Neviem či ho milujem

bibibee
10. feb 2023

Ahojte, tak mám otázku teda ale hadam niekto bude poznať odpoveď.Sme spolu 2 roky s priateľom.Bol pozorný, stale nieco nosil kvety atd. To mu samozrejme aj ostalo do dnesneho dna. Ale prisli nejaké hadky, malickosti a pri prvej príležitosti pisal kamaratkam, ze ako bolo dobre s tou a s tou a teraz ja sa chovam tak a on uz zacal porovnávať. Takze to bol taky maly rozchod ktorý oľutoval tak ze dva týždne chodil a plakal ze on to tak nemyslel. Nuz ja som stratila veskeru doveru.Odpustila som a stalo sa nieco podobne. Odpustila som. Od vtedy bol rok asi klud. Ale sa stavali veci co sme sa hadavali casto, ako ze bol vztahovacny, alebo lenivý proste take nie hrozne hadky, vacsinu som robila ja, aj ked nevravim on je zase taky ze uprace aj navari.moju macku nenavidi, vela krát mu bolo zle z chlpov a tak, stacilo ich pár.Uz sa mi aj on nepacil niekedy, ale niekedy hej, neviem co sa so mnou deje. Dva týždne dozadu som odisla a neviem ze ci ho milujem, mam ho rada, ale bojim sa ze ak sa vratim bude to zle zase. Aj ked sme si povedali,ze sa to zmeni.hadky ma unavuju a neviem, ci to zase neolutujem

bibibee
autor
10. feb 2023

@bibibee A hlavne, najskôr hovoril, ze bude macku akceptovať a tento týždeň uz mi posal ze bud on alebo macka, ze on ju psychicky nedava, co je ravda veľa krát mu to zdvihalo tlak az som sa bala. Mam problem aj s tou dôverou ze co ak sa vsetko bude opakovať a s tym ze co ak dam prec macku a on sa nebude snazit a bude to to isté? Nebudem mat ani jedno ani druhé.

kjll
10. feb 2023

@bibibee máš na viac ako na takéhoto . Keď sa porovnáva s jeho ex tak prečo sa nevráti k nej/ k nim naspäť ? Keď mu ty nevyhovuješ. Aj ja som mala bývalého čo má porovnával s inou . A vyšlo najavo že sa s ňou stretával tajne. Takže myslím , že vy to máte tak podobne . Teda on .
A on má alergiu na srsť ?

jaskolka
10. feb 2023

Myslím, že mačka je ten najmenší váš problém. Keď po maličkej hádke začne písať kamoškam, ako s bývalou bolo super a ako sa ty chovas...
To vážne myslíš, že chceš v tomto vzťahu pokračovať?

deti95060810
10. feb 2023

ešte sa nevyrovnal s predch. rozchodom... teba má len ako náplasť na svoju ubolenú dušičku...

vikiki29
10. feb 2023

Ľudia sa nemenia. Snažiť sa môže chvíľu, nejaky čas… a čo potom? Ak vo vzťahu nie si šťastná, tak odíď. Stretneš niekoho lepšieho.

bibibee
autor
10. feb 2023

@bibibee Odpoviem vo všeobecnosti. Tak na macku alergiu nema, ale zacalo mu to vadiť, ze bol vsade bordel, tak ako po macke ziadny iny, mam cistotnu britsku macku. A co sa tyka inych zien, to viem ze zas nie je ten typ. Boli sme spolu stale a ked isiel niekam tak iba na pivo s kamarátmi. Ale človek nikdy nevie.

bibibee
autor
10. feb 2023

@vikiki29 myslis, ze by ho to bolelo tak dlho? Mna to preslo rychlejsie vzdy. Nie dva roky

bibibee
autor
10. feb 2023

@vikiki29 Veď to si vravim, ale ja ho mam rada, viem ze je mily pozorny všetko, len ma svoje muchy. Alebo som si len zvykala?

bibibee
autor
10. feb 2023

@bibibee Aby som to upresnila, rok do zadu bolo to porovnavanie s bývalou a od vtedy, som to nezaregistrovala. No a az teraz to bolo s tou mackou tak zle, ze hrozne. Ako nechápem

reanda
10. feb 2023

@bibibee ze mas niekoho rada na vztah nestaci.. rada mozes mat aj predavaca z potravin

bibibee
autor
10. feb 2023

@reanda to je pravda, ale ja som mozno vychladla po tych nezhodách a neviem, ze ci sa to napravi, ak by sa to urovnalo?

