icon

Neviem sa od neho odpútať

tomaskovamamka
28. mar 2022

Ahojte, s priateľom sa od decembra dookola rozchadzame a znovu dávame do kopy. Potom sa po hádame sme od seba týždeň dva a znova sme spolu. Ja už nevládzem..sme spolu rok a tri mesiace. Jeden deň si myslím ze už som zahojena, že už sa k nemu nevrátim, no prejde týždeň a ja bez neho neviem byť. Dôvody na naše rozchody sú vždy dosť vážne. Napr.ze často niekde v noci chodí a ja neviem kde..neni to žena, niesu to kamaráti, neviem kam chodí..dalsi dôvod, že je výbušný. Poviem jednu vetu, ktorá sa mu nepozdáva a už je oheň na streche. Mam pocit, že napriek tomu aké nezhody medzi nami sú, sme jeden na druhom závislí a to preto, lebo mame skvelý sex. Stale nás to k sebe ťahá ale ja už nevládzem pozerať sa na tu jeho nezrelost.

miadi
28. mar 2022

@tomaskovamamka uff neznasam chlapov co placu 🥲vo vztahu 🥺 to je len citove vydieranie ked ta chce spet 🤮

tomaskovamamka
autor
28. mar 2022

@miadi no a áno vadí mi jeho agresivita výkyvy nálad to aký je veľakrát zlostny..uz aj kvôli tomu boli hádky aj rozchod..on si je vedomí ze mňa udrieť nemôže lebo mam 152cm a 55kil a on 190cm a 110kil ze by mi veľmi ublížil..ale jasne ze nedá sa veriť lebo človek v amoku je schopný kadečoho..uz som sa nad tým veľakrát zamýšľala veľakrát som mu prízvukovala ze toto sa nerobí žene ktorú miluje..lenze ja neviem ci on je taka povaha ci co..som z neho smutna

miadi
28. mar 2022

@tomaskovamamka a tebe to nevadi ? Ze ta jednoducho zobudi v case ked je naj hlbsi spanok aby si urobil dobre Proste ta len pouzije. A inokedy ked ho cez den chces ty zobudit tak je agresivny? Asi by si ho mala budit dildom do zadku.

lucmirka124
28. mar 2022

Odstrihla by som sa asi velmi rychlo,mas 6 rocne dieta, co chces aby sa mu nieco stalo? Dostal xy sanci a furt to posere,, och... dobre clovek moze mat aj zly den, mesiac, ale ty mas dieta, za kt si zodpovedna a chlap je agresivny v urcitych situaciach, a to nebolo raz,,, tak nad cim rozmyslas? Cau, zbohom, ked sa nevies chovat aj ked som ti par x odpustila, a ty to furt poseres

malvor
28. mar 2022

možno chodí v noci do kasína

miadi
28. mar 2022

Super a este si mu po pupok . Vy sa k sebe nehodite ani len fyzicky ( az na ten sex ) ty si chihuahua a on nemecka doga.

panelacikova
28. mar 2022

@tomaskovamamka možno je to slovenský "Dexter" 😀
čo sa týka slova "po hádame" - píše sa to spolu - pohádame.
a ostatné sa opýtaj láskavo partnera, že kade jeho kroky vlastne vedú 🙂 no a ak je výbušný a ty mu to akceptuješ, tvoj problém a tvoja hlúposť.

slniecko_12
28. mar 2022

@panelacikova podla mna pise na automatickej klavesnici 😉

panelacikova
28. mar 2022

@slniecko_12 však ale skontrolujem si po sebe, či? 😀

slniecko_12
28. mar 2022

@panelacikova ked sa niekomu nechce pisat, myslis, ze bude kontrolovat? 😂

panelacikova
28. mar 2022

@slniecko_12 keď sa niekomu nechce písať, nebude písať taký dlhý príspevok 😀 😂

nnnuuunnn
28. mar 2022

A nemá NPD teda narcisticku poruchu osobnosti? Tam sú také výkyvy a zvraty. Láska, slzy na počkanie (ako herec), odprosovanie, agresivita, a tak sa to strieda stále. Nemusí to byť toto, ale zjavne je to násilník, a má Ťa úplne na háku. On si žije svoj život a ty sa kvôli nemu trápiš, úplne zbytočne. Však si ho nechaj na ten sex keď to tak silno potrebuješ a nerieš budúcnosť, nerieš city.

