icon

Nevidím cestu ďalej v našom manželstve

prosba
9. okt 2023

Odhalila som ze si muž vypisuje s inými...sme spolu 15 rokov. Mame 3 male deti. Pred mesiacom sme sa presťahovali do nového domu. Bas vzťah nikdy nebol ideálny, nejako sme to dali až sem. Som nešťastná, nahnevaná nie ale sklamaná, smutná, je mi do plaču.
Odísť neodídem.
A on to dobre vie.
Nemám peniaze, nemám kam ísť, deti tu majú všetko, školu...
Ja neviem co vlastne chcem počuť asi len konečne niekomu povedať ze nie sme šťastní ako to vyzerá aj keď ja som sa stále snažila, robila som všetko co som vedela. Nikto z našej rodiny ani len netuší ze niečo nie he v poriadku. Odišla som zo spálne, nerozprávam sa s ním, ignorujem ho. On nevyzerá žeby ho to nejak moc trápilo. Včera som odísť večer sa prejsť. Vrátila som sa až keď bola tma...bol ma hľadať...keď prišiel domov už som spala z dcérou v izbe, bol pri mne, stisol ma a povedal aby som sa späť k nemu, nešla som. Odišiel spat.

Co by ste mi bato povedali
Da sa vôbec niečo urobiť? Ako ostať hrdá a len tak mu neodpustit ale aj ho neopustit. Pritom zlepšiť vzťah.

Da sa to vôbec?

Ďakujem

Odišla

Strana
z2
marca12
9. okt 2023

@prosba ved on prisiel za tebou do izby,ked si spala pri dcere. Porozpravajte sa ako dospely ludia. Uprimne si povedzte,co citite a ako idete dalej zit. Ja chapem,ze sa citis nanic. Ale pokial ma zaujem zachranit vztah,mala by si sa o to aspon posnazit,ked chces s nim ostat. Treba spravit hrubu ciaru a ist dalej.

bluka2
9. okt 2023

Toto si deti zaručene všimli. No nič, ja by som tak nežila

eleonora16
9. okt 2023

Pre autorku... Ty teda ale riadne hystericis.
Pisal si s inymi, ale dom postavil s tebou, pisal nejakej, ze mu chyba, ale tri deti si spravil s tebou.
Hysteria je strach z odmietnutia. Musis si iba priznat, ze si sokovana z toho, ze flirtuje s inymi a nie s tebou....
Ty ho chces a chces, aby on chcel teba.
U inych dostava, co od teba nie. Obdiv, napätie, pozornost, veselost, porozumenie, nezaväznost.

Ale aj tebe chyba od muza nieco a mozno to iste. Kedy ta nejaky muz obdivoval, flirtoval s tebou, rozumel ti, chcel sa s tebou bavit?

Pekne sa vrat k muzovi do postele, dopraj si pokoj, dobry spanok a od zajtra sa zacni rozmaznavat. Ked si doprajes potesenia, nebude ti chybat a budes vediet potesit aj ludi okolo seba.
A muz si ta bude vazit alebo ti na tom nebude zalezat.

A este... alfa omega neponizovania tkvie v neodchadzani zo spolocnej spalne. Je to take nedostojne robit grimasy, ked sa clovek vracia.

retatka
9. okt 2023

To takéto cirkusy robíte pred deťmi …utekáš s jeho mobilom na wc ?
Koľko máte rokov 16?
Teraz trucuješ,potom zmizne on na 3 týždne preč ,problém nevyriešený ,v zahraničí si môže písať celé dni a ktovie čo ešte aj iné …
Hrdosť preč ,sadnúť si ,komunikovať kde je problém ,čo mu chýba ,ako ho budete riešit
Už len kvôli tým deťom sa správajte ako dospeli ľudia .