vikiki29
10. feb 2023

@bibibee máš ho rada - dobre. A čo vás vzťah? Prináša ti radosť? Si naozaj šťastná pri ňom?

reanda
10. feb 2023

@bibibee stoji ti za to vztah, kde musis neustale nieco urovnavat? a rozmyslat, ci vobec niekoho milujes? ono ked fakt milujes, tak o tom nepochybujes..
poviem ti - nestoji to za to

bibibee
autor
10. feb 2023

@vikiki29 No, keď je to všetko v poriadku áno. Viem ze ma miluje ked mi každý den hovoril ze na miluje a pobozkal mi tvár a ruku a bolo mi dobre.Inak ked boli hádky, tak on si to uvedomil, alebo ja. Ale boli to malickosti a veľa co ma hnevalo.

bibibee
autor
10. feb 2023

@reanda Keď ja si uvedomujem, ze môže byt omnoho horsi chlap a viem ze tento je naozaj milujuci a spravi pre mna skoro všetko,len neviem ze ci sa nieco zmeni ked by som dala macku prec. Mam strasny chaos.

reanda
10. feb 2023

@bibibee uvedom si, ze existuju aj ovela lepsi.. preco by si sa mala uspokojit s tymto? das kvoli nemu macku prec? a co vsetko das este prec, preto, ze mu to bude vadit?

reanda
10. feb 2023

@bibibee a nie, nemyslim si, ze ta naozaj miluje.. to, ze ti to hovori a bozkava ruku, este neznamena, ze to tak je.. on tomu mozno aj sam veri, ale ako vies, ze aj on nema chaos?

bibibee
autor
10. feb 2023

@reanda ved prave preto len uvazujem, nedavam ju preč, len neviem ze keby sa ju rozhodnem dať preč, tak ci by to vydrzalo? Lebo inak viem ze ma miluje, ale su tam prave tieto veci co su problem. Neviem sa rozhodnúť.no to neviem ci ma ci nema chaos, ako to zistím?

reanda
10. feb 2023

@bibibee nie, nevydrzalo.. nebude macka, najde sa iny problem.. kasli na to.. takto dobre vztahy nevyzeraju, daj sancu niekomu lepsiemu 🙂

bibibee
autor
10. feb 2023

@reanda viem, ze sa spytam asi hlúposť, ale ako vies, ze on by to nedokazal? Asi mas nejake skúsenosti vsak? Len ja viem ze ma to teraz mrzí, ze ho stracam aj ked viem ze to nebolo vzdy super. A bojim sa povedať koniec, ze to budem raz ľutovať. 😏

reanda
10. feb 2023

@bibibee mam skusenosti.. a uz by som nikdy nesla do vztahu, kde su problemy, ktore mi ostava len dufat a verit, ze sa vyriesia, ze to niekto 'zvladne' ..
ja ta chapem, ze sa bojis to skoncit.. ani mne to neslo, tie emocie boli tak silne a neprijemne... a neskoncila som to.. a potom som to lutovala.. teraz uz viem, ze ak je ti takto tazke a neprijemne skoncit vztah, nie je to skutocna laska.. ide tam o nedostatok sebalasky a sebadovery.. inak by ta takyto vztah ani nenapadlo udrziavat

bibibee
autor
10. feb 2023

@reanda Ďakujem, zamyslím sa nad tým, určite mas v niečom pravdu. Si veľmi milá 🙂 idem teda dumat, uvidime ci sa uvedomim aj ja vcas a nie neskoro. Aj keď,, vidis,,, zase aj ked,,, ale to potrvá chvilku kym na to pridem. Ďakujem ešte raz

reanda
10. feb 2023

@bibibee nemas za co.. drzim palce, nech to das k svojej spokojnosti..
a este - laska ma vela podob.. a ty si mozes vybrat taku, s ktorou sa citis najviac v pohode.. neznamena, ked aj ta niekto miluje, ze s nim musis byt, lebo ved ta miluje.. este mozes zazit aj ovela lepsie veci 🙂 prajem ti to

mirkava
11. feb 2023

@bibibee vždy, keď rozmýšľaš ci miluješ, tak nemilujes. Ak miluješ tak o tom nerozmyslas, vieš to...

