icon

Neverná manželka po 18. rokoch

maxxdata
10. dec 2022

mam otazku
zena ma podviedla s kolegom, tvrdi ze to skoncilo,ale na chybe som ja ze je to moja chyba
mal som tusaka dlhsiu dobu spravanie vyjadrovanie nadavky bezvyznamne hadky a nakoniec vyhadzovanie z baraku cez malu 4dceru takym sposobom ze odide a necha ju so mnou ked neodidem ja.. to bol oktober predtym ako som ju konfrontoval koncom novembra ked som prisiel z nemocnice kde som bol tyzden kde ma nechcela zaviest a nakoniec ma zaviezla aby som bol bez auta .. kde sa priznala ze ho lubi a tvrdila ze s nim nic nema ale sms a spravanie zeny dokazuju nieco ine a vyplavaju doteraz vs zaujimavosti..
chce sa rozviest ja nie koli malej 4r dcere nech vyrastie v silnu a vyrovnanu osobu.
vsetko ako nie ako to robi pre dceru ze si nebude nic pamatat hovorim jej vychovame ju spolu potom si rob co chces pretoze viem aka je nevyrovnana osoba este si lubi vypit do nemoty.. potom je agresivna, robi zo mna psychopata aj s kamaratkami, prezentuje sa ze ju pod krkom drzim a vymysla hluposti ako pojdem sediet ze ma zavru..je toho omnoho viac
tak baby radte co urobit

Strana
z2
viestta
10. dec 2022

Rozved sa, ziadaj o zverenie dcery do opatery a nenechaj ju vyrastat s alkoholickou

januska12323
10. dec 2022

Akože čo robiť? Váš vzťah je dlhodobo nefunkčný. Myslíš, že to 4 ročné dieťa je sprosté a nevidí čo sa doma deje? Ešte pár rokov hádok a urážok a z nej zrazu vyrastie vyrovnaná osoba.🤦‍♀️

liloastitch
10. dec 2022

@maxxdata dieťa nie je hlúpe, vidí, že medzi rodičmi sa niečo deje, pochybujem, že sa bude cítiť dobre v takej rodine kde budú na dennom poriadku hádky a nezhody. Ak je manželka alkoholička, tak žiadajú súd o zverenie dcéry do tvojej opatery a zabezpeč jej pokojný a bezpečný domov.
Manželku pri sebe na silu nedrž.

retatka
10. dec 2022

To si fakt taký zúfalý ,žeby si ostal s nevernou ženou ,čo pije,klame a robi z Teba blbečka pred kamoškami ?Ze vraj kvôli dieťaťu ?Ved z toho dieťaťa vyrastie taká istá labilná osoba aká je tvoja žena .

hilda08
10. dec 2022

@maxxdata chces nech tvoja dcéra vyrastie v silnú a vyrovnanú osobu pri zene, ktorá si lubi vypit a potom hysterci? To sa neda

maxxdata
autor
10. dec 2022

@viestta povedal som jej nech odide ked chce malu si necham, ako to mozem odtrhnut dieta od matky

maxxdata
autor
10. dec 2022

@hilda08 asi len ja vidim dobro v tom zlom, kolega mi vravi ze som ludomil

laska86
10. dec 2022

Skor co je to za matku???

anjelicek26
10. dec 2022

Pozri ona povedala kamaratkam, ze si k nej nasilny, oni jej budu svedcit na sude a si v p-ku... potrebujes argumenty proti tomu - natocit ju na videu ako fajci, pije, je agresivna, vulgarna na teba a dieta, bez toho to nepojde...ked sa opija ako doga nemal by byt problem ju potom natocit... mobil mas po ruke kedykolvek... bez toho takto ma ona svedkov a ty si zas za toho blbeho nasilneho chlapa a dieta si ani neuvidis... potrebujes videa, potrebujes svedka, pretoze toto neuhras sam... spravy v telefone (pre pana sa kontroluj, ked jej budes pisat), ale kazdy jej psychicky agresivny vykyv vies na sude pouzit...

