icon

Čo robiť, keď sa kamoška nahnevá kvôli rande?

Dnes o 08:02

Zavolal som včera kamošku na rande a ona sa normálne nasrala, ze mi vždy sa snažila dávať najavo, že nemá záujem a teraz keď ma odmietne, tak sa pokazí naše priateľstvo, čo robiť?

martinmmartin
Dnes o 08:06

@anonym_autor pochopit ze nemas otravovat a nikdy si kamosku nemal a frajerku z nej nikdy mat nebudes

anonym_8fbc22
Dnes o 08:16

@anonym_autor no co skusil si, aspon vies na com si, kamoska asi tiez nebude nejaka top, ked ju to dokazalo nastvat

januska12323
Dnes o 08:26

@anonym_autor nájsť konečne terapeuta. Ona nikdy záujem nemala, nemá ani mať nebude.

eva8
Dnes o 08:35

Preco by sa malo pokazit vase priatelstvo? Skuste sa na tom zasmiat. Ak k nej citis viac, uz to priatelstvo nie je.

13uzivatelka11
Dnes o 08:46
@eva8

Preco by sa malo pokazit vase priatelstvo? Skuste sa na tom zasmiat. Ak k nej citis viac, uz to priatelstvo nie je.

@eva8 ty by si sa dokázala priateliť s niekým o kom vieš, že je do teba zaľúbený? Ak je to v rámci partie tak sa to ešte dá, ale ak to má byť dôverný dlhoročný kamarát, to fakt nie je príjemné byť s ním na káve keď vieš, že on chce niečo viac.

rozculena
Dnes o 08:54

@anonym_autor pane bože,100000000000000000000 krát ti bolo povedané,že jej máš dať pokoj! ja na jej mieste by som volala 158 a podala TO

eva8
Dnes o 09:02
@13uzivatelka11

@eva8 ty by si sa dokázala priateliť s niekým o kom vieš, že je do teba zaľúbený? Ak je to v rámci partie tak sa to ešte dá, ale ak to má byť dôverný dlhoročný kamarát, to fakt nie je príjemné byť s ním na káve keď vieš, že on chce niečo viac.

@13uzivatelka11 kedze som vyrastala s bratmi, az na "stare kolena" som sa dozvedela, ze ich kamarati boli do mna zalubeni 🙂
A ano, dokazala by som sa v sucasnosti priatelit s muzom, ktory je do mna zalubeny, kedze by vedel moj postoj, ak by prekracoval stanovene hranice (fyzicky kontakt, prilisna starostlivost az dotieravost...), stretnutia by som obmedzovala. Ten muz by si musel uvedomit, ze byt v blizkosti zeny, do ktorej je zamilovany a ktora ho odmieta, je jeho kvazisebatryznenie, to by mi nebolo 2x jedno. Nuz, ale vybral si sam, je dospely.

Ja sa nedokazem zamilovat na prvy pohlad (samozrejme, srdce sa mi dokaze rozbuchat 😍 . Len muz, ktory ma so mnou trpezlivost a dovoli mi postupne odhalit jeho vnutornu krasu, mal u mna sancu 🙂 Ale po par stretnutiach sa da vycitit, ze nie, tento nie.... Tak to citi asi aj tvoja kamaratka

rozculena
Dnes o 09:17
@eva8

@13uzivatelka11 kedze som vyrastala s bratmi, az na "stare kolena" som sa dozvedela, ze ich kamarati boli do mna zalubeni 🙂
A ano, dokazala by som sa v sucasnosti priatelit s muzom, ktory je do mna zalubeny, kedze by vedel moj postoj, ak by prekracoval stanovene hranice (fyzicky kontakt, prilisna starostlivost az dotieravost...), stretnutia by som obmedzovala. Ten muz by si musel uvedomit, ze byt v blizkosti zeny, do ktorej je zamilovany a ktora ho odmieta, je jeho kvazisebatryznenie, to by mi nebolo 2x jedno. Nuz, ale vybral si sam, je dospely.

Ja sa nedokazem zamilovat na prvy pohlad (samozrejme, srdce sa mi dokaze rozbuchat 😍 . Len muz, ktory ma so mnou trpezlivost a dovoli mi postupne odhalit jeho vnutornu krasu, mal u mna sancu 🙂 Ale po par stretnutiach sa da vycitit, ze nie, tento nie.... Tak to citi asi aj tvoja kamaratka

@eva8 ale toto je psychopat,neustále ju obťažuje

anonym_d07817
Dnes o 10:06

Veď ju nehaj na pokoji
Je dospelá,nema zaujem a keď ťa nebude chcieť ani ako kamoša,tak jej rozhodnutie

eva8
Dnes o 10:14
@rozculena

@eva8 ale toto je psychopat,neustále ju obťažuje

@rozculena neviem, nesledujem temy MK, iba tento tyzden "listujem". Mne sa nepaci jeho "slovna zasoba"

rozculena
Dnes o 11:15
@eva8

@rozculena neviem, nesledujem temy MK, iba tento tyzden "listujem". Mne sa nepaci jeho "slovna zasoba"

@eva8 už tu má asi tristo založených debát o tom,ako ho nechce a čo má urobiť,aby ho konečne chcela.Už na neho volala aj SBS,ke´dže ju prišiel obťažovať do práce.

sevrin
Dnes o 11:19

@podvody ty tu máš bratranca?

anonym_41f0c8
Dnes o 11:30

Baby, vy ako viete kto to píše keď je to anonym. Však vy tu potom musíte byť nonstop keď si tak všetko pamätáte.

rozculena
Dnes o 15:23
@anonym_41f0c8

Baby, vy ako viete kto to píše keď je to anonym. Však vy tu potom musíte byť nonstop keď si tak všetko pamätáte.

@anonym_41f0c8 tento tu vypisuje furt dokola to isté,to spoznáš aj keby si nechcela.....A nie som tu nonstop.Niekedy mám viac času,niekedy menej.

morpheuss
Dnes o 17:42
@rozculena

@anonym_41f0c8 tento tu vypisuje furt dokola to isté,to spoznáš aj keby si nechcela.....A nie som tu nonstop.Niekedy mám viac času,niekedy menej.

@rozculena ja sa skôr čudujem, prečo s ním dotyčná chce byť vôbec kamarátka...

anonym_6584cb
Dnes o 17:55
@anonym_41f0c8

@anonym_41f0c8 stačí, že tu prídeš večer. Nie je deň, aby tento stalker nezaložil tému o tom, ako miluje spolužiačku zo ZŠ a ona ho nechce. Dva roky ju prenasleduje, bombarduje správami, ukázal jej svoje prirodzenie (!), vyznal lásku na verejnosti mysliac si asi, že ju tým nátlakom zlomí,..... jeho rukopis je silno čitateľný, aj keď je anonym. Ja by som už naňho volala políciu.