iffushka
28. mar 2022

@nnnuuunnn akurát som to išla písať a predbehla si ma. Tiež si myslím, že je to NPD

zanka777
28. mar 2022

@miadi 😂😂😂👌to by bol budíček

jaskolka
29. mar 2022

A čo chceš vlastne počuť? Lebo každú radu, ako sa odpútať, odmietnes, lebo sa to nedá, lebo to nezvládnes, lebo si závislá od sexu s nim, lebo ta to ťahá k nemu, lebo on je Boh v posteli, lebo lebo lebo...ty si tak Naivná, až to bolí..
Tak to nechaj tak, toleruj tie rozchody a návraty, počkaj, kým ta fajnovo zmláti do bordova, možno nakazí dákou chorobou, možno urobí ti dieťa, možno si nájde inú a od kopne ta on a možno potom sa odputas... A možno ani potom nie... Komu niet rady, tomu niet pomoci.

makova333
29. mar 2022

@nnnuuunnn
@iffushka baby, jasne moze to byt narcisticka osobnost, ale v provom rade je to zavisly clovek (jedno nevylucuje druhe).
@tomaskovamamka tvoj frajer je zavisly (moj nazor) a ty si pravdepodobne uz spoluzavisla. Ublizujes sebe aj svoju dietatu. Vyhladaj prosim psychologa, bez jeho pomoci sa od neho odputas asi len velmi tazko. Dalsia vec, zamysli sa preco si sa vobec do takeho vztahu dostala a opätovne sa do toho vztahu vracias. Priciny budu niekde hlboko v detstve.

lucia0211
29. mar 2022

@tomaskovamamka nehnevaj sa ale si dobre hlúpa,toto nemá s láskou nič spoločné.Podľa mňa sa len bojíš posunúť v živote ďalej.. takýchto nájdeš na každom rohu, nemusíš strácať čas práve s týmto jedným.. myslím si, že ak by sa ti podarilo spoznať niekoho iného, to tvoje ,,odpútanie sa,,by u teba prebehlo raz dva... nestrácaj čas, život je krátky a venovať čas niekomu,kto si to nezaslúži, nemá zmysel.

timetotime
29. mar 2022

tak takyto vztah neprospieva vam obom, mozno by ste si mali dat dlhsiu pauzu od seba a zistit co fakt chcete, lebo ako si napisala ze ta to nebavi dookola jednoducho sa treba zatat a vydrzat.

julink
29. mar 2022

@tomaskovamamka poznám to a teraz si trieskam hlavu o stenu že aká som bola slabá a hlúpa. Sama vieš že to nie je dobré a ničí ťa to. Je len na tebe či v Tom chces ostávať aj naďalej alebo nie, za mňa, čím skôr to ukončia, tým skôr to prebolí a vytvoria priestor pre niekoho iného. Treba na sebe začať makať aby si si zasa nepritiahla rovnaky tip muža. Drž sa

caray
29. mar 2022

okrem sexu ťa s ním si myslím nič nebaví, aspoň tak som to teda vydedukovala z tvojho opisu. no podľa mňa to s ním bude proste len začarovaný kruh, rozchod - udobrenie a žiadny posun vpred

banderaska29
29. mar 2022

no, takto. podľa toho čo hovoríš si mladý ide na drogách na 99 percent... neviem kde sa podela súdnosť niektorých žien, ale prečo vôbec takého človeka púšťaš ku svojmu synovi ? láska neláska, sex nesex - ak je taký ako hovoríš tak dop**e s ním. ty už nie si slobodné dievča, v prvom rade mysli na tvojho syna a nie na seba.

