icon

Nevhodné slová od známych

28. mar 2025

Idú mi na nervy výrazy ako,,aj ja som to jedla 3 mesiaci života a nič mi nie je. Aj ja som dostávala facky výprask a ešte som za to vďačná...
Ľudia to akože vážne? A ešte sa jedna mamička rozčulovala že parchanti už to nie je ako kedysi teraz to má všetko práva!

januska12323
28. mar 2025

Nestretávať sa s primitívmi?

kristie571
28. mar 2025

Jednym uchom dnu druhym von. Cim viac to budes riesit, tym to bude horsie. Nereaguj, vypust to… nezmizne to, stale budu taki primitivi okolo nas. Len tu ide o to , ako zacnes na to ty reagovat.

autor
28. mar 2025

@kristie571 deťom by sa malo dávať po ,,papuli,, a škoda každej rany ktorá padne vedľa. Mala som chuť dať dotyčnej cez chlebník

autor
28. mar 2025

@januska12323 konverzácia v škôlke v šatni....

autor
28. mar 2025

Vraví učiteľke... Keď nebude poslušná tak jej normálne dajte po zadku. Učiteľka - my nemôžeme!
Mala som dosť

cukroska
28. mar 2025

Nech si každý žije svoj život a ty budeš mať pokoj. Uvidíš ako sa ti uľaví.

gribka1
28. mar 2025

Úplne stačí, ak budeš žiť podľa seba a budeš spokojná. Neži cudzie životy.

deti95060810
28. mar 2025

vytrhnuté z kontextu...

ivetta1234
28. mar 2025

Aj mne je niekedy hrozne luto deti ked pocuvam tych ich rodicov...a podla mna je aj dost smutne ked si ludia povedia ze ich do toho nic nie je a mlcia...ale takych ludi asi ani moc neovplyvnis,no je to na tebe

janickacrazy
28. mar 2025

Nemusíš sa s nimi baviť, proste rieš si svoje dieťa v šatni a ostatných ignoruj. Bohužiaľ niektorí ľudia si nesú svoje traumy, boli tak vychovaní rodičmi, že je to normálne a pokračujú v tom ďalej.

cacianka
29. mar 2025

V akom kontexte o tom hovoríš ?

acsa
31. mar 2025

Minule jedna žena kričala na celu ulicu na prváčika ,,TAKU TI DAM NA ZADOK ZE SA POSERES" 🤦🏽‍♀️

terezkaarthuramax
31. mar 2025

@acsa hrozne. Ja si myslim ze ked uz po zadku tak v súkromí..karhanie je dôležité a potrebné, no ma sa to robit medzi 4 ocami alebo 6. -Ked su obaja rodičia .A tiez sa mi nepaci ake skarede slovo mu povedala.