Silvestroval s inou
Spoznala som dobrého človeka. Je nám spolu dobre, všetko klape ako má. Poznáme sa len krátko na to, aby som ho predstavovala deťom. Ja som silvestrovala s deťmi a on išiel na pobyt. Brala som to v pohode, však sme nemohli byť spolu. Kým som nezistila, že na pobyte mu nedoručuje správy. Pravdepodobne pre to, že tam nebol sám ale s inou ženou. Neviem ako reagovať. Po dlhom čase naozaj človek s ktorým všetko klape. Nebudem od neho chcieť, aby sedel doma, keď ja s ním nemôžem byť, ale nečakala som, že tam bude s inou ženou. Ešte by som brala, že tam nie je sám, ale netají mňa. Čo všetko potom tají mne? Raz za čas napíše, a potom mu správy už zasa nedoručuje. Ja som len asi pohodlná zábavka na väčšinu života a keď pre niečo nebudem mať čas, tak si ho vyplní inou ženou. Keď idem ja na wc, tak asi tiež píše inej. Tak na nový rok som asi zasa single a dostala lekciu z naivity. Vážne si myslel, že mu toto budem tolerovať?
Po krátkej známosti sa ešte nedá vedieť, čo z toho vznikne, je celkom možné, že má rozpracované viac známosti, aj to, že na pobyt nešiel sám, na hoteloch obyčajne býva signál.
@lentakyterapeut Ale co. V inej teme ospevujes nevery ako ich treba odpustat a tu pises,ze sa nenechas klamat? Nejako si odporujes pan terapeut.
@marca12 dobre rano tu pise ze asi bol s inou. No asi bol. Su spolu kratko nie su ani manzelia da sa to vobec brat ako nevera? Tu jej zeny pisu ze chudatko nemal signal 😂 jasne. Pockaj. Vypnem si data a nemam signal ani ja 😉 cize jasny umysel.
A keď sme na nejakej akcii z roboty, väčšina sú muži, tak si veru vypínajú, lebo stále ich ženy otravujú, vypisujú, vyvolávajú.
bola som na horskej chate kde som bola 4 dni total offline - signál bol len na 1 mieste dosť mimo chaty, takže áno, aj v dnešných časoch sú takéto miesta - a niekde sú aj úplne bez signálu alebo bez dát…
@petronelag ako kde… obyčajne možno, na horách je to také ošemetné…
@marca12 dobre rano tu pise ze asi bol s inou. No asi bol. Su spolu kratko nie su ani manzelia da sa to vobec brat ako nevera? Tu jej zeny pisu ze chudatko nemal signal 😂 jasne. Pockaj. Vypnem si data a nemam signal ani ja 😉 cize jasny umysel.
@lentakyterapeut stále je veľa miest na Slovensku, kde signál nie je, my máme chatu kúsok od dediny a tam signál vôbec nie je a vôbec to nie je nejak ďaleko od bežnej civilizácie
@lentakyterapeut stále je veľa miest na Slovensku, kde signál nie je, my máme chatu kúsok od dediny a tam signál vôbec nie je a vôbec to nie je nejak ďaleko od bežnej civilizácie
@janickacrazy chata byva v lese ona pise ze siel na byt. A aj keby pravdepodobnost je extremne mala ze nemal signal.
@anonym_f79fe9 ano su miesta kde signal nie je. Ak je banik v Novakoch ci kde a je 30 metrov pod zemou a fara uhlie uznavam signal nema, ale nie je byt kde by nebol signal. zase nemam 9 rokov ze ma kde kto opije
@lentakyterapeut my máme chatu na Záhorí, 9 km od dediny, signál nula bodov... občaš Ečko... zas až tak nereálne to nie je... každopádne, aj ak sa vypol, nemusí byť hneď s inou ženou... jedna vec je nenchať sa ťahať za nos a byť naivný a opačná byť paranoidný, domýšľať si a hneď za všetkým vidieť najčiernejši scenár... ani jeden extrém nie je dobrý, zlatá stredná cesta, komunikácia a fakty sú to, čím by sme sa mali riadiť...a išiel na POBYT, nie BYT, to môže byť kľudne kdekoľvek, preto som sa pýtala či vie kde je
A načo mu vlastne vypisujes, keď ste spolu nesilvestrovali tak ja by som ho určite nebombardovala správami. Ved nech sa zabáva.
