icon

Nevhodný darček pre partnera

10. aug 2025

Ahojte potrebujem to zo seba dostať lebo až mi prišlo do plaču. Bola som na dovolenke s rodinou. Mám priateľa ktorý na dovolenku ísť nemohol kvôli financiám aj rodinným problémom. Obaja sme boli v pohode s tým že teda nebudeme tam spolu.

Išla som si hlavne oddýchnuť opalit sa vykúpat sa zregenerovať sa. Nešla som tam na nákupy a aj bolo treba ísť za obchodmi ďalej ale keďže som myslela na tých ktorých mám rada tak som zohnala aspoň magnetky a pohľadnice. Naozaj nikde nič čo by ohúrilo dospelého človeka nebolo. Alkohol neuznávam takže ten som nehľadala a išli sme lietadlom tam hocičo tiež nemôžem. Je to síce drobnosť ale poteší a človek vie ze na neho ktosi myslel.

Priateľ sa ma "zo srandy" opýtal čo som mu kúpila. Hovorím ze mam magnetky a pohľadnice ze je tu ťažko niečo zohnať a treba ísť ďalej. Napísal len - aha. Ďalej sme to neriešili.

Dnes som sa dozvedela od spoločného známeho ze priateľ sa mu sťažoval aká som to žena ze mu kúpim len magnetku ci mi fakt za viac nestojí a koľko toho on mne kupuje atď samozrejme všetko čo pre mňa urobí aj vytkol.

Zamrzelo ma to. Mne keby len strhol kvietok miesto náhrdelníka potešila by som sa. Keď by dakde išiel a doniesol "len" magnetku bola by som spokojná a šťastná lebo je to niečo autentické z toho miesta kde bol a kde sa mal dobre. Neviem ci som typ človeka co sa teší aj z obyčajných veci alebo som fakt taka zla žena ze som mu nekúpila drahší darček

pribinak
10. aug 2025
@anonym_5131be

@pribinak chápeš pointa je v tom že niekto má rád čokolády a iný magnetky a iný víno. To sa ti tu každý snaží celý čas vysvetliť. A je irelevantné že dospelý chlap sa sťažuje na to že dostal magnetku. Takisto ako je irelevantné radiť autorke že mala radšej kúpiť čokoládu lebo magnetky sa podľa teba nenosia🤣 čo ti je

@anonym_5131be tebe unika pointa, pointa je, že sa autorka tak trochen na to vybodla

anonym_5131be
10. aug 2025
@pribinak

@anonym_5131be tebe unika pointa, pointa je, že sa autorka tak trochen na to vybodla

@pribinak dôležité je že keby kúpi čokoládu alebo korenie tak už by to bol maximálny level usilia pri hľadaní darčeku. Bože. Však dovolenka nie je o tom ani. Ale nechám ťa tak už lebo nechápeme sa

huxy
10. aug 2025

Tak ruku na srdce, existuje nejaký chlap, ktorý sa poteší magnetke? Trochu pochybujem. A to píšem ako tá, čo tiež kúpila priateľovi magnetku. Ale...kúpila som mu aj to, čo má rád (kávu), opasok, ponožky...proste čo mi padlo do oka. Ty vieš čo má rád, čo ho poteší.
Magnetka od známeho, mamy by mi nevadila, potešila. Ale ano, keby som ju dostala od priateľa, plus by som vedela, že aj iným pokúpil magnetky, tak by ma to zamrzelo. Necítila by som sa pre neho nijak výnimočná 🤷🏼‍♀️

pribinak
10. aug 2025
@anonym_5131be

@pribinak dôležité je že keby kúpi čokoládu alebo korenie tak už by to bol maximálny level usilia pri hľadaní darčeku. Bože. Však dovolenka nie je o tom ani. Ale nechám ťa tak už lebo nechápeme sa

@anonym_5131be píšem niekde že dovolenka je o tom? Nie

zitaje
10. aug 2025
@thereisabear

Ja som doteraz ani nevedela, že je povinnosť niečo kupovať na dovolenke. Ani sebe väčšinou nič nekupujem, nie to ešte iným.

