Neviem sa zmieriť s rozchodom
Baby,
Pred koronou som chodila s jednym chalanom 5 mesiacov. Velmi som sa nanho upla, daval mi vela lasky, neskutocny sex, dokoncovali sme si myslienky... Ja som velmi nestastne vydata, s muzom nic nemame roky a on to nechce riesit. Ten chalan chcel hned, aby som sa rozviedla a aby sme spolu zili. No ja som este nebola pripravena. Tak vyhlasil, ze nie sme viac partneri, no miluje ma a nadalej sme sa schadzali. Prisla korona a nechcela som sa viac stretavat kvoli bezpecnosti mojho dietata. On este stale sa nechranil. Zacal robit z domu a odstahoval sa k rodicom, daleko. Stale sme pisali, no po case mi prestal hovorit, ze ma lubi, prestaval pisat. Vraj nema cas. Bol uz aj drzy. Minuly Jul povedal, ze sa vrati v januari... jeho praca stale predlzovala robotu z domu. Ku koncu som iniciovala kontakt len ja, pytala sa, ci je koniec, dostavala som na to len gift alebo to odignoroval. V nastvanosti a zufalstve som ho blokla. Po dvoch tyzdnoch som sa vratila pytajuc sa preco ma prestal lubit a ze ma vyuzil na sex.
@bosorka2302 dakujem ti, mas pravdu. Aj mne sa to vidi na narcisa. Akurat, ze ti sa zvyknu vratit... nakoniec odpisal, neklikla som ja to, vidim iba, ze: nevidim zmysel...
V sexe bol mierne dominantny tiez...
Chystam sa za psychiatrom, tento clovek vo mne vyvolal stav uzkosti, mozno obsedantno kompulzivne nieco. Nevladzem tak zit.
Myslim ze navsteva psychologa staci.
@bosorka2302 Nie, ja si myslim, ze potrebujem lieky, kratkodobo. Odkedy som zistila, ze sa nevrati, ficim na nizkych davkach Diazepamu. Otocil sa o 180 stupnov, z obrovskej lasky na totalny nezaujem, nema to logiku... chcela som od neho len potvrdenie, ze ma dakedy lubil a dovod, preco uz nie. On ma ghostol, je to najtazsi typ rozchodu. Odvtedy human, preco.
@bosorka2302 hutam.
Fakt navstiv odbornika, lebo toto nie je OK... Takto stvarat kvoli chlapovi 🤦
Autorka, okamžite vysadzaj diazepan preboha, ten je najhoršie svinstvo z takých liekov. Okamžite smer psychiater!
A už sa na neho vykašli panebože, najhoršie co robíš je, že sa v tom vŕtaš s riešiš sprostosti. No je to magor, nič viac nič menej. 🤦🏻♀️
Ja si oraveze myslim ze nasadit lieky je najjednoduchsie riesenie. Psycholog terapiou by sam zhodnotil ci tie lieky potrebujss ci nie. Skor u teba sa jedna o emocnu zavislost a ta sa da terapiou pekne poriesit
Otočiť sa z obrovskej lásky na nezáujem je celkom bežne. Myslim, ze si to az príliš pripúšťate. A sama si nasadiť lieky? 🤦🏻♀️ Ja mam z veľkej lásky dceru, teda jej sploditel bol mega pozorný, chcel kazdu minutu byt so mnou, ked som mala ist von s kamoskou a nemali sme sa vidiet, chcel ma na stretnutie aspon odviezť/doviezť, aby bol so mnou. Ked sme niekam šli, len sa staral ci mi nieje zima, teplo, niesom smädná, hladná, dobre sa mi sedí atd… cez den stretko, kazdy den a okrem toho od rana do vecera milión správ na messenger. az do momentu kým som nebola tehotná. Prestal komunikovať, potom vysypal, ze mam ist na potrat, ze si teraz uvedomil, ze so mnou nechce byt a ze uz ma nejakú v zálohe. A to prosim zo dňa na den. Jeden den ma držal este za ruku a druhy… doslova. Naozaj si uvedomte, ze ste neprežili nic výnimočne a je vela takto sklamaných žien. Aj ja som bola na tom psych zle a este aj tehotná. Ale vsetko som zvládla s pomocou rodiny. Aj vy sa niekomu vyrozprávajte, mozno aj opakujte rozhovory do nemoty az sa dostanete do takeho štádia, ze Vám to uz samej pride trápne. Alebo si poste listy nejaké fiktívnej dôverníčku. Brat lieky kvoli chlapovi a este kvoli takému kt za zjavne nestojí 🤦🏻♀️ Ak si myslite, ze Vám pomoze psychológ, tak choďte. Hlavne mu uz nepíšte. Nic tým nezískate, len sa ponižujete pred ním este viac.
Mozem sa spytat kde v zahranici sa to odohralo? Poznam podobny pribeh.
