icon

Nevhodný darček pre partnera

10. aug 2025

Ahojte potrebujem to zo seba dostať lebo až mi prišlo do plaču. Bola som na dovolenke s rodinou. Mám priateľa ktorý na dovolenku ísť nemohol kvôli financiám aj rodinným problémom. Obaja sme boli v pohode s tým že teda nebudeme tam spolu.

Išla som si hlavne oddýchnuť opalit sa vykúpat sa zregenerovať sa. Nešla som tam na nákupy a aj bolo treba ísť za obchodmi ďalej ale keďže som myslela na tých ktorých mám rada tak som zohnala aspoň magnetky a pohľadnice. Naozaj nikde nič čo by ohúrilo dospelého človeka nebolo. Alkohol neuznávam takže ten som nehľadala a išli sme lietadlom tam hocičo tiež nemôžem. Je to síce drobnosť ale poteší a človek vie ze na neho ktosi myslel.

Priateľ sa ma "zo srandy" opýtal čo som mu kúpila. Hovorím ze mam magnetky a pohľadnice ze je tu ťažko niečo zohnať a treba ísť ďalej. Napísal len - aha. Ďalej sme to neriešili.

Dnes som sa dozvedela od spoločného známeho ze priateľ sa mu sťažoval aká som to žena ze mu kúpim len magnetku ci mi fakt za viac nestojí a koľko toho on mne kupuje atď samozrejme všetko čo pre mňa urobí aj vytkol.

Zamrzelo ma to. Mne keby len strhol kvietok miesto náhrdelníka potešila by som sa. Keď by dakde išiel a doniesol "len" magnetku bola by som spokojná a šťastná lebo je to niečo autentické z toho miesta kde bol a kde sa mal dobre. Neviem ci som typ človeka co sa teší aj z obyčajných veci alebo som fakt taka zla žena ze som mu nekúpila drahší darček

Strana
z3
anonym_6d1351
10. aug 2025

beznym znamym som tiez doniesla magnetky, blizsim ludom naramky, koreniny..ale kazda to inak citime

pribinak
10. aug 2025

Na letisku sa nedalo nič kúpiť? Ani nejaká coko? Akože za mna si sa na to trochu vybodla
Ani ja nebeham 3 dni po nákupoch, ale proste aspoň coko miestne koreniny či nejaké sušené ovocie proste kúpim

pralinka25
10. aug 2025

Kupim max na letisku cokolady alebo nieco specificke pre tu krajinu. Tiez sa neterigam mimo rezorty posledne roky

bolarazjedna
10. aug 2025

Chápem, že sa ťa to dotklo. Teraz už s tým nič neurobíš, nabudúce sa ho opýtaj, čo by ho potešilo z dovolenky, čo máš doniesť?
A podľa mňa si neurobila žiadnu chybu, vychádzala si z toho, že teba magnetka poteší, tak si si myslela, že aj priateľa. Už vieš, že to tak nie je. Partnerovi mozes povedať, že toto si sa dozvedela a ze nabudúce nech ti radšej povie, že čo by ho potešilo, že by ho tešil trochu osobnejsi darček ako magnetka .

anonym_c635f1
10. aug 2025

@anonym_autor ja zas nechapem magnetky nosit a rozdavat. Tebe tam bolo dobre, magnetku si nechaj sama ako spomienku. On tam nebol, jemu je magnetka miesta, kde on nebol nanic.
Frajerovi si fakt mohla aspon nieco sladke, liker doniest. Na druhej strane, frajerko ohovara svoju babu po kamosoch, to musi byt nevyzrety dilino.

bolarazjedna
10. aug 2025
@anonym_6d1351

beznym znamym som tiez doniesla magnetky, blizsim ludom naramky, koreniny..ale kazda to inak citime

@pralinka25
@pribinak
@anonym_6d1351
Baby, a ako viete, že čokoláda ci koreniny, náramky by toho človeka viac potešili, ako magnetka? Tiež len vychádzate z vlastných skúseností.... Napr pre mňa náramky by boli úplne zbytočné, koreniny vôbec nie sú osobnejsie ako magnetka, navyše ak ten jej partner nevarí, tak sú mu na nič. Čokoláda sa môže roztopit cestou domov.
Najlepšie je podľa mňa vydiskutovat bez urážky, čo by ho potešilo.

patka06
10. aug 2025

magnetka je neosobná ,darček bez fantázie
Pre partnera by som vybrala určite niečo iné , typické pre krajinu.
Niečo čo by ho potešilo, nad tým sa musíš zamyslieť ty, my ho nepoznáme

pralinka25
10. aug 2025
@bolarazjedna

@pralinka25
@pribinak
@anonym_6d1351
Baby, a ako viete, že čokoláda ci koreniny, náramky by toho človeka viac potešili, ako magnetka? Tiež len vychádzate z vlastných skúseností.... Napr pre mňa náramky by boli úplne zbytočné, koreniny vôbec nie sú osobnejsie ako magnetka, navyše ak ten jej partner nevarí, tak sú mu na nič. Čokoláda sa môže roztopit cestou domov.