@thereisabear tiež som z toho trocha zmätená, to sa naozaj ešte nosia suveníry z dovoleniek? OK, keby som išla na nejaké špeciálne miesto, ku ktorému má daná osoba vzťah, ale suvenír z Chorvátska? Ja som nosievala len z dlhších pobytov v zahraničí, alebo deťom z pracovných ciest...

really8
11. aug 2025

Ludia ktori nosia druhym magnetky zo svojej dovolenky maju zvlastne miesto v pekle. Magnetka je gyc a este to aj doskriabe chladnicku. To by som sa vyhodila od dveri to jako bez pardonu

simsalabim
11. aug 2025
@really8

Ludia ktori nosia druhym magnetky zo svojej dovolenky maju zvlastne miesto v pekle. Magnetka je gyc a este to aj doskriabe chladnicku. To by som sa vyhodila od dveri to jako bez pardonu

@really8 bielu nedoskriabe, mame ich na nej milion este z detskych cias nasich deti.... kazdy pokus ich dat dole sa stretne s odporom 😂
K teme - zda sa mi detinske riesit, aky darcek priniesla... hlavn, ked pise, ze tam v okoli nic nebolo. naco kupovat hovadiny, ktore iba prispievaju k odpadu?

autor
11. aug 2025

Teda pozerám ze väčšinu by magnetka dokonca urazila nie to ze ešte potešila. 😮‍💨 Ja som z rodiny kde sa dávajú hocikedy maličkosti a úprimne sa tomu dokážeme potešiť a nepríde mi to nijak zvláštne. Koľkokrát mi mama dá krém na ruky. Myslela na mňa a kúpila mi ho lebo vie ze ho milujem. Mam ich milión a používam ich a vždy sa poteším ďalšiemu ďalšej vôni. Babka mi dáva sviečky. Mam ich tiež veľmi veľa. Na každý sviatok. Dakomu príde otrepané dostať vždy ten istý darček pre niekoho sa to ako darček nepočíta lebo je to malé lacné alebo co. Pre mňa je to najviac lebo je to od srdca. Druhá babička mala menej peniažkov mala porážky za sebou a zabudala. Ale vždy mi k sviatku natrhala do vázy orgován aj keď mam na neho alergiu. Vždy som sa tomu potešila lebo na mňa myslela a nemohla za to ze si to nezapamatala. Kvôli dvom porážkam proste už pamäť neslúžila. Teším sa z každej drobnosti a keby mi prinesie "len" magnetku alebo pohľadnicu tak sa poteším lebo na mňa myslel. Sme taka rodina kde sa tešíme z maličkosti a myslela som si ze veľa ludi to tak ma. Ale pýtať si vyslovene darček vyžiadať si poriadny darček a nech ma finančnú hodnotu mi príde úbohé. 🤷‍♀️Keď si žena žiada drahé darčeky tak je zlatokopka keď si ich žiada muž tak je to OK žena sa na neho nemala vybodnut. No som prekvapená z odpovedí.
K tým koreninam - nevie vadiť. Čokoládu neje 😅 áno pije alkohol a bolo na letisku veľa alkoholu. Nakoľko mi zomrelo na alkohol niekoľko rodinných príslušníkov alkohol nepodporujem a aj keď viem ze ho človek Ocení odo mňa ho nedostane. Nebudem to podporovať keď viem čo to s človekom časom urobí.

autor
11. aug 2025

Nakoniec to bolo aj preto lebo som doma videla jeho chladničku kde nepreháňam bolo aj vyše 100 magnetiek takže ich rád ma dokonca mi ukazoval ktorá je skadiaľ kto tam bol alebo kedy on tam bol. Takže som mala za to ze je to niečo co by ho potešilo, no žiaľ.. Nebolo to dostatočné.

