icon

Neviem si vysvetliť správanie môjho manžela

michaela20011203
19. jan 2025

Ahojte potrebujem poradiť, neviem si vysvetliť správanie môjho manžela. Sme spolu skoro 5 rokov, vo vzťahu sme sa sem tam pohádali asi ako každý, ale nie niejake extrémi, mame spolu 3 ročnú dcérku. Videla som ze sa začal meniť asi pol roka presťahovali sme sa zo zahraničia na Slovensko. Ako prvú vec si prenajal garáž lebo ma hudobné štúdio. Prvý mesiac čo sme boli na Slovensku stále len utekal s domu neviem presne kam chodil potom keď som mu povedala ze odídem aj s malou sa uvedomil, našli sme si krásny byt všetko bolo v poriadku začal pracovať ako taxikár hlavne smeny mal vnoci, odvtedy začal byť iný hneď po pár dňoch, pred asi týždňom sa odsťahoval, začalo to tak ze si každý deň prišiel niečo zbaliť, tak som mu veci dala do pivnice, zobral si odtiaľ jednu tašku a ostatné veci tam nechal. Ale ok, moja svokra je sklamaná a snaží sa mu dohovoriť nech sa vráti, on najskôr povedal, že sme si liezli na nervy, že to je čerstvé, a keď povedala tak jej vráť kľúče povedal nie lebo ze tam býval aj on, cez svokru sa stále pýta co som hovorila a vyzve dá, no všade ma zablokoval a nekomunikuje somnou malú mi vyzdvihne svokra aj donesie on odmieta prísť sam, raz som po svokre odkázala ze sa chcem porozprávať o prišiel na aute pred dom zapálil si odišiel. Dnes mi odkázal ze si mam nájsť iného lebo nim so šťastná nebola. Nechápem jeho chovanie

janinah
19. jan 2025

Odsťahoval sa kde? K inej?

gribka1
19. jan 2025

Prečo ste sa vrátili späť na Slovensko, kto to inicioval?

really8
19. jan 2025

@michaela20011203 boze zase ty?
Uz tie nevadi ze ma kurvy? Ci si myslis ze tu vsetci sme vcerajsi?

moonlight1210
19. jan 2025

Tak moment. Ty si tu uz pisala. Akurat ste sa hadali cez svokra (posielali ste si odkazy).
Teraz zas, ze cez svokru.

Tak ako to je?

michaela20011203
autor
19. jan 2025

@moonlight1210 áno písala som ak má tú chcete napádať k tomu tak sa radšej zdrzte komentára. Ja sa pýtam teraz na situáciu a jeho chovanie. Masa mala to hrozne zle zvláda preto aj tie šľapky seriem lebo vidím ze mala trpi

michaela20011203
autor
19. jan 2025

@janinah odsťahoval sa k odcovy

michaela20011203
autor
19. jan 2025

@gribka1 on chcel ísť naspet

maca1984
19. jan 2025

Odsťahoval sa, odkázal ti že si máš nájsť iného.
Nechápem čo chceš riešiť.

moonlight1210
19. jan 2025

@michaela20011203 ja ta nenapadam, ale chcem mat jasno, ako to medzi vami je.

Lebo opis je len z tvojej strany a meni sa podla toho, ako zrovna nastvana si. Neda sa ti poradit, ak z teba srsi iba jed a potreba si na niekom dobit satisfakciu.

Aj ked je to pochopitelne, kedze hnev a potreba satisfakcie su prve veci, co clovek po rozchode citi.
Akurat ze pod ich vplyvom narobi casto riadne hluposti.

januska12323
19. jan 2025

@michaela20011203 začínam mať dojem, že si všetko vymýšľaš alebo máš nejakú diagnózu, neuraz sa ale koľko tém potrebuješ napísať?

martul
19. jan 2025

@michaela20011203 kašli na každého, aj na muža. Zameraj sa na seba a lieč sa. Poznám ťa z viacerých tvojich tém, najvyšší čas sa schopiť.
Ty budeš asi trošku taká jednoduchšia, že mu toto všetko toleruješ a ešte rozmýšľaš čo to znamená?
Má ťa hlboko u prdele, lezieš mu na nervy, ani len vidieť ťa nedokáže , chápeš už konečne?! Skončite túto frašku a nechaj ho, nech si ide za ňou.

