Neviem sa zmieriť s rozchodom

23. aug 2021

Baby,

Pred koronou som chodila s jednym chalanom 5 mesiacov. Velmi som sa nanho upla, daval mi vela lasky, neskutocny sex, dokoncovali sme si myslienky... Ja som velmi nestastne vydata, s muzom nic nemame roky a on to nechce riesit. Ten chalan chcel hned, aby som sa rozviedla a aby sme spolu zili. No ja som este nebola pripravena. Tak vyhlasil, ze nie sme viac partneri, no miluje ma a nadalej sme sa schadzali. Prisla korona a nechcela som sa viac stretavat kvoli bezpecnosti mojho dietata. On este stale sa nechranil. Zacal robit z domu a odstahoval sa k rodicom, daleko. Stale sme pisali, no po case mi prestal hovorit, ze ma lubi, prestaval pisat. Vraj nema cas. Bol uz aj drzy. Minuly Jul povedal, ze sa vrati v januari... jeho praca stale predlzovala robotu z domu. Ku koncu som iniciovala kontakt len ja, pytala sa, ci je koniec, dostavala som na to len gift alebo to odignoroval. V nastvanosti a zufalstve som ho blokla. Po dvoch tyzdnoch som sa vratila pytajuc sa preco ma prestal lubit a ze ma vyuzil na sex.

sisa_s
23. aug 2021

A keby si si najprv vyriesila manzelstvo?

autor
23. aug 2021

Pokracovanie: viac sa mi neozval. Po desiatich mesiacoch som zistila z googla, ze zmenil tento mesiac zamestnanie a nikdy sa nevrati, hoci stale zatial pracuje z domu. Ja som sa zrutila, takmer rok a pol prezivam len vdaka nadeji, ze sa este vrati a zase budeme stastni. Ja som si medzitym nasla pracu a som pripravena sa aj rozviest. Napisala som mu. Cely den a noc sme pisali, smiali sa... potom som mu povedala vsetko, co som mala na srdci, napisal len, ze je to uz rok... a ze vinim za vsetko len jeho. A ze sa nikdy na mna nehnaval za blokovacku atd a dovod rozchodu si mam precitat vyssie - moja poznamka, ze ma len vyuzil a blokla som ho. No neurobila by som to nebyt jeho nepisania, odmlcovania sa uz davno predtym. Nejem, nespim, mam stavy uzkosti, tazobu na hrudi, chcem ho vidiet... On mi toho tolko nasluboval... Bolo pre mna neskutocne tazke zacat vztah mimo manzelstva a teraz toto. Strasne to boli.

hopsadobrandejsa
23. aug 2021

Precitaj si znova svoj prispevok....

Bol drzy, kopec veci ti nasluboval, zmenil pracu a nema v plane sa vratit.

Ja nechcem nikoho v ziadnom pripade sudit, ale opytaj sa samej seba co za chlapa si zacina s vydatou zenou. Tolko slobodnych zien beha po svete a chalan si nabije zadanu.

Zadana zena v nestastnom manzelstve. Laicky sa tomu tiez hovori "rybacka v sude". Zvysok si domysli.

janinah
23. aug 2021

rok na teba čaká v celibáte....svatá prostoto.....vyrieš si manželstvo,nie kvôli nemu,ale kvôli sebe a na neho zabudni

kassandra25
23. aug 2021

Vazne si myslis, ze tento chlapcek bol sam a je sam ?

katulik123
23. aug 2021

Mám pár otázok.
Načo ti je manželstvo s niekym, s kým si nešťastná a chodila si s iným?
Prečo riešiš niekoho, kto absolútne nevyzerá byť stabilný do reálneho života?
Na tvojom mieste by som riešila rozvod ak manžel nemá záujem o záchranu manželstva. Začala normálne žiť! A neísť od jedného chlapa k druhému. Nauč sa byť sama. Bez toho aby si na niekom visela... Inak budeš stále nešťastná a chlapi ťa budú iba využívať

bluka2
23. aug 2021

Zachovala by som sa rovnako ako on. Rozviesť sa nechceš, záujem by dosť poklesol. Dobrý sex, prečo nie, on nikoho nepodvadza. A určite rozdielne pohľady na koronu k rozpadu toho vztahu-nevztahu prispeli, asi si myslel, že si čudácka alebo sa vyhovaras, keď pretrhnes kontakt, aby si chránila dieťa. Ak uvazime, že deti koronu nesú dobre, znie to divne. Určite je rád, že korona a pracovna situácia mu pomohla to ukončiť. Zazelaj mu v duchu niečo lepšie, než vydatú ženu neschopnú riešiť svoju situáciu a hlavne mu už nič nepíš...