@autor
@anonym_autor ja by som napriklad pocuvala svoju intuiciu a bachorkam o chybajucom signale by som vypustila. Ak sa dvaja maju radi a su od seba hladaju moznost ako byt v kontakte napriklad aj na Silvestra. Vo mne by vyvolaval neistotu tiez. A dokonca som si to aj zazila, verila som druhemu nech ma slobodu, nech sa zabavi a ze nema signal som si tiez nahovorila, aby som vypla intuiciu... A zbytocne 🙂
V kazdom vztahu je fuk aky je ci slobodny/slobodna ci ina kombinacia vidis ked sa dvaha maju radinpisu si ako blazni aj kraviny. A ked jeden zmlkne a zrazu nema cas a nedalo sa ved vyhovorky poznas. Keby chces pise. Aj signal najde.
@anonym_autor Poznáme sa len krátko na to, aby som ho predstavovala deťom. Po dlhom čase naozaj človek s ktorým všetko klape..............
ako dlho sa vlastne poznáte? A veľký pozor. Ak už teraz uprednostňuje samotu (pri lepšom scenári) alebo pobyt kdesi s kýmsi (kamoš, bratranec, milenka) pred tvojimi deťmi a tebou, nemyslím si, že to bude lepšie.
aké "staré" máš deti?
@janickacrazy chata byva v lese ona pise ze siel na byt. A aj keby pravdepodobnost je extremne mala ze nemal signal.
@lentakyterapeut kde pise, ze isiel na byt? Isiel na POBYT a tie vacsinou nebyvaju v byte
@anonym_f79fe9 ano su miesta kde signal nie je. Ak je banik v Novakoch ci kde a je 30 metrov pod zemou a fara uhlie uznavam signal nema, ale nie je byt kde by nebol signal. zase nemam 9 rokov ze ma kde kto opije
@lentakyterapeut a veru su take miesta, aj tu v BB, o 2 dediny od nas, uz si ako v inom, zabudnutom svete a u nasich v dome tiez nie je signal, mobil mavam na 1 mieste u nich, ked sme. To je juh sttedneho Slovenska, o dedinu vedla uz je to ok. Teraz sa to kusok zlepsilo, ale telefonovat som chodievala este nedavno len do zahrady na 1 miesto.
@lentakyterapeut siel na POBYT 😆
Máš to potvrdené že tam bol a inou ženou?
ja si myslim, ze nie je paranoidna, len nie je naivna
Vy ste s tym signalom pekne naivne 😂😂😂 operatori garantuju signal na 95% Slovenska, no tak to museli oslavovat v dobsinskej ladovej jaskyni minimalne ked nemal signal. a bol na byte? Nie je byt kde by nebol signal. Samozrejme ze so 100% urcitostou si vypina data mozno ma aj schovane apky. Data si vypinaju aj zeny ked riesia rande mimo manzelstva. Cize ked riesia neveru. Ides von nechces aby ta muz kontroloval vypnes data. Muzi rovnako. Dobre rano a stastny novy rok.
@lentakyterapeut ked by si aspon netrepal, boli sme minuly rok na Silvestra na chate v Krpacove a predstav si v chate nebol signal, ziadny signal, ked sme chceli prijat/odoslat spravy, tak jeden z nas siel napr. fajcit a zobral vsetky mobily pred chatu, v chate nebola ani wifi.
A skus ist napr. vlakom cez pol Slovenska a zistis ako je to s tym 95% pokrytim. Takze nie nemusis byt banik a pod zemou, je x lokalit a situacii, kedy ten signal nemas.
Autorka neviem, preco a aky mas dovod na to, ze ho podozrievas. Kazdopadne najlepsie spravis, ak sa ho opytas.
Lebo tieto konspiracne teorie, no na co 🤷♀️
Ostan sama. Nie si si ista ci bol s inou, nevies to, vsetko je to v tvojej rovine ze "myslis si"? preco nezdvihnes telefon a miesto pisania spraviciek mu nezavolas? A uvidis, ze proste nema signal? Alebo ano, vypol si mobil.. ak ano = treba sa ho opytat, kde bol, s kym a prec osa mu neda dovolat bezne, dopisat... a podla toho sa zariadit, a nie na zaklade domnienok.
