Neviem presvedčiť manžela na večernú sprchu
Ako je mi to trochu nepríjemne, ale riešim taký pre mňa dosť “problem”. Neviem presvedčiť manžela na večernú sprchu … On je naučený sa sprchovat ráno. Ide na tréning a potom sprcha a robota. Ale veď po celom dni v práci, behania hore dole je základ ešte sa isť “do postele” osprchovat … Už sme sa natom normalne aj pochytili. On proste tvrdí, že veď už sa dnes sprchoval a načo pôjde teraz do sprchy a zase ráno … Samozrejme hovorím o bežnom nenáročnom dni. Ak niekde ideme (kúpalisko, túra, bicykel) to sa osprchuje hneď po … ešte v zime by som pochopila, ale teraz v lete … no neviem … Vám by to vadilo?
@mandzula ako toto zas nie. Keď má byť sex, musí byť aj sprcha. Skôr fakt taký bežný deň aj večer.
Niekto sa proste sprchuje rano, niekto vecer, v bezny nenarocny den je to uplne ok, netreba to zase ani prehanat.
@anonym_autor fuj to je nechutne, to si ani penis po celom dni neumyje 🙈
Mne by to vadilo a riesila by som to uz pocas randenia.. lihat si upoteny do perin 😵💫
choďte večer do sprchy spolu
@anonym_autor jaj, nenarocny den a uz sa rano sprchoval. Podla mna v pohode
@anonym_autor
Úplne v pohode. Netreba to nafukovať.
Drvivá väčšina ľudí si po wc ani poriadne neumyju ruky, niektorí vôbec.
@anonym_autor niekto sa sprchuje rano a niekto vecer, ak ti nesmrdi, tak je to ok.
Po celom dni si spodok neumyt, to je nechutné a je jedno v aký den, či náročný, či Light, tie potreby predsa vykonáva rovnako každý deň.
@anonym_autor Mne to pripada v pohode, umyvat sa raz denne je podla mna uplne normalna dostacujuca hygiena. Zvysok je podla mna uz skor len nejaky pocit, ale realne ten clovek nie je nejaky spinavy, zanedbany, smradlavy, nesiri infekcie. Ja muza vobec takto nesledujem, ze v akych casoch sa umyva, ked vidim, ze chodi cisty, nesmrdi, hanbu nerobi.
Po celom dni si spodok neumyt, to je nechutné a je jedno v aký den, či náročný, či Light, tie potreby predsa vykonáva rovnako každý deň.
@20erika07 správne by si sa mala umyť po každej potrebe, teda mať všade bidet. Čo nikto nerobí 😂😂😂
@20erika07 správne by si sa mala umyť po každej potrebe, teda mať všade bidet. Čo nikto nerobí 😂😂😂
@zmrzlinka2021 nahodou, my mame dokonca v byte, uz su wcka so zabudovanym bidetom a je to naj vec na svete 🙂
ad sprcha - je to o zvyku z domu, ale mne je to tiez nechutne, vecer sa neosprchovat, ja by som ani nezaspala. nastastie moj muz je rovnako zvyknuty, ze vecer, nie rano. treba o tom len komunikovat a dat nejake argumenty - napr. ze cez den sa zaspinis pri praci/v mhd/kde-kade viac ako v noci, ked len spis v posteli, tam sa max spotis a rano sa mozes oplachnut. on ak chodi cvicit, tak by sa mohol sprchovat 2x (ako aj my "vecerni" sa v dni, ked cvicime, sprchujeme dvakrat) - rano po cviceni a vecer po celom dni.
Ja sa takisto sprchujem ráno ... v horúčavách a keď mám ms samozrejme častejšie ... a smradľavá nie som.
@domkakvet rano sa sprchovat namiesto vecera, to je dost nechutne . Cize spinavy vleziem do perin, vlastne spinavych zo vcera. No grc.
@jamidea ako vidis aj podla ostatnych komentov, je to vec nazoru. Ja inak taketo veci ani nesledujem a ano byvala som uz s priatelom a netusim kedy sa sprchoval, nesmrdel, tak som neriesila, ale ked sa snazim si spomenut, tak myslim, ze asi ako mu vyhovovalo niekedy rano a niekedy vecer, ak som to dobre zaznamenala, tusim bol v kupelni niekedy tak a inokedy tak. Clovek si sadne niekde, ale ma predsa svoje oblecenie, nesada si tam holy. No ale vec nazoru.