autor
23. aug 2021

@bluka2 Hucal do mna s rozvodom od siesteho rande... Ked zacala korona, nic sa o nej predsa nevedelo... Aj ja som teraz chytra s tromi vakcinami a ze deti su ok vo vacsine pripadov... On mi vzdy hovoril, ze ma financovat nebude, ze si mam najst robotu a kazdy si vsetko bude hradit sam...

sense
23. aug 2021

Vies ty si si zacala ako vydata zena a nechcela si sa rozviest pre udajnu nepripravenost. Nepripravenost na co? Zacat a zit sama ? Zacat zit inak ako nestastnom v manzelstve? Cize si ho mala ako milenca?
Potom si sa prestala stretavat, nasledne si ho aj blokla ...tak co si cakala ze chlap bude vyplakavat a prosit?
Zrejme nechcel vydatu partnerku, mozno sa ta pokusil aj kontaktovat ale ked si ho blokla bral to ako uzavretu kapitolu a zariadil si zivot po svojom bez teba.

A keby sa ku mne zachova podobnw chlap tiez by som to vyriesila ako on....

autor
23. aug 2021

@sense Nemala som pracu... blokla lebo vkuse hovoril, ze nema cas a nie je na mobile, nepisal mi aj tyzden, no na nete bol, ocividne klamal.

bluka2
23. aug 2021

No to by ti aj dobrá kamarátka povedala, že sa rozved, keď je manželstvo v takom stave ako si to jemu aj nám popísala. Na čo v takom zväzku vlastne ostávas? Finančné výhody či niečo iné?
(O korone sa od začiatku vedelo, že deti sú v drvivej väčšine prípadov v pohode...)

autor
23. aug 2021

@bluka2 Dieta. On bol manipulator, teraz to vidim. Daval mi ultimata od zaciatku. Nezaplatil za mna ani kusok pizze.

autor
23. aug 2021

@bluka2 Mala som odist nezamestnana? Nezijem na Slovensku. Nemam tu nikoho.

veronikaszabova
23. aug 2021

Tak bud si tak strasne naivna, alebo si z nas robis prdel... 🤦😂

bluka2
23. aug 2021

Dobre, však mohol to byť aj debilko, ja neviem. Je koniec. Sustred sa na to, čo môžeš ovplyvniť a to je tvoja situácia a situácia tvojho dieťaťa. Ako mu je lepšie v nefunkcnom vzťahu než s tebou, v novej kapitole? S tvojim manželom sa bude/môže naďalej stretávať

katulik123
23. aug 2021

@anonym tak nad čím vlastne plačeš? Hľadaj si prácu a možnosti ako sa osamostatniť. A nie čakať, že ťa cudzí chlap bude financovať, keď si ešte vydata a aj tvoje deti...

eternity24
23. aug 2021

Ak ste nešťastná v manželstve, myslim, ze je absolutne nepodstatne ci to vás manžel riešiť chce alebo nie. Riešte to vy. Neviem o tom, ze ak chce jeden odísť pyta sa druhého ci mu to dovolí. To, ze ste si našli v manželstve milenca, je ma vašom svedomí. A ze nemôžete naňho zabudnúť? Venujte sa niečomu: deťom, sebe, riešte rozvod. Myslim, ze Vám ten dotyčný dal jasne najavo co ste pre neho “znamenali”. Neponižuje sa viac a nepíšte mu. Ja Vám rozumiem, ze Vám bolo spolu super, teda aspon z vašej strany. No on Vám dal jasne najavo, ze uz o vás záujem nema. Nemáte v podstate na vyber a musíte ist ďalej. Viem, ze to je iba fráza, a možno vás to aj nahnevá, ale cas zahojí vsetky rán. Len vydržte. Tiez mam za sebou bolestivé rozchody, kt som si myslela, ze neprežijem, ze nemôžem bez toho druhého ani dýchať a prežila som.

bluka2
23. aug 2021

Ak nezijes na Slovensku, pre teba lepšie. Tiež som bola sama v zahraničí s detmi kvôli korone skoro rok nezamestnaná. Dá sa.

autor
23. aug 2021

@katulik123 Uz pracujem.

