icon

Nevera so sestrou

anonymm1
15. nov 2025

Ahojte trápi ma jedna vec s manželom sme prežili veľa mal to byt muž na celý život no prešli sme si neverou nevedel si priznať pravdu nikdy no najviac ma zabilo keď do nevery pritiahol najbližšieho člena rodiny a to moju sestru viem poviete si,ale som hlúpa a som ale stále sme spolu neviem čo od toho čakám no od toho dňa sa nich pozerám inak samozrejme oni ako keby to nikdy nebola pravda no ja to viem. Nedokážem s ním spávať a pod .. stalo sa vám niečo podobne ? Prečo tohto jedného človeka nemohol vynechať ?:(( aj keď je to asi aj jej chyba mňa to poznačilo navždy

Strana
z2
anonym_52912c
16. nov 2025

Na čo čakáš? Si ochromená a nevieš čo robiť? Len sa nezačni obviňovať, že za to môžeš aj ty ...NIE ...to oni sa neovládli... preruš kontakt so sestrou aj s manželom a toto vyrieši rozvod...hádam nechceš zostať v tomto vzťahu, toto sa naozaj nedá odpustiť

anonym_ffae47
16. nov 2025

@anonymm1 častokrát tá sestra nie je do švagra zamilovaná, len jednoducho sestre závisí, nedopraje jej, porovnáva sa a keď muž " skočí na návnadu" tak je z toho hotový cirkus.

anonym_3e78d8
16. nov 2025
@lizatko1009

@anonym_3e78d8 a prečo takto žiješ?

@lizatko1009 malo tam byt zijes nie zijem
Ja niesom vydava, som jednorodic

anonymm1
autor
17. nov 2025
@anonym_52912c

Na čo čakáš? Si ochromená a nevieš čo robiť? Len sa nezačni obviňovať, že za to môžeš aj ty ...NIE ...to oni sa neovládli... preruš kontakt so sestrou aj s manželom a toto vyrieši rozvod...hádam nechceš zostať v tomto vzťahu, toto sa naozaj nedá odpustiť

@anonym_52912c chápem ..ďakujem ja neviem o čo sa snažím či odpustenie atd máme malé dieťa;( zožiera ma to každý deň rodina je zato ,že to mám len ja v hlave nikdy by tomu neuverili boli ma to každý deň raz sa s dieťatkom porozprávam alebo ja neviem je na neho naviazané:(

lentakyterapeut
17. nov 2025

Nie je to caste ale stava sa to. Budes to.mat stale na ociach a aj sa to moze opakovat. Tomu chlapovi nie je nic svate a pri prvej prilezitosti to zopakuje. To je cele

alickapusinka
19. nov 2025
@anonym_e873cd

Nabuduce si vymysli nieco menej pritiahnute za vlasy.

@anonym_e873cd prečo realne to pravda byť môže prečo by nemohla.Všetko sa v živote stava aj pred časom tu tiež bola téma a bola pravdiva.Prečo by to malo byť pritiahnute za vlasy je to normálna situácia ktoru jej priniesol život.Myslím si že je to pravdive.Jasne pokiaľ by sa ti to nestalo je to pritiahnute za vlasy ak by sa ti to stalo v živote nikdy nevieš tak už by to bolo OK.

Strana
z2