really8
11. aug 2025
@anonym_autor

Teda pozerám ze väčšinu by magnetka dokonca urazila nie to ze ešte potešila. 😮‍💨 Ja som z rodiny kde sa dávajú hocikedy maličkosti a úprimne sa tomu dokážeme potešiť a nepríde mi to nijak zvláštne. Koľkokrát mi mama dá krém na ruky. Myslela na mňa a kúpila mi ho lebo vie ze ho milujem. Mam ich milión a používam ich a vždy sa poteším ďalšiemu ďalšej vôni. Babka mi dáva sviečky. Mam ich tiež veľmi veľa. Na každý sviatok. Dakomu príde otrepané dostať vždy ten istý darček pre niekoho sa to ako darček nepočíta lebo je to malé lacné alebo co. Pre mňa je to najviac lebo je to od srdca. Druhá babička mala menej peniažkov mala porážky za sebou a zabudala. Ale vždy mi k sviatku natrhala do vázy orgován aj keď mam na neho alergiu. Vždy som sa tomu potešila lebo na mňa myslela a nemohla za to ze si to nezapamatala. Kvôli dvom porážkam proste už pamäť neslúžila. Teším sa z každej drobnosti a keby mi prinesie "len" magnetku alebo pohľadnicu tak sa poteším lebo na mňa myslel. Sme taka rodina kde sa tešíme z maličkosti a myslela som si ze veľa ludi to tak ma. Ale pýtať si vyslovene darček vyžiadať si poriadny darček a nech ma finančnú hodnotu mi príde úbohé. 🤷‍♀️Keď si žena žiada drahé darčeky tak je zlatokopka keď si ich žiada muž tak je to OK žena sa na neho nemala vybodnut. No som prekvapená z odpovedí.
K tým koreninam - nevie vadiť. Čokoládu neje 😅 áno pije alkohol a bolo na letisku veľa alkoholu. Nakoľko mi zomrelo na alkohol niekoľko rodinných príslušníkov alkohol nepodporujem a aj keď viem ze ho človek Ocení odo mňa ho nedostane. Nebudem to podporovať keď viem čo to s človekom časom urobí.

@anonym_autor aha takze sa kazdy musi tesit z kazdeho darceku? Aj ked mi je k nicomu a bude mi par rokov zavadzat kym ho hodim do kosa? Ale autorka. Nebudem sa tvarit ze ma tesi magnetka ked ma netesi aby mi ju o rok dali znovu. Rovnako sa nepotesim ked mi da niekto hrncek/ cokoladu/osusku najlepsia kamaratka/teta/sestra/kolegyna alebo zdenka/janka/tanicka. Tu vobec nejde o to ze potrebujem darceky s diamantmi. Ale haraburdy nie. To dovi

milanemila
11. aug 2025

Ja neznasam take dovolenkove nakupy, ze kupim hocijaku blbost, len aby som nieco doniesla 🙈 ale ak vies, ze magnetky ma rad a ma ich na chladnicke, tak je to podla mna mila pozornost, ze si na neho myslela. Nie je male decko, aby ocakaval darceky kedykolvek sa od neho vzdialis na nejaky vylet.
Ja si skor myslim, ze ho skrie, ze si isla bez neho a on si nemohol dovolenku dovolit asi ego alebo co a takymto debilnym sposobom si to kompenzuje 🤷🏼‍♀️

autor
11. aug 2025
@milanemila

Ja neznasam take dovolenkove nakupy, ze kupim hocijaku blbost, len aby som nieco doniesla 🙈 ale ak vies, ze magnetky ma rad a ma ich na chladnicke, tak je to podla mna mila pozornost, ze si na neho myslela. Nie je male decko, aby ocakaval darceky kedykolvek sa od neho vzdialis na nejaky vylet.
Ja si skor myslim, ze ho skrie, ze si isla bez neho a on si nemohol dovolenku dovolit asi ego alebo co a takymto debilnym sposobom si to kompenzuje 🤷🏼‍♀️

@milanemila on pôvodne ísť mal. Aj dosť za to zaplatil. Ale nakoniec nešiel lebo mu lekár zakázal letieť. Vedel ale ze už som za to zaplatila dosť tak bol pohode s tým ze ja idem. Volali sme si každý deň videohovor bavili sa normálne. Nevyzeral nejaký sklamaný alebo znechutený. A keďže som videla ze magnetky na chladničke ma a spolu sme ich prezerali mala som zato ze ho to poteší.

lucylaw
11. aug 2025

Akože ja sa mu ani nečudujem,priniesť chlapovi z dovolenky magnetku je trochu cez,z čoho si vychádzala,keď si si myslela,že za to,že magnetka poteší teba,tak poteší aj jeho? 🤔 Akože ja som zberateľ magnetiek,takže mne všetci nosia z dovolenky magnetky,ale ja ju prinesiem len tomu,o kom viem,že ich zbiera..Na letisku sa určite dalo kúpiť aj niečo osobnejšie,či už spomínaná čokoláda alebo niečo typické pre danú krajinu,možno že aj ten alkohol by ho potešil (toto je zase smiešne,že ty alkohol neuznávaš,tak ho proste neprinesieš)..Pre porovnanie,ja som bola s frajerom mesiac,bola som na 6 dní v Londýne a priniesla som mu figový džem a čokoládky..Moja kamarátka bola vo Vietname a okrem magnetky mi priniesla vejár,drevené paličky,vietnamskú mastičku..A to je kamarátka,takže okrem tej magnetky som fakt nič iné nečakala..

