncom januara ta mozem pozvat na druhe rande. Cmuk .
@elenka70721 odkiaľ si či myslíme toho istého?😀😀😀😀 a koľko má rokov - nemusíš presne číslo len či okolo 30 alebo 40
@anonym_1d810b z Kežmarku ... má 44r...😬
@anonym_1d810
@anonym_1d810b z Kežmarku ... má 44r...😬
@anonym_1d810
@elenka70721 to nič asi ich je viac 😀😀

@anonym_1d810b Ups, tiež som mala takého, tiež sa volal Martin a som skončila ...