Kazdopadne my do toho nevidime, z jej strany by to urcite bolo napisane inak. Ak chces svoje dieta, tak bojuj. A dostan ho do bezpecneho prostredia. Kamarat takto riesil (natacal priatelku ako pije alkohol, fajci v tehotenstve) a ano - zverili mu jeho syna od narodenia... ona ho moze len navstevovat dva krat dve hodiny v tyzdni...nebola to "fer" hra, ale v ramci zaujmu dietata to bolo to naj...

laska86
10. dec 2022

Ved sa ti vyhrazala ze ked neodides ty tak odide ona a malu ti necha...uz davno si ju mal nechat ist bez malej...dat si na zverenie a vyzivne ..este bude plakat aby sa mohla vratit

viestta
10. dec 2022

Napisem ti to aj inac. Sice vsetko ti hovori, ze nie nie nie, ale ty nemas odvahu zobrat veci do vlastnych ruk. Opustit zenu, ktora si to zasluzi a postarat sa o dieta. Vypisujes tu trapne vyhovorky o kompletnej rodine. Nie kazda kompletna rodina je funkcna a ta vasa to urcite nie je. V takej z tvojej dcery nevyrastie vyrovnana osoba a bude to tvoja vina, lebo si jej nezabezpecil bezpecie. A nemysli sa, ze sa do teba obuvam ako do chlapa. Toto presne pisem vsetkym zenam, ktore sa vyhovaraju na deti a nechaju ich zit s toxickym otcom, miesto toho aby nabrali odvahu a zobrali veci do vlastnych ruk. Tvoja zena je toxicka pre teba, ale ty ako dospely clovek tp nejak ustojis. Ale je toxicka aj pre vase dieta a to uz je tvoja zodpovednost ak s tym nieco nespravis. Aj tvoja vina bude ak z tvojej dcery vyrastie podobna troska ako je tvoja zena. Tak si to uz teraz spociataj, aby ti to raz nevycitala

maxxdata
autor
10. dec 2022

@anjelicek26 nieco mam co mozem pouzit

anjelicek26
10. dec 2022

@maxxdata cim viac toho budes mat, tym lepsie. Bud trpezlivy, kludny, cim viac dokazov mas, tym lepsie pre teba. A porozpravaj sa s pravnikom uz teraz, co by na sude pomohlo a co nie. Najlepsie investovane peniaze. Lebo v dnesnej dobe su matky stavane do role obete a je velmi tazke dieta ziskat. Ale bohuzial cierne ovce mas aj na tejto strane...

som_realistka
10. dec 2022

Tvoja dcéra si nezaslúži vyrastať v takomto prostredí. Ak je to čo píšeš pravda, tak keď sa vyhráža odchodom bez dcéry, tak ju nechaj, a ak je to možné nazhromaždi čo najviac dôkazov. Mam kolegu, ktorý sám vychováva dve dcéry, 4 a 7r a zvláda to, sem tam zabehne k nám do kanclu "vyžalovať sa" a potom fičí ďalej. Nebudeš prvý ani posledný.

maxxdata
autor
10. dec 2022

@viestta pozri sa na to z mojej strany
ked ta to udrie po hlave ako blesk z cisteho neba
racio hlava mi vravi vs spravit pre dceru ci zo zenou alebo bez nej, najhirsie na tom je to ze rozmyslal nad tym kde som spravil chyby, ja som sa nehadal vzdy som jej pivedal ze aj tak ju lubim, ked ze sa stalo to co sa stalo tak sa musim zariadit podla danej situacie nevyplakavam nic nerozbijam nekricim beriem to bohuzial tak ako to je
ale ked dcera chce aby sme spalu vs 3 v jednej posteli tak ti to pride luto koli malej - ona zatial este nema ani tusenie co sa deje

maxxdata
autor
10. dec 2022

@anjelicek26 pravnik mi povedal ci som uplne blby, vravel som mu ze sa mi bude smiat

viestta
10. dec 2022

@maxxdata tusi, netusi, ty si ten co ma pouzivat hlavu.