Niekto sa proste sprchuje rano, niekto vecer, v bezny nenarocny den je to uplne ok, netreba to zase ani prehanat.
@anonym_805f82 určite nie je OK ľahnúť si do postele po 16 hodinách fungovania v práci a doma. Je to dosť humus
Mne to teda nevadi, tiez sa sprchuje rano, vecer len niekedy, ked je spoteny, kosi, robi na zahrade atd. Ak sedi cely den za stolom (ma HO), tak sa ani nespoti, ak neratam horucu polievku na obed...🤭. Ale on sa celkovo malo poti aj tak.
Mne pride divne dospeleho cloveka dirigovat, ked nie je vyslovene humusak. Pred sexom sa sprchujeme obaja.
@zmrzlinka2021 ale robí, ja to robím celý život od základnej školy. Na veľkú idem len tam, kde sa môžem po nej umyť 🤷😄
@anonym_autor ku mne do čistej postele by nelahol, to je všetko. Neumyty po celom dni si môže ustlat na gauči...
Mna skor prekvapuje ako zriedka maju ludia sex, podla tych odpovedi tu..
@zmrzlinka2021 ale robí, ja to robím celý život od základnej školy. Na veľkú idem len tam, kde sa môžem po nej umyť 🤷😄
@nikpa Ona pise po kazdej potrebe..nie len po velkej..ale to som este nepocula.. po velkej to robi vela ludi, aj ja..
@nikpa ja som tiež extrémne citlivá na posteľ a čisté prádlo … preto to aj riešim.
@nikpa ja som tiež extrémne citlivá na posteľ a čisté prádlo … preto to aj riešim.
@anonym_autor vsak operies periny raz tyzdenne- ako nevidim vobec problem. Mm sa tiez sprchuje rano, lebo na noc ostane chory🤷♀️kazdy sme iny, raz denne je uplne v norme. Pochopila by som, keby sa po sporte neosprchoval, ale po normalnom fungovani 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@vevesh akože keby sa osprchoval večer by bol chorý?? … to fakt?
Tak teraz som fakt sokovana, aki su ludia humusaci.. Po celom dni a xy cinnostiach (a x navstevach toalety) si vecer lahnut do postele bez sprchy je doslova nechutne.. Takze rano po necinnosti v spanku sa sprchuju, ale vecer po celodennom fungovani nie a takto si lahnu do postele 🙈🙈
Tak ked sa rano sprchoval a bol to nenarocny den, nespotil sa, nikde nebol, nesmrdi tak to pochopim ze V TEN ISTY DEN sa nechce ist znova sprchovat. Ale ak to myslis z dlhodobeho hladiska, ze takto funguje, tak toto si ja neviem predstavit. Akonahle som bola vonku, robila nieco spinave, spotila sa alebo je vonku teplo, tak sa musim vecer osprchovat, inak by som mala pocit ze idem spinava do perin, a takeho spinaveho partnera by som tam tiez nechcela.
@anonym_autor Môj manžel je asi jediný človek ktorí sa nikdy nespotí..Mozno keď vyšĺape dvetisícovku v lete jedine 🙊 Nepracuje manuálne takmer vobeca sprchuje sa raz za tri dni 🤦♀️ A naozaj nikdy som necítila, žeby smdel.
A mohla som hádať aj neviem čo aj tak nebude.
Po tom ako stravim cely den v interieri, napr. chora na gauci, alebo lenivy den, tak si to este viem predstavit ale aj tak by ma stvalo ze nemam ciste urcite (spodne) partie. U mna postel = ciste vonave miesto pre cisteho vonaveho cloveka 😃
@anonym_autor Môj manžel je asi jediný človek ktorí sa nikdy nespotí..Mozno keď vyšĺape dvetisícovku v lete jedine 🙊 Nepracuje manuálne takmer vobeca sprchuje sa raz za tri dni 🤦♀️ A naozaj nikdy som necítila, žeby smdel.
A mohla som hádať aj neviem čo aj tak nebude.
@anonym_867799 Akoze 3 dni mal s prepacenim osratu rit? Tak toto je za mna vrchol hnusu. Keby sme niekde kde nie je tecuca voda, podmienky nepustia, samozrejme treba sa prisposobit ale civilizovany svet, pitna voda zo sprchy tecie, sprcha trva 5 minut aj to som prehnala. Za 1 minutu sa dokazem osprchovat. Toto je fakt lenivost.

Nebude vecer sprcha? Ok, nebude ani sex.