icon

Neviem, čo si myslieť o našom vzťahu...

19. feb 2020

Kavičková ranná téma... nejako zvlášť ma netrápi,skôr tak na zamyslenie...mám partnera vyše dvoch rokov,sme v zrelom veku,čiže nehrozí zakladanie rodiny ani nič podobné...len v poslednej dobe dosť premýšľam nad tým,čo vlastne sme? Stretneme sa párkrát v týždni,keď sa nám chce,akože vcelku fajn, no čím ďalej, tým viac sa naše stretnutia zužujú len na kavickovanie,pokec, prechádzky,spoločné aktivity,no už sa akosi vytráca sex...on moc aktivitu nevyvinie a ja to už vnímam len ako také kamarátstvoo,on sa s tým nestotoznujee ale cítim to tak....tak sa chcem opýtať žien...vadilo by vám,keby ste mali čas aj priestor a napriek tomu by ste vedľa seba len tak presedeli večer čo večer bez sexu??? (Sex Max raz do týždňa pričom spolu vieme byť aj každý den) Mám to brať ako kamarátstvo alebo čo? Voči mne a plánovaní aktivít je aktívnejší on, je spokojný takto a vyhovuje mu to...ja neviem,no mám pocit,že ako muž by mal chcieť viac a viac po mne túžiť....ako kamarát teda fajn,no už má začína svojim správaním odpudzovat,keďže po mne netúži,nepovie to,nenapíše to,nič....

autor
Autor odpoveď zmazal
janickacrazy
19. feb 2020

nájdi si mladšieho a máš po starostiach, tento asi za veľa nestojí

miss_pavlova
19. feb 2020

@retatka nemyslím, že lne ženám v 20tke chýba sex. nie každá to berie ako "fyzickú aktivitu", že keď sa vybije vo fitku, nemá na to chuť. sex je prirodzená súčasť človeka a to, že mnohé ženy majú nízke libido a "nemajú ani pomyslenie na sex", je skôr smutné. v 40tke sa život nekončí. sexuálny už vôbec nie. pre mňa je sex relax, v živote som mužovi nepovedala, že ma bolí hlava,práve naopak, keď ma bolela, potrebovala som sa uvoľniť, aby ma bliesť prestala. sex nie je ani povinnosť, ani doména mužov, žena je predsa rovnakým človekom s potrebami ako on. ja pisateľku chápem, mám väčšiu chuť ako môj muž, ktorému stačí raz za dva týždne (aj to možno preháňam), pre mňa keby to bolo každý deň, absolútne mi to nevadí. naopak, po troch dňoch od sexu mi to začína hrabať na hlavu, lebo mi to chýba a tiež nerozumiem, ako môže vedľa mňa len tak ležať bez toho, aby po tom jednoducho túžil..

miss_pavlova
19. feb 2020

@zuzzinka súhlasím, pre mňa je to tiež o "napojení". ak necítim tú fyzickú túžbu, intímnosti, cítim, že sa vzďaľujem, chladnem a najmä som strašne nervózna. premýšľam, kde je chyba, som podráždená... pre niekoho to fyzično až tak nebere, ale pre mňa sú to spojené nádoby.

katkati
19. feb 2020

Určite nemáš problém ty, veď sme ti písali. On je pako.

maciatkolulu
19. feb 2020

42 rokov? Som myslela, že minimálne 55 a aj to sa mi zdalo malo na to co píšeš. Sex raz do týždňa je podľa mňa ôk, ak to vyhovuje obidvom, ale tebe je zrejme malo, tak to musíš riešiť s partnerom, prečo spolu nebývate? Môj muž má 51, sme spolu vyše osem rokov a on by aj každý deň, 😂😂😂, to záleží od človeka, co od vzťahu očakáva atď...

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
3009
19. feb 2020

Ale veď si písala, že treba ti sex, tak hľadaj zajačika. Skočíte aj 2-3x za deň a pôjde o dom ďalej.

maciatkolulu
19. feb 2020

Tak toto nie je vzťah... Prepáč, riešiš iba sex, nebaví ta, co baví jeho, trápi ta iba sex atď. Ľudia, ktorí sa milujú, sú spolu radi aj len tak na gauči. Nájdi si výkonného alfa samca a budeš mat hneď srdiečko na mieste.

