Neviem kudy kam so vzťahom

7. apr 2024

Ahojte, neviem kudy kam, tak hľadám nezaujatý názor tu…s priateľom nie sme spolu dlho (zhruba trištvrte roka). Naozaj som sa zaľúbila a pocítila že to ide správnou cestou. No samozrejme nastali prvé komplikácie, ktorými sme sa prebojovali…no onedlho sme spadli do toho opäť, veľmi ma sklamal a som si vedomá toho že takéto správanie si nezaslúžim. Aj mám pocit akoby sme už spolu neladili ale každý si žil vlastný život, ktorý do seba nezapadá. Samozrejme mi to príde aj zavčasu, pretože si uvedomujem, že s týmto človekom mám žiť do konca života. Na jednej strane som rozhodnutá pre rozchod, viem že som mladá a život mám pred sebou…no na druhej sa bojím, že spravím chybu. Nie je to zlý chlap, cítim z neho starostlivosť, lásku akurát bojovnosť o mňa mu chýba. Mám dať na rozum alebo srdce? Ďalšie sklamanie už ma zlomí.

autor
7. apr 2024

Jemine so vzťahom…až sa hanbím🙈

paty277
7. apr 2024

Čo sú to komplikácie ?
Ja neviem teda z toho posúdiť nič, s čím by si chcela poradiť. Je to napísané tak, že chceš poradiť ale nechceš odhaľovať súkromie. Žiaľ, takto ti nikto neporadí.
Ale! ak máš pochybnosti, určite niečo nie je v poriadku a radšej to ukončiť skôr ako to naťahovať.

deti95060810
7. apr 2024

napíš niečo konkretnejšie lebo takto vôbec neviem v akej veci mám radiť...

megg1
7. apr 2024

Teda chces aby aj po tristvrte roku o teba bojoval? Ved uz spolu normalne chodite...

barborachors
7. apr 2024

Preco riešiš, ze vztah rovná sa zivot s niekým do konca zivota. Toto je zmýšľanie starej pani a nie mladej baby, ktora si ma užívať zivot, cestovat, budovať kariéru. Nie, ty si zavesis na krk vztah s deckom ktore nevie co chce. Tak to vnímam ja.

joesvk
7. apr 2024

Nespravíš žiadnu chybu.Možno začne bojovať, keď zistí, že ťa môže stratiť.
Možno sa po čase dáte znova dokopy. Ako sa to niektorým párom stalo.
Ale keď ti intuícia hovorí, že niečo nie je v poriadku, počúvni ju.

zero1
7. apr 2024

toto večné kúskovanie informácií. vždy je to tak že ten hlavný plot twist autorka dopíše na druhý-tretí deň. a obvykle je to niečo čo sama spravila zle

babydesire
7. apr 2024

Ocividne vela o vztahu pochybujes, ja mam z toho pocit, ze snim nechces byt,,chyba zrejme vasen..uz som to zazila pri prvom vztahu a bolo dobre ked som to ukoncila..