catherinah
11. aug 2025

Ja tiež neznášam magnetky. Pokial ich niekto nezbiera a nepýta, nikdy nenosím nikomu magnetku.
Precitaj si knihu Päť jazykov lásky, jeho jazyk lásky sú pravdepodobne dary. Preto sa cítil sklamaný.
Ja som napríklad každej kolegyni doniesla darček, co m rada. Každej iný, jedna ma rada oriešky, jedna sladké a jedna veľa varí tak korenie. Všetko za par €, ale adresne a hlavne PRAKTICKÉ

autor
11. aug 2025
@lucylaw

Akože ja sa mu ani nečudujem,priniesť chlapovi z dovolenky magnetku je trochu cez,z čoho si vychádzala,keď si si myslela,že za to,že magnetka poteší teba,tak poteší aj jeho? 🤔 Akože ja som zberateľ magnetiek,takže mne všetci nosia z dovolenky magnetky,ale ja ju prinesiem len tomu,o kom viem,že ich zbiera..Na letisku sa určite dalo kúpiť aj niečo osobnejšie,či už spomínaná čokoláda alebo niečo typické pre danú krajinu,možno že aj ten alkohol by ho potešil (toto je zase smiešne,že ty alkohol neuznávaš,tak ho proste neprinesieš)..Pre porovnanie,ja som bola s frajerom mesiac,bola som na 6 dní v Londýne a priniesla som mu figový džem a čokoládky..Moja kamarátka bola vo Vietname a okrem magnetky mi priniesla vejár,drevené paličky,vietnamskú mastičku..A to je kamarátka,takže okrem tej magnetky som fakt nič iné nečakala..

@lucylaw vyššie som písala ze ich ma plnú chladničku a ku každej mi aj dačo povedal takže očividne ho zaujímajú len akosi nie ta odo mňa. Skôr ma zamrzelo akoby si vyžadoval a ohováral ma za to poza chrbát. Pritom si nie som vedomá aby som urobila niečo zlé za co dobre by ma mal zvozit pod čiernu zem. Možno neviem vymýšľať originálne darčeky. V minulosti aj keď som si dala záležať na výber stále to bolo málo nech to bolo akokoľvek drahé alebo akokoľvek premyslené. Pritom to bolo dačo co dotyčný človek používal alebo mal rád alebo sa o tom dokonca dakedy dávno zmienil sam od seba. Už teda fakt neviem ale my príde že veľa ľudí je proste nevdacnych

veltraud
11. aug 2025

ja sa tesim aj z uplnych malickosti. ale ak by bol moj partner na dovolenke sam a doniesol mi magnetku, rovnaku ako sestre a tete, tak by ma to viac sklamalo ako potesilo. NIe je to o nevdacnosti. Ale od partnera cakam trocha osobnejsi pristup, nie nieco z povinnosti. Ked mi magnetku prinesie brat, potesim sa.
Ty pises vsetko zo svojho pohladu - malickosti, magnetky ma potesia, alkohol nie...jeho ano. nemame robit radost darcekmi druhym? ked si uz bola v obchode/stanku, kde mali magnetky a pohladnice, urcite tam mali aj ine. nasla by som nieco ine ako "sterilne" magnetky. Kava, olej, oriesky, tamojsiu specialitu, ktora sa da doviest, osusku a bars aj malu flasku ich likeru/alkoholu. podla toho, co by ho potesilo

autor
11. aug 2025
@catherinah

Ja tiež neznášam magnetky. Pokial ich niekto nezbiera a nepýta, nikdy nenosím nikomu magnetku.
Precitaj si knihu Päť jazykov lásky, jeho jazyk lásky sú pravdepodobne dary. Preto sa cítil sklamaný.
Ja som napríklad každej kolegyni doniesla darček, co m rada. Každej iný, jedna ma rada oriešky, jedna sladké a jedna veľa varí tak korenie. Všetko za par €, ale adresne a hlavne PRAKTICKÉ

