Neviem, čo si myslieť o našom vzťahu...
Kavičková ranná téma... nejako zvlášť ma netrápi,skôr tak na zamyslenie...mám partnera vyše dvoch rokov,sme v zrelom veku,čiže nehrozí zakladanie rodiny ani nič podobné...len v poslednej dobe dosť premýšľam nad tým,čo vlastne sme? Stretneme sa párkrát v týždni,keď sa nám chce,akože vcelku fajn, no čím ďalej, tým viac sa naše stretnutia zužujú len na kavickovanie,pokec, prechádzky,spoločné aktivity,no už sa akosi vytráca sex...on moc aktivitu nevyvinie a ja to už vnímam len ako také kamarátstvoo,on sa s tým nestotoznujee ale cítim to tak....tak sa chcem opýtať žien...vadilo by vám,keby ste mali čas aj priestor a napriek tomu by ste vedľa seba len tak presedeli večer čo večer bez sexu??? (Sex Max raz do týždňa pričom spolu vieme byť aj každý den) Mám to brať ako kamarátstvo alebo čo? Voči mne a plánovaní aktivít je aktívnejší on, je spokojný takto a vyhovuje mu to...ja neviem,no mám pocit,že ako muž by mal chcieť viac a viac po mne túžiť....ako kamarát teda fajn,no už má začína svojim správaním odpudzovat,keďže po mne netúži,nepovie to,nenapíše to,nič....
@deti95060810 Vsak jasne 😉 To je to umenie, najst partnera, co ma rovnake potreby, resp. s ktorym sa dokazeme vzajomne prisposobit ... alebo aspon odtolerovat 😂
si sa nezhodla sama so sebou,ked po sebe mažeš?
Proste Ti nesedí. Nie si ani divná , ani nič iné. Len ti nesadol. Rozchod a basta.
zmaž rovno celú temu,lebo aj to si frajer prečíta 😀
... daľšia hovadina na mraky 😀 😀 že to niekoho baví vymyšľať tieto love storky...
No ja mám 28 a ani ti nejdem písať kedy naposledy som mala s mojim mužom sex 😅😅😂🙈🙈 oveľa viac sú pre mna cenne večere , keď len tak spolu lezime na gauči a pozeráme telku . Ani nepotrebujem duchaplne rozhovory , milujem jeho prítomnosť ta je pre mna najviac a nič viac mi netreba . Nie všetko je o sexe . Keď je preč cely den tak mi normálne chyba .. to teda máte zaujímavý vzťah z tvojej strany keď sa snažíš aby ste boli spolu čo najmenej . Mate každý iné priority zrejme .. tak byt tebou nie som vo vzťahu ale nájdem si niekoho len tak na zábavu

@elenita no ale keď on nemá potrebu - vyšší vek čo je úplne normálne, tak potom neviem či má zmysel mať takého partnera...
nie sme rovnakí , a každému vyhovuje niečo iné...😉