Neschopní partneri
Ahojte,mate aj vy doma niekoho mužskeho pohlavia ktorý je neskutočne neschopný čo sa týka domacnosti ? Moj otec nevie ani varit,ani upratovat ani prať ešte aj mama mu stale dava pod nos jedlo ,viem ze ju aj rozculuje to ze jej nepomaha ked ja niesol doma ( lebo ked som doma jej pomaham ) ale o chvilku sa budem stahovat tak dufam ze nebudu problemy no ,ako ste to mali /mate vy ?
@denkabemommy k mojej šéfke napríklad prišla minule maliarka opraviť stenu,muz pracuje so ženami,montujú okna a dvere,nechty už v dnešnej dobe robi velachlapov,v upratovacích firmách sú tiež chlapi a chodia normálne byty upratovať ,na autobusoch už veľa žien chodí a j na nákladných autách,bager lietadla.Kedysi boli len lekári a posledných pár rokov je viac študentiek medicíny ako študentov
@minenkaa keď sa budem zaujímať o tvoj názor, tak ťa označím okey? Nech si ušetríš čas 🙂
@denkabemommy jaj pardon,že som si dovolí ta označiť ,som ti len chcela napísať ,že ženy sú už aj v iných profesiách.Este raz sa ospravedlnujem ,že som si dovolila
@minenkaa veď ale ty máš očividne problém s čítaním s porozumením napísala som, čo nerobím ja. Nikde netvrdím, že na tých pozíciách opačné pohlavie nie je a napíšeš tu 10 riadkov, že sú 😂🤷🏼♀️ načo?
@denkabemommy čo mi píšeš ,však teraz si ma zdrbala ,že nechceš môj názor a teraz mi dáš otázku
Ako ste si naučili, tak to máte.
@viestta upratovanie s varenim by som naozaj nezrovnaval. Zapnut vysavac a prejst nim nejaku plochu je predsa len ine ako varenie, ...co ako dochutit, zmiesat, v akom postupe, ako varit, na akom plameni, ako dlho, nerozvarit, nepripiect ...
O vysavani - narozdiel od vysledku varenia - som este nepocul ze "jaj, dnes mi vysavanie dako nevyslo, daco tomu chyba" 🙂
@romino aj varit treba vediet, ale zas to ani to nie je jadrova veda, ale upratovanie nie je len vysavanie. Upratovanie je XY dalsich cinnosti, ktore sa musia robit denne, tyzdenne, raz za mesiac, par krat v roku alebo raz za niekolko rokov (upratovanie po malovani). A aj to treba vediet. Nevyskusas, nevies. A upratovanie nie je jedina "domaca praca".
Ja som si tiež myslela o mojom otcovi že nič nevie doma urobiť. Teraz žije sám vari si,perie, má naozaj čistý a pekný byt. Je to o pohodlnosti tvojho otca načo by to robil keď ma ,,slúžky,,

@viestta Je to samozrejme tak. Tu sa ale vela zien tvari a vypisuje......s takym by som nezila s onakym by nezila,lebo toto nerobi tamto by som nezniesla.........pripada mi to ako ked sa muzi chvalia aki su milenci.......ak by bolo ako vravia,tak ich zeny by sa ani ucesat nemali kedy