martinka13
19. jan 2025

Čo chceš poradiť? Odsťahoval sa a bodka. Máš si nájsť iného. Tak sa rozveď a ži ďalej. Iné sa už asi riešiť nedá.

zuza265
19. jan 2025

Ale ved ty si ho odhanala, posielala prec, vyhadzovala ho, pytala kluce naspat… potom si prisla na tie telefonaty. Mnohi sme ti pisali, ze aj tvoje spravanie nie je vporiadku. Ocakavas, ze sa vrati a posielas ho do prdele. A teraz toto…

zuza265
19. jan 2025

@martul precitaj si jej predoslu temu a kroky…

ukgirls
19. jan 2025

najdi si iny vlastny podnajom a vezmi si len svoje veci ... vybav si sk ucet,alebo online ucet napriklad revolut kde ti budu chodit peniaze a svokor si nebude nic strhavat... dlzobu nech splaca manzel pre zmenu ... a zaziadat sud o alimenty a hned podat ziadost o rozvod- co cakas-uz to mate tak pos.e ze to nezachranis abi keby si chcela .... chod do rodneho mesta kde mas aspon rodinu snad a neaku moralnu podporu ..daj sa psychycky do kopy a zacni zit svoj zivot

taktotedanie
19. jan 2025

@michaela20011203 akoze nechas zo seba robit blbca lebo mala zle znasa? Prejde ju to
Nechcela by som v tak toxickom vztahu s niekym kto je totalny debilko vychovavat dieta!

martul
19. jan 2025

@zuza265 čítala som, a?

really8
19. jan 2025

@taktotedanie oni su obaja trosku na hlavu. Ako niekto krasne napisal v tej prvej teme: v tovarenskom nastaveni. Uz len ta gramatika, spravanie na urovni tretej cenovej, sceny ako z krcmy…

0silvia0
19. jan 2025

@michaela20011203 poradime ti: nepocitaj uz s nim. Odmiluj sa a funguj sama s dietatom. Jemu uz sance nedavaj.

saraxyz
19. jan 2025

@michaela20011203 myslím si, že NIE malá to zle znáša, ale Ty.

zuza265
19. jan 2025

@martinka13 … b 🙂 ked je treba, dam vysvetlenie. Ona mu toleruje? Oni si robia navzajom. Ona priklada do ohna a caka, ze on sa spamata a odprosi ju. Ona robi vsetko, aby mu tiez spravila zle a ocakava opacnu reakciu od neho. On je aky je. Nechcela by si ho ani za nic. A ona robi veci, pre ktore by som ju tiez spat nechcela a neprisla. Ale ona to ocakva.

sense
19. jan 2025

Poziadaj o zverenie dieťaťa, o výživné a o rozvod....čo iné potrebuješ poradiť....to že budeš chápať jeho zmýšľanie ti nijak nepomôže, keďže on ťa má aj tak v pazi
Druhú tému som necitala

vilma7
19. jan 2025

A my ti mame akože teraz vysvetliť správanie tvojho manžela alebo čo od diskusii očakávaš?
My ho predsa nepoznáme, nevieme co robí po nociach, cez deň, či niečo nezačal brat atď...opýtaj sa jeho mamky no. Možno ona vie.

margotka17
19. jan 2025

@michaela20011203 ja som za zachovanie rodiny, aby deti mali aj mamku aj ocká a vyrastali v šťastnej rodine. No neviem, či tá vaša rodina je šťastná, keď tvoj manžel ti odkaze, že si máš nájsť iného. Zrejme on už inú má a radi to aj tebe. Keď je taký frajer, nech dá žiadosť o rozvod. Ty si dovtedy všetko spiš, ako sa rozdelite s majetkom, kedy zoberie dcéru, koľko chces výživné a už teraz si hľadaj podnájom, či vráť sa aspoň na určitú dobu k rodičom. Nič za neho neplat, odkladaj si peniaze pre seba a dcérku. Nebudeš prvá ani posledná rozvedená, no verím, ze casom budeš aj šťastná spolu s malou.