Neviem, čo si myslieť o našom vzťahu

15. aug 2021

Takže začnem asi tým, že sme v manželstve dva roky, máme ročne dieťa. Často sme sa hádali, ale už to došlo do štádia, že som s malým odišla od neho. Bývame teraz v inom okrese občas raz za deň si zavoláme,ale neviem je to také divné celé aj chce aj nechce, aby sme spolu bývali, že konkrétne mi nič nepovedal iba že pozerá väčší byt ako sme mali predtým spolu. Ja ho nechcem do ničoho tlačiť a zrejme ani on mňa a teraz to je ozaj divné. Neviem ktorým smerom to rozhýbať či definitívne to ukončiť s ním alebo to ešte nejako skúsiť kvôli malému. Ešte aj to spomeniem, vôbec sa nechovame ako keby sme boli spolu skôr ako už rozvedení.

luccija
15. aug 2021

Dosť skoro ste to vzdali.Ake ste mali problémy, keď si až odišla?asi je zmätený čo chces...keď pozerá väčší byt asi chce byť s Vami naďalej
Vyhovuje Ti žiť s dieťaťom sama?chces sa rozviesť či si ho chcela len postrašiť?

zooeynka
15. aug 2021

Plati ti na dieta?

777januska777
15. aug 2021

Fu no neviem hádky v manželstve ci partnerstve sú úplne normálne. Avšak ste už dospelí a mate dieta, tak by ste sa mali ako dospelí začať chovať. Nechápem ten odchod od neho? Akoze prečo? Co mate za problémy?

autor
15. aug 2021

@luccija no hádali sme sa pre všetko mne vadilo že aj keď nemusel radšej bol s kamarátmi a to jeho vecné pivo ...a potom mi dal vonku pred ľuďmi po hube , tak som sa zbalila a odišla a teraz neviem či chcem žiť sama lebo to je fakt o hubu predsa len z jeho strany malá pomoc, ale bola. Teraz som na všetko sama.

autor
15. aug 2021

@zooeynka neplatí ešte je to cca dva týždne čo sme takto oddelene...
@777januska777 vyššie som napísala dôvod prečo som odišla

luccija
15. aug 2021

Tak odísť na 2 t nemá význam za ten čas na nič neprídeš... teraz Ti bude ťahať medové motúzy pod nos o novom byte.Dostat po hube je u mňa úplne neprípustné.A, keď nie je vyzretý a chce čas tráviť s chalanmi na pive ...radšej by som bola sama.Ty sa rozhodni podľa seba.

bajka16
15. aug 2021

Dal ti po hube pred ľuďmi.. Nooo moja muž na toto v živote nikdy nebude mať právo nech si sa správala akokoľvek. Ponizil ta pred ľuďmi. Dokázal ťa urdiet. Ja by som mu už ani telefón nezodvihla nech si trosku váži

deti95060810
15. aug 2021

no tak to si dovolil dosť...😉
Minule to bola facka a o pár týždňov by bola ďalšia a potom zas ďalšia facka....
Nech to bol dôvod akýkoľvek, dovolil si veľa.
Len som skonštatovala čo sa ti stalo, na žiadny rozvod ťa nenahováram....
Všetko si musíš premyslieť a prehodnotiť sama... Držím palce

bluka2
15. aug 2021

Dal ti facku a ty to chces ešte skúšať?
Smer psychoterapia.... Asi si veľmi nevážis seba a to chces toto pre svoje dieťa?

3tato
15. aug 2021

Predpokladám podla opisu situácie, že ešte nemáte ani 30 rokov... Ste spolu 2 roky, večne hádky, on chodí na pivo s kamarátmi, ty si dostala od neho facku, odišla si s dieťaťom preč.
Takých, ako vy je a bude plné Slovensko. Moj názor - išli ste do vzťahu obaja nevyzretí. Najväčšia chyba vo vašom vzťahu - absencia obojstrannej úcty voči partnerovi, neochota robiť kompromisy, neschopnosť komunikovať a riešiť spoločne problémy, ktoré máte. A dopadli ste tak, ako ste dopadli. Nieste ani prví a ani poslední.
Akým smerom to rozhýbať? V prvom rade musíte chcieť obaja zmeniť prístup jeden k druhému.
Ružové okuliare už máte obaja dole, teraz si sami položte otázku, či chcete pokračovať a budovať váš vzťah, máte dieťa... Alebo to seknete... V prípade, že to skúsite spolu ešte raz, tak jedine tak, že všetko zlé a toxické na vašom vzťahu budete musieť opustiť. A to jednoduché nebude... Jednoduchšie je vždy odísť... Taká je totiž doba. Všetky páry túžia po vyrovnanom vzťahu až do smrti, no pri prvých prekážkach idú od seba. Láska nieje zalubenost, láska a vzťah sa musí vedome budovať... A to je vždy ťažšie, než odísť.
Veľa šťastia pri hľadaní togo správneho riešenia 🍀

dzulli1980
15. aug 2021

Hádky sú v partnerstve normálne ... fyzické násilie nie ... mám za to, že muž nikdy nesmie udrieť ženu, čo ako by ho vytočila ... viac by som sa k nemu nevrátila ... už keď to urobil raz, "dá Ti po papuli" aj druhý, miliónty-krát, toto nezmeníš ... mne muži, ktorí bijú ženy, prídu strašní slabosi ... ja som svojho muža vytočila strašne veľa-krát, on má 2 metre a 105 kíl, keby mi dal facku, zabije ma ... no nikdy sa ma ani nedotkol, radšej sa išiel prejsť, odišiel do inej izby ... fyzické násilie v žiadnom prípade netoleruj.

1katus1
15. aug 2021

A kôli čomu ste sa hádali ? Pri malom dieťati je to časté. Narodenie bábätka je skúškou vzťahu či chcete či nie je to tak.

bikarbona
15. aug 2021

Ja som ti chcela poradiť to nejak vyriešiť, no po tej facke neviem...

bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
16. aug 2021

Ďakujem všetkým za názory, budem nad tým premýšľať čo ste mi napísali.

gdulskadarina
16. aug 2021

rozmyslaj, viem, ze to nemas jednoduche, ale myslim, ze toto rozhodnutie ti zmeni buducnost a preto tomu venuj cas, osobne si neviem predstavit, zeby na mna chlap zdvihol ruku, to proste by som sa zbalila a odisla a zavrela dvere, koniec 🙂

bikarbona
16. aug 2021

@bennn Na použitie sily je hádam posilňovňa, šport a nie facka žene.