@catherinah to sa s ním na vianoce dohodnem radšej vopred ze si nedávame nič ale fakt ze nič alebo maximálne si dohodneme výšku sumy. Aby nedošlo znova k nejakému konfliktu ze sa mu nebude niečo zdať dosť hodne jeho osobnosti. Možno ma skôr naštvalo to ze ma kvôli tomu ohovoril a ešte s akým sklamaním to tomu známemu hovoril. Sam nechápal ze kvôli takej hlúposti je sklamany. Oči zo mna skoro vyliezli keď som toto počúvala

autor
11. aug 2025
@veltraud

ja sa tesim aj z uplnych malickosti. ale ak by bol moj partner na dovolenke sam a doniesol mi magnetku, rovnaku ako sestre a tete, tak by ma to viac sklamalo ako potesilo. NIe je to o nevdacnosti. Ale od partnera cakam trocha osobnejsi pristup, nie nieco z povinnosti. Ked mi magnetku prinesie brat, potesim sa.
Ty pises vsetko zo svojho pohladu - malickosti, magnetky ma potesia, alkohol nie...jeho ano. nemame robit radost darcekmi druhym? ked si uz bola v obchode/stanku, kde mali magnetky a pohladnice, urcite tam mali aj ine. nasla by som nieco ine ako "sterilne" magnetky. Kava, olej, oriesky, tamojsiu specialitu, ktora sa da doviest, osusku a bars aj malu flasku ich likeru/alkoholu. podla toho, co by ho potesilo

@veltraud tak som usúdila podľa seba no 🤷‍♀️ nenapadlo mi ze niekto to môže mať inak. Kávu pije iba z dolce gusta a to si hocikedy vzájomne kúpime kapsule keďže si na tom ulietavame obaja. A veru nemali tam iné druhy než u nás tiež som špeciálne na to pozerala. Podľa toho čo ho poznam nenašla som nič také špeciálne.

anonym_fbb3d9
11. aug 2025

@anonym_autor tak magnetky hádžem rovno do koša, na čo mi je magnetka od niekaľ, kde som ja nebola? Pohľadnica je to isté, ako, kde sí ju mám dať? Tak či tak si to pozriem na nete, na čo pohľadnica? Na druhej strane, mňa by ani nenapadlo niečo z dovolenky očakávať, ale priateľovi, alebo priateľke, s ktorým som už určitú dobu, by som určite niečo kúpila. Niečo typické pre tú krajinu, keď len víno, alebo nejakú sladkosť, ak má sladkosti rád. Tiež som bola v podobnej situácii, išlo ale o dospelého syna, ktorý alkohol vôlbec nepije, kúpila som mu tričko. A keby ma ohováral po priateľoch, tak by som zvažovala, nie či mu prinesiem niečo z budúcej dovolenky, ale či má význam s ním vôbec byť. Mňa zaskočilo aj to, že na dovolenku nešiel kvôli financiám, rodinné problémy chápem, nedostatok financií veľmi nie, ak nešlo o tri týždne na Novom Zélande alebo mesiac plavby loďou v Karibiku

bg92
11. aug 2025

zamna sa z dovolenky darceky nenosia... ja nikomu nic nekupujem ani nic nedostavam od ostatnych - preco by mi mal niekto doniest darcek z dovolenky? clovek si tam ma si ist oddychnut a nie kupovat gycove suveniry pre rodinu. vobec tomuto konceptu nechapem. este aby som domov vliekla oleje a korenicky len preto ze som si bola oddychnut v zahranici.
a uz vobec nechapem preco dospely muz tuzi podarceku z dovolenky a este ta "ohovori". tak to je super partner, ak nieco chcel mal ti to povedat a ak s tym nebol spokojny tiez ti to mal povedat.

zobaka
11. aug 2025

vidis ty si myslis, ze je partner nevdacny a on si mysli zrejme, ze ty si si zase nedala ani trochu zalezat, nazory tu mas, vacsina sa zhodla, ze si sa mohla trochu viac posnazit, zase sa nic take hrozne nestalo, do buducna uz budes vediet

zuzubb007
11. aug 2025

Úprimne? Priateľovi magnetku kúpiť by ma ani nenapadlo, kúpila by som sprcháč, alebo nieco na jedenie žuvačky, keksiky proste čo využije, magnetka sa kupuje rodičom možno, magnetka aj tak nikoho nepoteší, načo je to komu, keď nebol on na dovolenke, nemusíš sa zduvat za pravdu, nabudúce sa treba posnažiť viac

anonym_2fadc9
11. aug 2025
@anonym_autor

@milanemila on pôvodne ísť mal. Aj dosť za to zaplatil. Ale nakoniec nešiel lebo mu lekár zakázal letieť. Vedel ale ze už som za to zaplatila dosť tak bol pohode s tým ze ja idem. Volali sme si každý deň videohovor bavili sa normálne. Nevyzeral nejaký sklamaný alebo znechutený. A keďže som videla ze magnetky na chladničke ma a spolu sme ich prezerali mala som zato ze ho to poteší.