maxxdata
autor
10. dec 2022

@laska86 navonok mila koketna zena inak ako vyjadrovanie ako chlap taky k. taka p.
troska jednoduchsia nevie prehravat vzdy dosiahne co chce

drzala sa pri mbe mezdi kamosmi ako spravanie chlapi

maxxdata
autor
10. dec 2022

@viestta asi sa potrebujem aj porozpravat, viem ze sa to stava ale ked sa tebe stane tak je to nie dobre
mezdi recou som vychoval nevlastnu dceru od 3.5r
ktora tiez zacala drzat zo zenou a spravaju sa ako pubertiacky ma 21r a studuje na vs ,kto to asi plati
zena dostava 1000e mesacne + auto nafta vydavky okolo baraku kurenie a opravy platim ja...

laska86
10. dec 2022

Urob vsetko pre dceru..tvoja zena si nevazi to co ma..padne na papulu..a ty budes pre dceru ten najlepsi otec...vela stastia..drzim palce..

anjelicek26
10. dec 2022

Prestan teraz vyratavat, co vsetko si pre ne spravil, to je uz irelevantne, co bolo bolo, robil si to preto, lebo si ich mal rad. Alebo este aj mas rad, len situacia je uz neunosna. Nedovol zlosti prevysit rozum momentalne. Bud teraz pokojny a rob tie spravne rozhodnutia a idealne sa s nou o tom ani nerozpravaj a ani ju nevaruj dopredu, az ked budes mat vsetko pokope. Dost vysavania penazi, dost robenia debila to je jasne. Len v dnesnom sudnom systeme musis dokazat vsetko cierne na bielom, inak ti nikto neuveri, lebo zena-matka svaty gral... stale je to tak vnimane. Ak si nenarazil na dobreho pravnika, pohladaj lepsieho.

dianka555
Autor odpoveď zmazal
maxxdata
autor
10. dec 2022

@laska86 to viem ze narazi, preto chcem tomu zabranit nech treskne ale bez malej

maxxdata
autor
10. dec 2022

@anjelicek26 hladal som pravnika babu - baba vie ako rozmyslaju zeny...

hned odhadla stav veci ze tu zenu niekto riadi a zatial jej to moc nevychazda

dianka555
10. dec 2022

Čau kamarát. Teraz pozeraj na seba a na svoju dcérku. Dom je spoločný? Nech si ide, ale samozrejme bez 1000€, ktoré dostáva dievča ktoré si to neváži. Nech ich začne dotovať kolega tvojej manželky. Máš rodičov? Aby ti mal kto pomôcť s dcérkou. Pochybujem že ten chlap bude ochotný starať sa o dve deti a hlavne dotovať 21 ročnú.

ravador
10. dec 2022

@maxxdata Nechcem ti kaziť náladu, ale ak sa rozvedieš (čo by si mal určite urobiť, vzchop sa preboha), tak dcéru pravdepodobne do opatery nedostaneš. Vitaj v realite. Muž vždy môže za všetko, ženy za nič. Súdy z teba vycucajú všetky peniaze čo môžu a dcéru uvidíš možno raz za mesiac, zatiaľ čo jej mater bude chľastať z peňazí, ktoré jej budeš ty posielať na malú.

