Neverná manželka po 18. rokoch
mam otazku
zena ma podviedla s kolegom, tvrdi ze to skoncilo,ale na chybe som ja ze je to moja chyba
mal som tusaka dlhsiu dobu spravanie vyjadrovanie nadavky bezvyznamne hadky a nakoniec vyhadzovanie z baraku cez malu 4dceru takym sposobom ze odide a necha ju so mnou ked neodidem ja.. to bol oktober predtym ako som ju konfrontoval koncom novembra ked som prisiel z nemocnice kde som bol tyzden kde ma nechcela zaviest a nakoniec ma zaviezla aby som bol bez auta .. kde sa priznala ze ho lubi a tvrdila ze s nim nic nema ale sms a spravanie zeny dokazuju nieco ine a vyplavaju doteraz vs zaujimavosti..
chce sa rozviest ja nie koli malej 4r dcere nech vyrastie v silnu a vyrovnanu osobu.
vsetko ako nie ako to robi pre dceru ze si nebude nic pamatat hovorim jej vychovame ju spolu potom si rob co chces pretoze viem aka je nevyrovnana osoba este si lubi vypit do nemoty.. potom je agresivna, robi zo mna psychopata aj s kamaratkami, prezentuje sa ze ju pod krkom drzim a vymysla hluposti ako pojdem sediet ze ma zavru..je toho omnoho viac
tak baby radte co urobit
@maxxdata len som prekvapená, že ešte stále žiješ so ženou, psychopatkou,v domácnosti so 4-ročnou dcérou...
@maxxdata Áno, bohužiaľ presne takto to ženy robia. Vedia, že zákon je na ich strane. Nezávidím ti tvoju pozíciu. Za dobrotu na žobrotu. Bude to znieť hnusne, ale na tvojom mieste by som sa začal zaujímať o to, aby si z tohto rozvodu nevyšiel s úplne holým zadkom. Hlavne dúfam, že dom je na teba, lebo ak nie, tak sa s ním rozlúč, rovnako ako so všetkým čo bolo nadobudnuté počas manželstva.
Dúfam, že z tvojho príbehu aspoň niektorý pochopia, že manželstvo v dnešnej dobe je len pasca pre muža. Nemá absolútne žiadny zmysel. Na začiatku sa môžete milovať koľko chcete, ale keď ženskej raz prepne, muž príde o všetko. Už ani predmanželské zmluvy nič neznamenajú, stačí aby ženská povedala, že ju podpísala pod tlakom a hrozbou násilia.
@micusa2222 ked som sa chcel zo zenou rozviest 2017, tak ma este spracocala tak ze chce mat potomka, tak sa narodila dcera 2018, po 3rokoch chcela dalsie dieta ked jej koncila materska vravim vychovajme najskor dceru neskor mozme mat dalsie dieta...
@zoro9836 bral so zenu ako rovnocennu partnerku aj som sa tak k nej spraval, len mi nesedelo prostredie v akom vyrarastala svokra nadavala stale na svokra ze malo zarobi, aky je neschopny a svokor sa na svokru prdel aby mal pokoj ani nic moc nerozpraval ked sme tam boli a vypit to si vedela cela rodina dat do nosa..
@ravador mam co som investoval do baraku streca kurenie dlazby obklady fasady plot ...
a ked bola na matetskej piskovala ze vypocitala ze jej staci 1t e mesacne, tak som jej dal poslat na jej ucet okolo 28tisic co som mal z obchodovania, ked som jej vravel vyber 3t na nakup stroja za 9t e co som potreboval kupit tak mi pivedala ze si mam ist zarobit..
vtedy mi to zacali zapinat ze nie je psychucky v poriadku ze je zly a zakerny clovek. aj mi povedala ze musi rozmyslat ako ma vytocit a nasrat lebo mna hocico nenasere..
ty fakt nevidíš, v čom a s kým žiješ? Každý normálny človek by to ukončil už dávno, keď nabudúce bude chcieť odísť, urob jej ešte aj lepeňák na cestu
@danica2711 nebranim jej nech ide aj chcela ist nejak cuvla, mala v piatok poznamku ze takto si rodinu spat neziskam ked som frajerovi st. dcery povedal ze ma podviedla
@maxxdata UP
musim priznat ze ste ludIa mali vo vs pravdu zena zo mna chce urobit hajzla co sa o nu a detI nikdy nestaral a ona je ta chudera co vs musela tahat sama,ale vydrzala to 18r pokial si nenasla spriaznenu dusu s ktorou si rozumie na obcasne stretnutia - TO SA FAkt ANI NEDA vymysliet
pisala navrh na rozvod
ziadost o rozvod som uz podal sam dovod nevera alkohol agresivita a urazanie mojej osoby do novembra som nevedel dovod jej spravania , sice snazila sa byt presvedciva ze nic s nikym nema ale opak je pravdou dnes s nim tel. ze by jej stacilo 10min. v aute a bude vidiet divy sveta...
chlapi davajte si pozor s kym zijete.. nieco podozrive tak hned koniec rozpravky zazvoni zvonec