Neviem si nájsť partnera, nepáčim sa mužom
Zdravím vás,ja som už svoje prispevky pisala do fora zdravie.sk,bolo to pred 10 rokmi,mala som vtedy 22 rokov,vsetky rady diskutujucich som si vzala k srdcu, ale nič sa nezmenilo,teraz mám 32 rokov a stale nezadana.Ale od zaciatku.Nikdy som nechodila s chalanom, ani prvu lásku som nezažila,pokial ano,tak len platonicku a jednostrannu.Co sa týká výzoru, nikdy som si nepripadala tak strasne škaredá za aku ma okolie povazovalo.Mam vysoku stihlu postavu, husté vlnité vlasy, čo obdivuju hlavne ženy a dievcata,hovoria že aj tvar ako celok mám peknu,vyrazne modre oči s hustými dlhymi,mihalnicami ktore sa pacia len ženám.Mojim kamenom urazu je široký nos,bola som na plastike, ale ziaden zázrak sa neudial.Posmesky a urážky ako škaredá som pocuvala na zakladnej škole často
Anonym _fac988: Cítím s tebou,lebo viem, čo to je zazit nieco také,aj ked ostatne diskuterky sa nad pozastavuju že nieco také nezažili,budem sa opakovat, ale šťastná to žena,ktora to nezažila.Ale ty si aspoň našla lásku a milujuceho cloveka, máš aspoň dieta,dcerku ktora ti robí radost a aspoň máš pre koho žit a niekoho tu po sebe zanechat.Vsetko dobré v živote prajem.
@tajanaokic ono neverim že vsetko v zivote je o vyzore to je sakra mylná predstava. Já som v podstate nemala ziaden normalny vztah do 23 ale že ziaden až kým som nespoznala toho svojho a nebola som škaredá, vždy som mala ponuky ale od takych .... normalny má proste do doby kým som nestretla svojho obchadzali 😅Aj to ak by mal inu povahu tak by sme spolu neboli.... Za mna "uprac si v hlave" - škola skončila, sme dospeli, to co bolo proste bolo, začni byt spokojna sama so sebou, chlapov neries a ono to pride či teraz alebo neskor. To nikdo nevie. A k tým priblblym poznamkam normalny človek nikdy ale že nikdy sa neznizi k tomu aby komentoval nieci vzhlad. Vacsinou sú to ludia ktori sú frustrovaní zivotom alebo nemaju na to a snazia sa uputat blbymi poznámkami a myslia si aki sú 💪. A poznámky takych .... mozes mat vies kde ...
@tajanaokic ono neverim že vsetko v zivote je o vyzore to je sakra mylná predstava. Já som v podstate nemala ziaden normalny vztah do 23 ale že ziaden až kým som nespoznala toho svojho a nebola som škaredá, vždy som mala ponuky ale od takych .... normalny má proste do doby kým som nestretla svojho obchadzali 😅Aj to ak by mal inu povahu tak by sme spolu neboli.... Za mna "uprac si v hlave" - škola skončila, sme dospeli, to co bolo proste bolo, začni byt spokojna sama so sebou, chlapov neries a ono to pride či teraz alebo neskor. To nikdo nevie. A k tým priblblym poznamkam normalny človek nikdy ale že nikdy sa neznizi k tomu aby komentoval nieci vzhlad. Vacsinou sú to ludia ktori sú frustrovaní zivotom alebo nemaju na to a snazia sa uputat blbymi poznámkami a myslia si aki sú 💪. A poznámky takych .... mozes mat vies kde ...
@lb1984 Viem že nie vsetko je o vyzore,ale mám okolo seba ludi,ktori neustále riesia vyzor ostatnych,aj kolegyne,pritom zrele ženy,niektore pred dochodkom a stále riesia kto je krásný,kto škaredý a pod.Beriem si k srdcu radu že si takych chlapov čo komentuju vyzor a rehocu sa nevsimat a nebrat vazne.To sa lahko povie, ale ja si to dost pripustam, možno preto, že nemám chlapa a potom si myslím, že ziadny ma už nebude chciet,aj včera ráno som presla okolo Billy,kde maju sklad a tam je plno chlapov,a neraz sa stalo že ked som presla spustili rehot,ale včera to bol až velky huronsky rehot, že mi bolo do placu a mala som pokazeny den,som nutena tadial prechadzat,lebo sa ponahlam na autobus do práce,a keby som chcela ist inou cestou,bola by to velka obkluka a nestihla by som.A každý z vás píše, že normalni chlapi toto nerobia, takže mám chápat že vsetci chlapi čo pracuju v sklade Billy nie sú normalni?Neviem,je to celé komplikovane v mojom živote, ale dakujem za rady.
Neviem si ani predstaviť ako môžeš vyzerať tak , že vyvolávaš takéto reakcie... tiež som sa nikdy nestretla s takým správaním a to vôbec nepatrím medzi krásky
Tí skladníci z Billy sa možno smiali na niečom inom.
Akože tiež viem byť vzťahovačná a myslieť si, že ľudia zízajú na mňa alebo ohovárajú mňa.
A vieš, čo. Je to o nim, o tom, akí oni sú. A ako hovorím, možno sa smiali na niečom inom.
Neviem si ani predstaviť ako môžeš vyzerať tak , že vyvolávaš takéto reakcie... tiež som sa nikdy nestretla s takým správaním a to vôbec nepatrím medzi krásky
@kuggis ženám sa praveze pacim aj kolegyne tvrdia že som pekne dievca,vraj ako modelka,lebo som vysoká a štíhlá.Jedna starsia kolegyna mi stále obdivuje vlasy,a tvrdí ako mi ich závidí.Ale muži,teda najprv chalani na zakladke ma stále urazali a ked učitelka nejakeho ku mne posadila, začal dá odtahovat odo mna akoby som mala lepru a ostatní sa mu smiali že so mnou sedí.Takze neviem, či som v tomto směru prekliata,alebo neviem čo,neviem si to vysvetlit.
Tí skladníci z Billy sa možno smiali na niečom inom.
Akože tiež viem byť vzťahovačná a myslieť si, že ľudia zízajú na mňa alebo ohovárajú mňa.
A vieš, čo. Je to o nim, o tom, akí oni sú. A ako hovorím, možno sa smiali na niečom inom.
@unicornlady OK,moze byť pravda aj to, že sa smeju z niecoho ineho, ale zajímavé že ked som este od nich daleko a nevidia ma,tak je tam uplne ticho a až ked prejdem ja,spusti sa huronsky rehot.

Unicornlady:Dakujem za radu, už som precitala tolko motivacnych knih,aj o asertivite, ale aj tuto si precitam,dakujem za tip.
@tajanaokic Ahoj autorka, viem si predstaviť ako sa cítiš prežila som niečo podobné aj ja. V ZŠ stále sa mi vysmievali chalani, na SŠ sa mi vysmievali cestou čo som chodila busom a vlakom. Ukazovali na mňa prstom a smiali sa aha aká špata. Lásku a prvý vztah som mala keď som mala 25 rokov aj to som sa dala dokopy s prvým chlapom ktorý prejavil o mňa záujem. Lebo som bola škaredá sebavedomie na bode mrazu a doteraz sa to nezlepšilo. Dokonca keď som už mala dieťa boli sme v nákupnom centre s dcérou, aj vtedy sa našli chalani čo sa mi vysmievali ako vyzerám a to som už mala po 30tke.