@hylary usa
Spytala som sa ho, nech mi napise dovodov preco sa tak rychlo otocil z velkej lasky na ignoraciu. Precital to za 5 minut a nikdy neodpisal. Odpisoval len na kamaratske smsky a ho hned.
vykasli sa nanho, chlapi na taketo "citove vylevy" nie su stavani, pokial su tlaceni do kuta a ty ho teraz obhanas jak posadnuta pubertacka, lepsie bude, ked ho nechas tak a nebudes sa ponizovat, lebo z neho nevydolujes nic. a uz len odpovedat, preco z velkej lasky skocil do ignoru, tak to silno pochybujem. proste aj toto sa deje, velmi casto, nielen tebe, mnohym zenam po celom svete... a teda mnohym, ktore cakali, ze s tym chlapom to ma buducnost a doma nemaju manzela a dieta.
tak baby ti tu píšu, že vykašli sa na neho. Ale keď odpovedá na kamarátske smsky, tak to nie je zabite. Nechaj ho tak, neozývaj sa. Ale ty si riadne premysli čo chceš, ako to bolo a čo bude ďalej, proste zahlb sa do seba. No a keď sa ti dva týždne neozve, tak vieš že kamaráti teda budete a ste, tak pjs len kamarátsky. občas. A buď sa takto odputas lebo budeš cítiť jeho nezáujem, a docvakne ti to...alebo sa oň otočí a zas sa namota. Proste pohoda, kamaráti ste. Inak súkromne si myslím, že má inú. Preto je kamoš. Možno to nevieš rázne úseknut....možno postupne...každá žena je iná, za tie dva týždne si premysli čo ti vyhovuje. držím palce
@nairia to si hádam prehnala, prečo by mala byť posadnutá? proste chce vysvetlenie. On jej mlčaním dal jasne najavo, že jemu sa to nechce rozoberať, lebo aj žiadna odpoveď je odpoved. Vôbec ho neuhana. Niektoré ženy sú iné....nie sú typ...., že to vedia vypnúť v sebe ten cit a otázky a razom začať myslieť na budúcnosť s iným. Posadnutá žena alebo človek sa správa inak. HM.
Inak vies, ze ma druhu a teba len namotaval? Inak toto by som riesila pekne, ze deta odobrat a tak sa mozes sustredit na svojho krasvca...psychcky labilna matka, ktora je totalne na prasky z chlapa co jej nasluboval hory-doly a len pretiahol a potom odkopol a ona skuvina ano psicek po piskotke...myslim, ze vobec si nevazis to co mas doma a tak si to ani nezasluzis.
@lubkavargova1 no musím si ju zastať. Toto nikdy nepochopí žena, čo rieši veci hlavou. Podľa mňa si váži všetko čo má, prečo by jej mali dieťa odobrať? Ty sa uvedom preboha. Jednoducho nieco cíti k nesprávnemu človeku. To sa stáva hocikedy, či máš alebo nemáš deti, či si alebo nie si vydatá. Mozno má tak nahovno sebavedomie že hocijaký úsmev berie ako pozvánku na spoločný život. Toto som schválne prehnala, aby si pochopila a zapojila troška srdce. žena, ktorá si neváži čo má, tak sa o deti nestará a chlasta, alebo je nonstop v posilňovni alebo neviem čo. Pani Dokonalá. ako spieva Zóna A.
Ja si pamätam tvoj pribeh, tam si pisala, že čakaš, kedy si padnete do naručia a budeš šťastna, kvôli korone ste sa nevideli, Som ti odpisala, že asi ma inu a nema vyznam naňho čakať. Ty si predsa čakala, a takto to dopadlo ---ako sa vlastne dalo predpokladať. On je tuším mladší. Variant je niekolko - ked ti niekto na 2 rande hovori, že sa maš rozviest -ani ta ten človek nepozna, tvoj charakter život zazemie nič, su to len keci. Sp mnou chcel mať jeden dieťa a to sme ešte neboli na rande a bol velmi presvedčivy. Nakoniec vyšlo najavo, že mal ženu a dieťa. Tak zavažna vec ako rozvod sa nerieši po 2 rande, dalej je mladši, tak chcel sex, moj kolega sa zameriaval len na vydate, bol to hajzel aj v praci, vysvetlil mi to tak, že ma s tou babou všetko ale nehrozi, že si bude naňho robiť narok, chcel byť volny. Sexoval kedy chcel, ale nebol viazany, takto som to videla u viac mužov, zbytočne si naňho čakala, už to, že ti povie, že nezaplati ani 1 diel pizze - načo by mi taky chlap bol, hoci som emancipovana od lakomeho chlapa ruky preč a ja sa čuduje, že vobec nejaku si najdu...on proste vyspätkoval, to je normalne, že chlapi striedaju baby, baby to beru važne sa namotaju, chlapi su hajzli proste a s tym nič nenarobíme. Ostali ti oči pre plač a dalej čo? že sa naňho nevykašleš...Zabila si rok života.
ber to tak, že je koniec..on chcel vzťah posunúť, ty si sa nechcela rozviesť...

to ze mas novu pracu ber ako novy zaciatok. Nestalkuj ho, nerozpravaj o nom lebo sa z toho nikdy nedostanes. Ano, ako spominali vyssie zeny ma manipulatorske az narcisticke crty. AJ keby ste mali vztah vzdy by si sa musela podriadovat. Typicke je pre tych muzov ze najprv ta vysadia na piedestal a potom zas devalvuju, nevsimaju a stale tak dokola. Chyt sa toho ze je koniec, ze mas novu pracu a vnimaj to ako novy zaciatok. Pre seba. Mozno v praci stretnes niekoho, kto ti ukaze ako ma vztah vyzerat. Mozno si najdes kamosu a budete chodit spoluu kavickovat, cvicit a pod. Ak by si to nezvladala ani po case skus psychoteriapiu lebo taka prilisna priputanost na niekoho kto sa s tebou zahrava nie je dobre a potom by si si vyberala len muzov podobnych ako dotycny