danica2711
29. mar 2022

tak podľa toho, čo si tu všetko popísala, to jediné pozitívne, čo on do vášho vzťahu prináša, je dobrý sex. Príjemné, ale trošku málo. Všetko ostatné ti len ubližuje a jemu je to jedno, pretože si je istý, že keď bude potrebovať sex, budeš k dispozícii. Prepáč, ale ty nie si mäkká, ty si hlúpa. Necháš zo seba robiť handru a ani ti nenapadne, že je na svete veľa mužov, s ktorými môžeš mať skvelý sex a ešte okrem toho sú to aj skvelí ľudia, ktorí ti prinášajú radosť aj inde než v posteli

mon2523
29. mar 2022

Mala by si v tom byt odhodlanejsia. Sqama vidi, ze to vobec ziadny vyznam do buducna nema, tak ako naco sa len kvoli dobremu sexu takto trapit

tomaskovamamka
autor
29. mar 2022

Dievčatá, problém je v tom, že on taky nebol..sme spolu od januára 2021 a všetko bolo super..venoval sa mne môjmu synovi..všetok čas sme trávili spolu a bolo to veľmi pekne..vylety príroda aj mi upratal aj prádlo vyvesil aj pomáhal..som od rána do večera v práci on koncil skor, tak aj po malého do školy chodil..potom nastal zlom v decembri..uplne ako vymenený..tu dievčatá nejde iba o sex..my sme spolu zažili naozaj krásne veci..chceli sme si spolu dom postaviť založiť rodinu..dosiel december a zmena o 180 stupňov..a to doslova zo dňa na deň..vtedy začal chodiť po nociach..zacal byt taky zlostny..ano aj sa medzitym snažil no vždy to trvalo týždeň dva a znova sme boli tam kde predtým lebo znova šiel v noci preč..žena v tom určite nie je lebo to by som zistila..mma najviac hnevá ze z krásnej rozprávky sme sa dostali až sem 😢

tomaskovamamka
autor
29. mar 2022

@tomaskovamamka ešte som zabudla dodať že zakaždým keď neprišiel v noci domov a prišiel nad ranom tak som bola veľmi hystericka co ma mrzí no bohužiaľ som tie emócie a sklamanie v sebe nevedela udržať v kľude

banderaska29
29. mar 2022

@tomaskovamamka a ty vieš kam chodí v noci teda že si si tým tak stopercentne istá že nemá inú ? pozri mazať správy, maskovať milenku je v dnešnej dobe malina, môžeš maŤ tolko aplikácií kde možeš komunikovať, čo je to jednu večer nainštalovať kde s nou komunikuje a potom ju pri príchode domov odinštalovať... ver mi takéhoto pacienta som ja mala po svojom boku a nikdy by som nepovedala že ma podvádza. a podviedol.

Keď je v noci preč a ty mu voláš, zdvihne telefón ?
začal s tým len tak odrazu že "sa musí ísť voziť ?

tomaskovamamka
autor
29. mar 2022

@banderaska29 lebo vždy ešte predtým než išiel preč na "nočnú vychádzku" sme sa pomilovali..preto viem ze inu nemá..

banderaska29
29. mar 2022

pozri, ja ti to poviem tak ako to cítim. si hlúpa. necháš si robiť zle, kričať po sebe, chováš si agresora na pleciach a tvoje dieťa je toho svedkom ale áno, hlavne že ti vyplní otvor. naozaj som sa naštvala ako môžu byť na svete takto sebecké ženské ktoré toto dopustia voči svojim deťom. ty si to nezasúžiš a ani tvoje dieťa ! Zaslúžiš si len to najlepšie a nič menej chapeš ?
vieš koľko chlapov vie byť dokonalým milencom a ešte aj dobrým mužom ? prosím Ťa zobuď sa. aj keby to bol tvoj manžel, aj keby s ním to dieťa máš aj tak ti poviem toto isté.

retatka
29. mar 2022

@tomaskovamamka Zdvíha ti mobil ked ide na nočnú prechádzku?Ak nie never mu mu,je v tom iná žena,ženy.

danica2711
29. mar 2022

@tomaskovamamka ty svatá prostoto... fakt si myslíš, že chlap nezvládne sex viackrát za noc? Zvlášť keď nedajbože fičí na kokse?