@bolarazjedna vsak ja nesudim. Ja absolutne necakam z dovoleiek od nikoho nic. Uprimne ja nerada dostavam cokolvek kedykolvek.
Coko kupim ozaj len vynimocne tym o ktorych viem ze to zjedia nie pausalne.

basska_b
10. aug 2025

Asi je jeho "jazyk lasky" darovanie darov. Ja napr. rada davam, ale nerada dostavam. Moja mama vzdy z dovoleniek donesie milion veci, tricka, medy, korenie, zalozky, no musela s tym strasne vela casu stravit a mne je to potom take blbe, ze co s tym...

anonym_6d1351
10. aug 2025
@bolarazjedna

@pralinka25
@pribinak
@anonym_6d1351

@bolarazjedna ja tak nakupujem, ze viem co koho potesi, viem, ze partner ma rad naramky nahrdelniky, kupim taky v jeho vkuse, to iste tricko, alebo ine veci, ked kamoska rada vari a viem, ze ju potesi niekolko druhov korenin tak to, ked viem, ze niekto zbiera lodky, kupim to, ked niekto rad konak kupim mu ten a nebudem sa naduvat, ze ja alkohol "neuznavam" do lietadla v pohode mozes vziat aj viac flias...ako vyssie spomenute magnetka by mala byt pre človeka, ktory tam bol ako spomienka, lebo ten, ktory tam nebol a v ten cas sa niekde potil v kancli to nema pre nho ziadnu vypovednu hodnotu ani čaro

anonym_5131be
10. aug 2025

@anonym_autor to je dospelý muž? Či čo? Preberá s kamarátom že mu frajerka kúpila len magnetky? Prepáč to je smiešne ak je to pravda. A čo si mu mala doniesť živú thajku so strap-onom?

pribinak
10. aug 2025
@bolarazjedna

@pralinka25
@pribinak
@anonym_6d1351

@bolarazjedna magnetka? To sa ešte nosí? To bola móda asi tak 100 rokov dozadu, nie?

Akože coko v lietadle prežije

anonym_5131be
10. aug 2025
@pribinak

@bolarazjedna magnetka? To sa ešte nosí? To bola móda asi tak 100 rokov dozadu, nie?

@pribinak nosí.. aký je rozdiel medzi magnetkou a čokoládou? Že čokoláda sa dá zožrať. Ale čokoládu si kúpiš hocikde. Čo ja viem vo svojej podstate každý darček z dovolenky je odveci ale chápeš ide o to že na teba niekto myslel. A je úplne jedno že je to magnetka.

bludna
10. aug 2025

Nie je od neho pekne, ze ta ohovoril pred kamosom. Ja sice nenosim nic, resp ak by si vypytal nieco velmi specificke co sa nikde inde neda zohnat, tak by som to nejak zvladla ale bezne mu ani len tu magnetku neprinesiem. Mna by skor zaujimalo preco si ho na tu dovolenku nepozvala ked on nemal financie. Ste spolu kratko?

pribinak
10. aug 2025
@anonym_5131be

@pribinak nosí.. aký je rozdiel medzi magnetkou a čokoládou? Že čokoláda sa dá zožrať. Ale čokoládu si kúpiš hocikde. Čo ja viem vo svojej podstate každý darček z dovolenky je odveci ale chápeš ide o to že na teba niekto myslel. A je úplne jedno že je to magnetka.

@anonym_5131be ak nevidíš rozdiel medzi magnetkou a coko tak škoda debatovať

anonym_5131be
10. aug 2025
@pribinak

@anonym_5131be ak nevidíš rozdiel medzi magnetkou a coko tak škoda debatovať

@pribinak haha no tak teda škoda.🤣🤣Asi máš dosť rada čokoládu. Ja napríklad rada zbieram magnetky.

bolarazjedna
10. aug 2025
@pribinak

@pribinak ja neviem, my tiež zvykneme rodičom doniesť magnetky, ešte nenamietali.... Ale áno, darčeky kupujeme väčšinou tak, že vieme koho co poteší. Občas kúpime mieste špeciality (napr džem z kaktus zo Španielska) a potom to roky stojí na poličke obdarovaného.
Takže naozaj je najlepšie sa opýtať, ak nevieš.
A čokoláda - ok, cestu v lietadle vydrží, sle co potom? Nemusíš cestovať domov len v klimatizovanom aute. Niekto klímu v aute nená, alebo cestuje vlakom, autobusom, MHDckou.... Bud sa zlomí alebo sa roztopí.... V lete by som ja osobne neriskovala.