sono2
9. okt 2023

@prosba ťažko, nepíšeš nič viac.
Možno ho lákali ženy odjakživa, určite ste obaja na vine. Ťažko radiť

lonely66
Odpoveď bola odstránená
alickapusinka
9. okt 2023

Preboha chovaj sa ako dospela večer ak deti budú spať si sadnite a porozprávajte sa a nie truc krík načo to je dobre. Píšeš chodí na 2 týždne domov. Väčšinu je preč si sama čo vlastne chceš. S domu neodídem a či je vlastne dom ak vás dvoch a muž bude chcieť vyplatiť že budeš chcieť aby išiel preč tak mu budeš musieť vyplatiť. Ak nie tak to môže nariadiť súd. To nie že mame deti a dom by im mal nechať svoju čiastku prečo s akej veci. To že si ešte s niekým dopisuje neznamená že s nejakou ženou aj niečo má. Ak vám vypadne prijem odíde a bude TI dávať len výživne vyžiješ nad tým treba zamyslieť. To nie je len tak odíde TY odisť s domu nechceš logický že ak dom je na polovicu vás svoju časť vyplatiť bude chcieť. To nie len truc normálny dospelý ľudia neriešia tak problémy normálny dospelý ľudia si sadnú a svoj problém si vyrozprávajú. Tvoje správanie voči nemu je také divné. To že si na to ešte prišla a že si mu vzala telefon že sa ideš pozrieť mi príde také úbohé dospela žena ide mužovi do mobilu. To fakt si sa potrebovala znižiť na taku úroveň.

ahhola
9. okt 2023

1.Stiahnuť ho z GB domov.
2.Vysetrenia na pohlavné choroby.
3.Zacat znova, on... jeden život a nie 2 životy...
Tu sekať dobrotu a tam vytriasat kopytko💔

barborachors
9. okt 2023

Ty si poznas chlapa. Aký je, co ma rád. Aký máte vzťah. Vypisovanie s cudzími zenami neznamena ze ide zajtra sa s nejakou vyspať apod. Len sa nudí. Ma s tebou stereotyp. Ako s deťmi, pomaha, nepomaha, podla mna ho malo zamestnavas. Vsak si pis aj ty, zdvihne sa ti sebavedomie a jemu možno žlč, ked to zistí a budete si kvit. Niekedy pomôže len oko za oko zub za zub. Skor by ma trápilo ze nemas kam ist = nemas prijem? Toto by ma trápilo asi viac.

danica2711
10. okt 2023

ako tak čítam ďalej a ďalej, tak žiť s tebou tiež nebude prechádzka ružovou záhradou, podozrievanie (možno zbytočné, nepodložené), hystéria, krik, detinské chovanie...možno si najprv uprac v hlave ty a začni sa správať inak, môže to veľa zmeniť aj vo vzťahu

danka808
10. okt 2023

Ked to chces dat do poriadku tak musi byt snaha od oboch. Inak to nepojde, treba si najst k sebe cestu, treba zistit preco robi co robi, popytat sa ho, kde je chyba, ale povedat mu aj o svojich pocitoch.

makodob
10. okt 2023

@prosba Najlepšie čo možeš urobiť je mu odpustiť. Urobíš to nielen pre neho, ale najma pre seba. Bude ti ľahšie. Skúste sa otvorene porozprávať, myslím, že tvoj manžel má záujem to napraviť, len tí muži často nevedia ako. Skús sa ho spýtať prečo to urobil? Obojom vám zjavme niečo vo vzťahu chýba a ak si to nepoviete, ťažko to zrealizujete.
Vo vzťahu sú na vine vždy dvaja. Je doležité, aby si aj ty videla svoj podiel. Skúmaj svoje správanie voči manželovi a skús sa sama seba spýtať, či by si bola rada v prítomnosti takej manželky. Ak chceš, aby manžel zmenil prístup, tak treba začať od seba. To je moja vlastná skúsenosť a zmena sa dostavila veľmi rýchlo. Trochu mi však trvalo priznať si, že tých chýb robím aj ja veľa. Veľa šťastia 🙂.

Strana
z2