maxxdata
autor
10. dec 2022

@ravador pravdu mas, mne malokto uveri, ale
zacala trhat svadobne fotky v nedelu tak som zavolal 112 1krat spijovatelke vravim ze co mam robit ze ma spoji k policajtom vravim ze mozno sa ukludni nech nespaja..
ked zena zacala znova trhat fotky vravim jej daj mi ich ked vravis ze ti je zo mna na grcanie ked ma vidis na stene,ze ich radsej dotrha, tak som ich zobral a zacal vyberat z ramikov ze ramiky su jej a ze som ju napadol ze vola policajtov a usla dceru nechala tak ktora zacala neskutocne plakat, tak som vytocil znovu 112 a spojovatelka ma spojila na policiu vravim ze na zacala trhat fotky a doskriabala mi ruky ked som sa je otocil chrbtom ,policajt sa pyta ci ma psychicke problemy vravim ze ano ked trha fotky..
zena bola na policii udat ma, ja som zobral dceru k mojej mame kde mi po ceste zaspala v aute..nechal som ju u mami a suel som spat na barak kde prisla hliadka, vravim pod pozriet co porozbijala zena a dotrhala v dome, pofotili skodu skrabance a upozornili ma ze svoj majetok si moze nicit hocikto z manzelov..
a aby som nerobil nasilie ze ma mozu zavriet.. vravim to sa deje od 25.11 ked somzistil ze ma pidvadza

okrem toho dcera bola chora od oktobra stale sople zapal hrdla a vzdy zdrhla k svokrovi ktory tam fajci a byva v byte
dceru som videl v novembri 5x
starsia dcera fajci v baraku vo svojej izbe a kupelni v noci otvorene okna hlavne ze vykurujem cely dom, a cig. smrad citit po celom dome preto sme sa aj pohadali ze ci o tom zena vie ze fajci v baraku - odpoved co ma do toho nech si fajcu aj v kuchyni..
pri hadke jej vravim tak si uplne blba, lenze mala plan ze ma zase vyhodi z domu cez malu ked nepojdem ja tak ona pojde a dceru mi necha ta zacala plakat a vravi jej ze ma nemiluje nelubi a ze ide k starkemh a 4r.dcera bude so mnou rak som radsej odisiel,
bola hrdinka ked so starsou vypili flasu vina

viem ze mi nikto neuveri ze ked mi dala facku mala krpata 65 kg a 155cm vysoka jezibaba ze som jej to nevratil, caka kedy mi povolia nervy

maxxdata
autor
10. dec 2022

@dianka555 borcovi som poslal sms ze ked zena hovori o nom ze je taky dobry chlap - kefy si ju pride zobrat k sebe aj s 2mi detmi ked nema moja zena rozum ze on ho blb mal mat, varak som kupil 2007, zena piskovala ze nic nema ze ju mozem vyhodit tak sme sa dohodli ze toprepisem na nu a napiseme si ze v tom dome mam podiel 1/2nakolko podnikam ak by sa nieco stalo, samozrejme k tomu lodpisu nedoslo kaslal som na to ved sa lubime ani trvaly pobyt som si tam nedal firma a vs som v mieste stareho trvaleho pobytu..
aj som sa cudoval ked zacala kricat ze vs je jej a ze tam ani nebyvam - lenze svet a pravo funguje troch inak tak sa jej plany zbortili, si myslela ze na mna nakrici a sa zbalum a vs jej necham..

maxxdata
autor
10. dec 2022

@laska86 dikes

maxxdata
autor
10. dec 2022

@viestta vzdy je lepsie pistavit sa pravde do oci aj ked to precitnutie je neprijemne ale mas pravdu ked zvazim pre a proti bude to pre mna lepsie aj dceru len aby to dopadlo tak ako ma
zena vravi ze jej bude lepsie ako zacne si uzivat karma je zdarma pre vs sa nieco deje ale dceru ani raz nespomenie
je chora a ked bola u svokra kde zdrhla a zacala tam vikendy zdrhavat aj predtym, a zhorsoval sa kjej kadel nejedla vracala hovorim zajtra ju zoberiem dr a ona to aby som sa na nu mohol stazovat, blba si chcem vyzdravela ty ma nezaujimas, v sobotu na druhy den ju zobrala na pohotovst

Strana
z2