pribinak
10. aug 2025
@bolarazjedna

@pribinak ja neviem, my tiež zvykneme rodičom doniesť magnetky, ešte nenamietali.... Ale áno, darčeky kupujeme väčšinou tak, že vieme koho co poteší. Občas kúpime mieste špeciality (napr džem z kaktus zo Španielska) a potom to roky stojí na poličke obdarovaného.
Takže naozaj je najlepšie sa opýtať, ak nevieš.
A čokoláda - ok, cestu v lietadle vydrží, sle co potom? Nemusíš cestovať domov len v klimatizovanom aute. Niekto klímu v aute nená, alebo cestuje vlakom, autobusom, MHDckou.... Bud sa zlomí alebo sa roztopí.... V lete by som ja osobne neriskovala.

@bolarazjedna nemusím sa pýtať, viem čo poteší mojich blízkych

oblecenie99
10. aug 2025

Keď sme boli naposledy na takej lepšej dovolenke, kde sme videli toho viac a viacero krajín, tak dosť veľa našich známych a rodinných príslušníkov, kupodivu, vyslovene prosili magnetky 😅 ja ich tiež nemám rada, dávam do krabice, neznášam to mať na chladničke 🤷

pribinak
10. aug 2025
@anonym_5131be

@pribinak haha no tak teda škoda.🤣🤣Asi máš dosť rada čokoládu. Ja napríklad rada zbieram magnetky.

@anonym_5131be mam rada coko a kľudne zbierka magnetky ďalej a buď šťastná

bolarazjedna
10. aug 2025
@pribinak

@bolarazjedna nemusím sa pýtať, viem čo poteší mojich blízkych

@pribinak no vidíš. Ale čo poteší autorkinho partnera, to nevieš. Môžeš sa domnievať, že čokoláda alebo koreniny ho viac potešia ako magnetka, aké nemusí to tak byt. Preto keď vieš, je to o to lepšie, keď nevieš, tak radšej sa opýtať.

pribinak
10. aug 2025
@bolarazjedna

@pribinak no vidíš. Ale čo poteší autorkinho partnera, to nevieš. Môžeš sa domnievať, že čokoláda alebo koreniny ho viac potešia ako magnetka, aké nemusí to tak byt. Preto keď vieš, je to o to lepšie, keď nevieš, tak radšej sa opýtať.

@bolarazjedna ani ty to nevieš

bolarazjedna
10. aug 2025
@pribinak

@pribinak neviem,. Ja som len upozornila na to, že navrhnutá čokoláda ci koreniny nemusia byť o nič lepší suvenír, ako magnetka. Je to veľmi subjektívne. Preto je lepšie sa opýtať dopredu.

anonym_5131be
10. aug 2025
@pribinak

@pribinak chápeš pointa je v tom že niekto má rád čokolády a iný magnetky a iný víno. To sa ti tu každý snaží celý čas vysvetliť. A je irelevantné že dospelý chlap sa sťažuje na to že dostal magnetku. Takisto ako je irelevantné radiť autorke že mala radšej kúpiť čokoládu lebo magnetky sa podľa teba nenosia🤣 čo ti je

sense
10. aug 2025

Úprimne radšej žiaden darček ako magnetka. A pohľadnica jedine žeby bola poslaná nie donesena.
A úprimne keby mi chlap tuagnerku donesie, tak tiez by som nadšením neskakala

anonym_c635f1
10. aug 2025
@pribinak

@pribinak teba vidim v kazdej teme sa s niekym hadat😂

mandzula
10. aug 2025

Dospely chlap a sprava sa ako maly Jojo, ktory nedostal svoj oblubeny cukrik.

pribinak
10. aug 2025
@anonym_c635f1

@pribinak teba vidim v kazdej teme sa s niekym hadat😂

@anonym_c635f1 ale ja aspoň nepíšem ako anonym
Možno keby si písala pod svojim nickom tiež by sme sa pobavili čo si zač

pribinak
10. aug 2025
@bolarazjedna

@pribinak neviem,. Ja som len upozornila na to, že navrhnutá čokoláda ci koreniny nemusia byť o nič lepší suvenír, ako magnetka. Je to veľmi subjektívne. Preto je lepšie sa opýtať dopredu.

@bolarazjedna ja sa nemusím pýtať ja viem čo mojich blízkych poteší
Toto rad autorke

thereisabear
10. aug 2025

Ja som doteraz ani nevedela, že je povinnosť niečo kupovať na dovolenke. Ani sebe väčšinou nič nekupujem, nie to ešte iným.

Strana
z3