@anonym_autor magnetku z miesta, kde som nebola, by som nechcela. Načo aj? Mne priateľ kúpil na začiatku vzťahu koženú záložku do knihy z miesta jeho výletu. To bolo aspoň trochu viac praktické.

anonym_4d0c78
11. aug 2025

@anonym_autor magnetky tak pre kolegyne do prace, rodine kupujem trička, náramky… 😀

natiblaskova
13. aug 2025

@anonym_autor kokso ešte aj môj 19 ročný brat kúpil frajerke náramok kožený so srdiečkom. ... A nie magnetky. Tu môžeš dať kolegom. ... Alebo niekomu kto ich zbiera...obyčajná sladkosť odtiaľ poteší tiež.

lina169
13. aug 2025

@anonym_autor mňa zaráža jeho reakcia, takto sa správa dospelý zrelý muž, ktorý ťa miluje?
Nech mal akýkoľvek názor a vzťah k magnetkám, to je predsa jedno, to, že sa urazil a ohováral pred spoločným známym, je prinajmenšom divné
Ty si naňho myslela, doniesla mu maličkosť a on sa ide zdúvať, lebo nedostal poriadny dar? Detinské a smiešne, neviem si predstaviť, že by môj chlap takto reagoval, po prvé by nič neočakával, bol by rád, že som sa v poriadku vrátila domov a po druhé, potešila by ho aj maličkosť, najväčším darom sme predsa my jeden pre druhého.
My si dokonca dary k sviatkom vyrábame, alebo si darujeme niečo zážitkové, kde ideme spolu.
A nechápem, prečo si tu niektoré baby myslia, že si mu mala doniesť alkohol, keď ho má rád, neviem, či to je len môj pocit, ale náš národ má až príliš pozitívny vzťah k alkoholu

sense
13. aug 2025
@anonym_autor

@catherinah to sa s ním na vianoce dohodnem radšej vopred ze si nedávame nič ale fakt ze nič alebo maximálne si dohodneme výšku sumy. Aby nedošlo znova k nejakému konfliktu ze sa mu nebude niečo zdať dosť hodne jeho osobnosti. Možno ma skôr naštvalo to ze ma kvôli tomu ohovoril a ešte s akým sklamaním to tomu známemu hovoril. Sam nechápal ze kvôli takej hlúposti je sklamany. Oči zo mna skoro vyliezli keď som toto počúvala

@anonym_autor inak ten známy tiež nebude najostrejšia ceruzka keď ti to hneď musel pozalovat

fadama
13. aug 2025

No mňa by si riadne na*rala s tou magnetkou.
Na čo by mi bola magnetka keď som tam vôbec nebola? 🙁
Neznášam takéto "darčeky"

merlinja
13. aug 2025

Koľko má rokov, keď ako malé decko čaká darček z dovolenky a ešte sa sťažuje kamarátovi. Darček nie je povinnosť. Ako dospelý chlap sa mal tešiť, že ste opäť spolu a nad darčekom plačkať. To čo za chlapi...

liv1
13. aug 2025
@bolarazjedna

@pralinka25
@pribinak
@anonym_6d1351
Baby, a ako viete, že čokoláda ci koreniny, náramky by toho človeka viac potešili, ako magnetka? Tiež len vychádzate z vlastných skúseností.... Napr pre mňa náramky by boli úplne zbytočné, koreniny vôbec nie sú osobnejsie ako magnetka, navyše ak ten jej partner nevarí, tak sú mu na nič. Čokoláda sa môže roztopit cestou domov.
Najlepšie je podľa mňa vydiskutovat bez urážky, čo by ho potešilo.

@bolarazjedna suhlasim s tebou a navyse, hlavne je strasne trapne, ze sa s tym stazoval spolocnemu znamemu. Za mna chlap ktory sa stazuje, ze nedostal poriadny dar z dovolenky (nie na narodeniny ci Vianoce), je vrcholny trapko.