Nešťastne zamilovaná
Baby, ktore mate podobnu, rovnaku skusenost, poradte mi.
Napisal mi jeden muz spravu, asi tyzden sme si pisali, uplne spontanne sme sa stretli. Boli sme sa previest autom a popri tom sme si veeelmi dobre pokecali. On sa mi priznal, ze hlada vztah, ja som sa priznala, ze mam tesne pred rozvodom, ale hladam taktiez vztah. Po prvom stretku sa mi hned na druhy den ozval. Zase sme pisali dlhe dva tyzdne az ma znovu zavolal von. Spravy o tom ako sa na mna tesi, aka som strasne super, ako sa tesi na rozhovor so mnou, ako dobre, ze sa rozvadzam a chce ma uz len pre seba. Stretli sme sa. Chcel sa bozkavat, ja som mu vysvetlila, ze je to na mna este prilis skoro.
Medzitym sme zacali kecat o tom ako nam je spolu dobre, ja jeho, on mna pritahuje, ze nechceme po sebe vzajomne len sex. Az nastalo 3stretnutie, prislo na prve bozky, nic viac. Rozlucili sme sa. Chlap sa viac neozval. Tak som sa rozhodla mu napisat, priznat sa mu, ze zacinam k nemu nieco viac citit.
Odbil ma. Zrazu. Ze on ma nechce na vztah, ani na sex. Ze si mam zachranit manzelstvo a venovat sa manzelovi. Nech si ideme kazdy svojou cestou. Nech mu viac nepisem.
Vysvetlite mi co sa mu zrazu stalo?
On ma 33, ja 29rokov
Potreboval sex a už nechcel strácať čas iba bozkávaním. Mal úrčite rozrobenych viac žien a už sexuje v aute s inou. Buď rada, že to takto dopadlo. Len musíš byť opatrnejšia a neriskovat ako s tým autom. Ešteže nebol násilník.
Mal/ma rozbehnutych viacero zien, zistil, ze ty sa realne namotavas ale so sexom otalas. Presunul svoju pozornost na inu. Zeny rady pocuvaju tieto dristy, preto to muzi tak radi hovoria. Ak by ti rovno povedal, ze iba sex, tak sa s nim ani nebavis. A pri tom by to bola pragmatickejsia debata, bez vedlajsich neprijemnisti ako je “nestastne zamilovana”.
Este doplnim. Vyries si sucastnu situaciu, daj si pauzu od akychkolvek “romantizujucich” vztahov. Uzivaj si slobodu, ak chces radsej si ty zbal muza iba na sex, alebo skor to ries s niekym kto ti aspon nerozprava chujoviny. Predsa uz nie si naivna 16stka co sa zalubi po troch zmrzlinach. Trochu racia do toho vsetkeho.
Si moc komplikovana a chlap ked pocuje: idem sa rozvadzat , ale hladam si vztah"..to je hotova cervena STOPKA! Jednducho nema o teba zaujem viac, lebo si nebude komplikovat zivot. Uprimne, nedivim sa mu. fakt si daj dokopy zivot, usporiadaj vztahy a potom si hladaj dalsi objekt. Nedajboze mas aj deti, tak to je dvojita stopka pre chlapa takeho.
@katkati 😄😄 to je kruté
Ja niekedy fakt nepochopím takéto zmýšľanie.... Dospelá žena s nevyriešenym vzťahom a po 3tom stretnutí zaľúbi do cudzieho chlapa ktorého spoznala niekde na zoznamke? Vidím že nielen niektorí chlapi sa zaseknu v puberte, ale aj ženy pravdepodobne 🤦🏽♀️
Chcel sa s tebou vyspať, ale asi sa ozvalo svedomie. Alebo si ťa nechcel zavesiť na krk.
Nestastnice a zufalky su vdacnym ulovkom pre kurevnikov.....obavam sa ci toto nebude tiez ten pripad....hmmmm....

kasli na neho, mozno sa ti aj dobre stalo, radsej, ze cukol teraz akoby mal cuvnut neskor, ked uz by si to brala ozaj vazne, to by ta viac bolelo 🙂