A ako sa hovori, doveruj ale preveruj, s partnerom s ktorym chodim, chodim na verejnost, viem kde s kym ako byva, kde sa pohybuje a nefungujeme na tajnasa = to sa potom tazsie klame. ak je to muz co sem tam sa ukaze, sem tam napise, v klude moze mat nie len druhe zeny, ale aj rodinu niekde :DD
A čo takto sa ho na to normálne opýtať. Jožo, prečo sa ti nedoručili správy? Je nejaký problém?
@anonym_autor prečo si na neho ešte nepodala trestné oznámenie?
@lentakyterapeut ty o tom nemas ani sajnu viditelne... som 10minut od centra BB a polka ludi co ku mne pride a ma orange a aj napr. 4ku tu u nas signal chyti tak na sekundu ak vobec a za rohom pritom maju signal uplne v pohode... este aj nam sem tam vypadava.... kym sme pred 2rokmi nevybojovali konecne optiku, tak o internete sme mohli snivat stabilnom aj to antenu na wifi sme museli umiestnit aj s routerom vonku na stlpe :DD nastastie tento rok to o2 vylepsiolo a aj ta optika teda prisla :D
Alebo minul data :DDD ked s tu uz spekuluje o vypinani dat... :D normalka, podarilo sa mi ... tyzden musim vydrzat bez dat na mobile :DDD
@lentakyterapeut asi nemáš prehľad o celom Slovensku, syn bol na Silvestra na chate Banka pri Piešťanoch a keď mi chcel po polnoci zaželať štastný rok 2026, musel z chaty vybehnúť von na priestranstvo oproti chate.
Išiel na pobyt a sem-tam raz odpísal, keď mu doručilo správy. Ak by chcel, tak by mu tie správy doručilo častejšie ako raz za 9 hodín. O výhovorky a klamstvá záujem nemám. Stačilo trochu častejšie byť online. Vypol data, aby nebol dostupný žiadnym spôsobom pre istotu. Poznáme sa už pár rokov a pred rokmi to stroskotalo presne na tomto, že išiel nevyhnutne na pobyt na toto miesto. Takže je to akoby jeho hniezdočko lásky. Vtedy sme nemali spolu nič, ale odmietol moznosť tráviť spoločný čas pre to, že ide na pobyt na toto jeho obľúbené miesto. Teraz som čakala, že je vo vzťahu a bude odtiaľ komunikovať, lebo som mu verila, že ide sám. Chcela som veriť a bola som ochotná tolerovať aj jeho silvestrovskú spoločnosť, ak by ma nezatajoval a komunikoval odtiaľ. Takže nebol to len silvestrovský wellness pobyt ale stretnutie s nejakou ženou na tom pobyte pri ktorom nechcel byť rušený.
Išiel na pobyt a sem-tam raz odpísal, keď mu doručilo správy. Ak by chcel, tak by mu tie správy doručilo častejšie ako raz za 9 hodín. O výhovorky a klamstvá záujem nemám. Stačilo trochu častejšie byť online. Vypol data, aby nebol dostupný žiadnym spôsobom pre istotu. Poznáme sa už pár rokov a pred rokmi to stroskotalo presne na tomto, že išiel nevyhnutne na pobyt na toto miesto. Takže je to akoby jeho hniezdočko lásky. Vtedy sme nemali spolu nič, ale odmietol moznosť tráviť spoločný čas pre to, že ide na pobyt na toto jeho obľúbené miesto. Teraz som čakala, že je vo vzťahu a bude odtiaľ komunikovať, lebo som mu verila, že ide sám. Chcela som veriť a bola som ochotná tolerovať aj jeho silvestrovskú spoločnosť, ak by ma nezatajoval a komunikoval odtiaľ. Takže nebol to len silvestrovský wellness pobyt ale stretnutie s nejakou ženou na tom pobyte pri ktorom nechcel byť rušený.
@anonym_autor na čo lezieš dva krát do tej istej rieky?
@anonym_autor bola si na tom mieste? ja stale nechapem ako si vykonstruovala ze tam je s inou zenou.
vobec mi to z tvojich prispevkov nie je jasne. a vobec nechapem preco by na to miesto nemal ist. teda pokial to nie je vyhlaseny bordel.
s tebou byt nemohol tak preco by nesiel tam kde to ma rad? nechapem tuto temu. pises divne.
@anonym_autor tak potom prečo o neho bojuješ? Čo má zlatého ohniváka? Vy.er sa na neho.

@lentakyterapeut Ale co. V inej teme ospevujes nevery ako ich treba odpustat a tu pises,ze sa nenechas klamat? Nejako si odporujes pan terapeut.