autor
23. aug 2021

@bluka2 Mali sme dohodu, ze ked moje dieta pojde do skoly na cely den, najdem si pracu a rozvediem sa...

sense
23. aug 2021

tak stratil zaujem ...sustred sa nato aby si si poriesila manzelstvo a svoj zivot. Tiez by som nechcela zenateho kt je udajne v nestastnom manzelstve ale nic pre zmenu nerobi...a ani urobit nechce...a ak bol manipulator tak bud rada tw sa neozyva.

nairia
23. aug 2021

podla mna by si sa v prvom rade mala rozvadzat kvoli sebe samej, aby si vysla z nefungujuceho vztahu, ktory sa uz neda zachranit a nie kvoli nejakemu kolikovi, ktoreho poznas 5mesiacov a ktory ta tlaci do rozvodu po 6tom rande...

jaskolka
23. aug 2021

Pozri. Si nespokojná v manželstve, nájdeš si milenca a nie si pripravená riešiť rozvod. Upnes sa za pár mesiacov na človeka, ktorého ani poriadne nepoznáš. Minimálne to bol "namotavac" ktorý už tetaz dal najavo pravú tvár. Poriešiť najprv manželstvo, prípadný rozvod a až potom si hľadať (možno) nový vzťah

autor
23. aug 2021

@jaskolka mas pravdu. Myslis, ze keby ma naozaj lubil, nespraval by sa tak ku mne a nepreslo by ho to?

alzbeta7979
23. aug 2021

no zažila som niečo podobné s malými rozdielmi. Som slobodna matka, je mladší, po korone sa odsťahoval od rodičov a začal bývať sám, vzťach/nevzťach som zrušila ja, ked mi oznámil, že sa bol prejsť s bývalou spolužiačkou a nevie čo z toho bude... a ked som mu po 4 mesiacoch napísala a tiež reagoval ledabolo... o týždeň sa ozval alebo hned alebo o 3 dni...tak som mu napísala, že ma využil a on ma základe toho blokol a nezdraví ma. Z faktu, že ma nepozdravil som sa skoro zrutila...že preboha... ale už som bloknutá 2 mesiace, tak len sa potvrdilo to, že ma fakt využíval. Inak rovnako ako ty sme to preživali... a rovnako ako ty som z toho na prášky... lebo mala som viacej partnerov a konečne pri tomto som sa cítila tak ako som si vždy vysnila... konečne splňal všetko po každej stránky aj jeho reakcie na mňa boli presne také aké som vždy chcela...ale bohužial on to tak necitil a fakt to asi len hral a využíval ma. Takže aj tebe aj mne ostáva len jedno, prijať to...a nejako dožiť. Alebo sa uspokojiť s polovicou toho, čo sme zažili od týchto. čo už.

autor
23. aug 2021

@alzbeta7979 😭😭😭😭😭

autor
24. aug 2021

Zase ma ghostol. Dlhsiu spravu, v ktorej si sypem popol na hlavu, ake som ja urobila chchy vo vztahu si precital, ale nic neodpisal. Den predtym, ked som bola vtipna a konverzacia sa veselo gulala sme si pisali cely az do noci.

katulik123
24. aug 2021

Ja začínam ozaj pochybovať, že máš viac ako 13 rokov... Všetky ti napísali, že ho už nemáš riešiť a máš sa sama osamostatniť a az tak riešiť vzťah. Lenže ja mam dojem, že ty keď sa aj rozvedieš, tak budeš deťom nosiť každý týždeň iného chlapa, alebo si nájdeš magora. Neviem akú budúcnosť si s ním videla, keď ani do budúcnosti nerátal, žeby ti pomohol aj finančne s deťmi... Radšej sa nauč byť sama a nie stále byť nalepena na nejakom mužovi.

autor
24. aug 2021

@katulik123 moja, som vydata 20 rokov, urcite nemienim striedat muzov a nasla som si dobru pracu.

katulik123
24. aug 2021

No, ale správaš sa ako pubertalne decko. Jasne striedať vraj nie, ale namiesto normálneho rozvodu riešiť blbečka, ktorý ťa NECHCE, to už áno? Maj preboha k sebe nejakú sebauctu a už mu nepíš, takíto chlapi majú tendenciu sa ozvať, keď nemajú kde pichnúť. 🤦🏻‍♀️
Hlavne po takej dobe nestretavania sa nie je čomu diviť, je možné, že už tam je iná. Tak sa mu nevnucuj