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kp7333
11. feb 2023

@bibibee ste spolu kratko, zamilovanost po 2 rokoch vyprchala a odrazu vidite navzajom na sebe chyby, vnimate rozdiely a to vedie k hadkam. Laska dokaze prekonat aj rozdiely, odpustit nedokonalosti. Ale nie kazda zamilovanost prejde automaticky do lasky.

bibibee
autor
11. feb 2023

@mirco50 ako čo urobiť? Teraz nerozumiem.

bibibee
autor
11. feb 2023

@kp7333 Len ja viem, ze sme sa lubili aj ked zle bolo, len proste nozno tych hadok bolo vela za malickosti a teraz ma to mrzí ze len kvoli tomu sa máme rozísť? Lebo maličkosti?

jana005
11. feb 2023

@bibibee ak by ťa ozaj miloval, tak by netrval na tom,aby si dala mačku preč.
Veď nemá alergiu, proste ju nemá rád.
Ale keby mal rád teba, a videl by, že na mačke ti záleží, nikdy by ti nepovedal, aby si ju dala preč

kp7333
11. feb 2023

@bibibee hadky su v kazdom vztahu. zalezi na tom, ako casto a ci su produktivne alebo destruktivne. Ak je to vymena nazorov, ktora vedie k dohode a posuva vztah, je to ok. Ak to vsak nevedie k nicomu, len vas to od seba vzdaluje, je to zaciatok konca.

reanda
11. feb 2023

@bibibee nie, nemusis nic urobit.. robis nieco uz len tym, ze si.. si aka si a ten pravy partner ta ma rad taku, aka si a uz tym pre neho robis to dobre.. lebo to ma rad.. a aj naopak - ty si s nim spokojna s takym, aky je a nemas pocit, ze by mal nieco robit inak.. ak sa musis vo vztahu snazit a aby si druhemu vyhovela , uspokojila ho, robit nieco navyse, alebo dokonca nieco, pri com sa musis premahat a nie je ti to prijemne, tak to nie je to prave..
ale vela ludi ti napise, ze hadky v partnerstve su normalne, ze je normalne robit neustale dake kompromisy a aj premahat sa a ustupovat - ze to je ta praca na vztahu.. no pisu ti to preto, lebo sa naucili, ze tak vztahy funguju a inak to nejde.. ale ide.. oni sami nemaju dobre vztahy, ked sa musia takto snazit, len si este nevsimli, alebo nie su schopni/ochotni verit tomu, ze to ide aj inak.. a ma to ist inak..
takze mozes si vybrat, bud zostanes vo vztahu, kde stale treba nieco vykomunikovavat a riesit, ustupovat, stale rozmyslat nad tym, co si urobila zle a co by si mala urobit inak, aby bolo dobre, mat pocity viny a nedostatocnosti a stale sa snazit zlepsit - alebo mozes si pockat na partnera, ktory ta bude nosit na rukach za to, ze si zijes, ako sa ti paci .. a ano, take vztahy su normalne
ty mas pocit, ze ste sa lubili v dobrom aj v zlom, ale pokazili to hadky - ak by ste sa ozaj lubili, tak nepridu hadky .. ano, mozno ma na tebe nieco rad a ty na nom tiez, ale nelubite sa 'komplet', ako ste a tie vase casti, ktore na sebe nemate radi, vam to budu vzdy kazit, VZDY, to sa nezmeni a casom to bude len horsie.. ak mas rada sunku, ale nemas rada chlieb, iba pecivo, tak predsa nebudes jest sunkove chleby, len za to, ze je tam ta sunka, ktoru mas rada.. das si sunku na pecive a mas to komplet
🙂
uz o sebe tolko nepochybuj.. neboj sa, aj on si najde k sebe vhodnejsiu a budete obaja stastni, nebude nicoho skoda, nebudes nic lutovat.. skoda je casu a energie vlozenych do takychto 'vydretych' vztahov