miss_pavlova
19. feb 2020

nie ste an jednej vlne...a pokiaľ to nenapĺňa to, čo potrebuješ, choď ďalej a inde. si inak nastavená, nič vás psolu nedrží, nefixuj sa na neho. začne ti z toho hrabať lebo budeš na to stále myslieť. ver mi ja keď sa blíži večer tiež rozmýšľam či dačo bdue a takmer nidky nie je... a jednoducho pre mňa to je hrúza, ale my máme iný vzťah ako vy... vás spolu nič nespája, akurát ti robí nervy 🙂 skús sa otvoriť možnosti, že niekoho iného, čo ti splní to, čo práve potrebuješ, nájdeš... lebo podľa mňa má každý nejaké obdobia, ktorými si musí prejsť. ty máš dačo za sebou, deti veľké, asi sa nechceš viazať a proste potrebuješ si možno uletieť, zažiť tú vášeň, explóziu, potrebuješ sa toho nabažiť a možno potom budeš zas túžiť po niečom inom. tak nezotrvávaj v niečom len tak. vyraz do mesta a uvidíš, čo to prinesie 🙂

maciatkolulu
19. feb 2020

A keď sa muž radšej urobí sám, tak ten sex s tebou zjavne nechce, nepoznám chlapa, ktorý by uprednostnil ruku, pred ženou, takže zjavne mu ten sex s tebou nevyhovuje.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
autor
Autor odpoveď zmazal
maciatkolulu
19. feb 2020

Tak mu nevyhovujes ako sexuálny partner, myslím, že to je jasne, lebo kebyže vyhovujes, tak s tebou spáva každý den😉👍

zuzzinka
19. feb 2020

Dovolim si tvrdit, ze nie je pravda, ze mladsi chcu viac. Cim dalej tym mam starsich a chcu viac ako mladsi. To nejde s vekom. S vekom mozno ide vykonnost/schopnost dole, ale libido tam je alebo nie. Ak mas tento "vztah" na sex, tak evidentne nesplna ucel..nic ti nebrani sa posunut dalej. Je ti dobre samej, nemas tlak, ze potrebujes chlapa, tak niekto vhodny sa najde, nemusis brat hned zkraja 🙂

autor
19. feb 2020

@maciatkolulu a vieš čo je paradox? Že isté obdobie sme spolu neboli a ozval sa on s tým,že chce sex so mnou...tak sme do toho zase vhupli a po pár mesiacoch riešim toto....

retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
h2
19. feb 2020

@maialeo Čo máš stále s tou prvou čakrou? 3 príspevky, 3x čakra. To nemôžeš normálne napísať "sex"?

maialeo
19. feb 2020

@h2 Nie nemôžem... lebo prvá čakra nie je len o tom... doštuduj si to.

h2
19. feb 2020

@maialeo Nepotrebujem si nič doštudovávať, nezaujíma ma to.

autor
19. feb 2020

@maialeo prosím neprispevat sprostosti

autor
19. feb 2020

@h2 henten nick si nevšímaj,to je chvíľu založená nejaka blbost

deti95060810
19. feb 2020

sex bude aj každý deň ak mu poskytneš modrú tabletku.....
chlap v 50 tke to už nie je ako chlap v 20tke....😉
skús si niečo prečítať o tejto téme - článkov je dosť...

deti95060810
19. feb 2020

poznáš tento vtip?

kto kupuje na víkend 1 balík komdómov? stredoškoláci...jeden na piatok, jeden na sobotu ,eden na nedeľu
vysokoškoláci kupujú 2 baličky na víkend - 2 kondómy na piatok, 2 na sobotu a 2 na nedeľu
ženatí chlapi kupujú 12 komdómov....jeden na január, druhý na február, tretí na marec....

autor
19. feb 2020

@deti95060810 neviem či je modrá tabletka riešenie....či máte s tým nejaké skúsenosti...to skôr možno chlapi by vedeli posúdiť,ale ak máte skúsenosti píšte

deti95060810
19. feb 2020

nie, ja mám chlapa výkonného a mladého....😉
žiaden 50+

marca12
19. feb 2020

A nie je to krasne mat priatrea,ktory rad len tak lezi vedla mna? Lepsie je sexovat kazdy druhy den a odtiahnut sa od seba a ist si po svojom? Ak ti chyba sex,hladaj si aktivnejsieho chlapa. Nie kazdy chlap sexuje denne. Mna by zase odpudzoval taky,co by po mne kazdu chvilu skakal ako zajac. Vo vztahu hladam a potrebujem viac ako len sex a pritazlivost.

elenita
20. feb 2020

Ja Ta asi chapem, co tym chces povedat, hoci teda, k tejdo diskusii som sa dostala, az ked bola vacsinou Tvojich prispevkov povymazavana ... Ja to tiez vnimam tak, ze to milovanie je o tom, ze pre toho partnera som atraktivna, potrebna, ze chce citit moju telesnu blizkost, prejavit mi aj tym lasku ... lebo vidim tu kopec prispevkov o tom, ze najdi si teda zajacika na sex a pod.... ale sex nie je len o tom ... vyskakat sa ... ale o tom, ze partner po mne tuzi, som pre neho ziaduca. Aspon ja to tak mam 😉