icon

Neviem zabudnúť na ex

2. júl 2023

Baby idem si k vám po radu alebo názor ako ste to mali vy....

O necelý mesiac budem mať 40r, pracujem ako účtovníčka, mám 8rocnu dcérku ktorú som mala s manželom. S manželom sme boli celkovo spolu 9rokov. Pred ním som mala len 1vzťah ktory trval skoro 4roky. (ja ten vzťah nazývam detská láska, síce som mala 19r ked sme si spolu začali ale bol to prvý vzťah)

Potom som stretla exmanzela a to bola tá pravá láska, milovala som ho veľmi a mali sme krásny vzťah. Pracovali sme spolu v oblasti financií, veľa sme cestovali a po 7rokoch sa nám narodila dcéra.
Po narodení dcéry sa nás vzťah začal kaziť, upla som sa na malú a veľa sme sa hádali, rozviedli sme sa.

Zostala som sama s 2ročnou dcerou a môj život bol len práca a starostlivosť o malú. Nič iné. Ani nový vzťah som nechcela, nejaké pokusy tam boli ale zostalo to len pri káve. Jedného dňa som šla na zoznamku ale nikto ma tam nezaujal tak už som tam ani nenazrela až jedného dňa som tam spoznala muža z ČR. O tri roky starší odo mňa, tiež už dlho rozvedený a mal dcéru o 2roky staršiu ako moja. Velmi sme si rozumeli už pri písaní a po 2mesiacoch sme sa stretli, neskôr aj s deťmi a všetko bolo veľmi krásne. Každý víkend sme trávili spolu a bolo to super. Bud cestovali oni za nami alebo my za nimi. Trvalo to rok. Bola som veľmi zaľúbená a veľmi sme si rozumeli vo všetkom. Ešte zaľúbenejsia ako v manželstve. Expriateľ toho už zažil veľa, naposledy mal vzťah kde jeho priateľka s ktorou bol 4roky bola veľmi žiarlivá a temperamentna. Preto mi vždy hovoril že ja som úplne iná, inteligentná a chapava.

Možno by sme boli spolu dodnes....problém bol však môj exmanzel. Keď sa dozvedel že mam priateľa začal naschvál meniť termíny kedy si vezme malú a robil naprieky aby sme neboli spolu. Exmanzel sa vždy obvinoval za rozvod a že ja som to pokazila. Pritom on má už novú priateľku.

Od rozchodu s expriatelom ubehol už rok a ja stále neviem na neho zabudnúť 😥 myslím na neho každý deň a pozerám si naše spoločné fotky. On si pomerne rýchlo našiel novú priateľku, tiež rozvedený s 2deťmi vo veku jej dcéry. Po rozchode sme ešte dva mesiace boli v kontakte. Raz za čas napísal ako sa má že s novou priateľkou všetko v poriadku že je fajn aj jeh deti atď...

Až jedného dňa už neodpísal... Uz rok..
Dala som si na to odpoveď že evidentne je v novom vzťahu spokojný tak nemá potrebu byť v kontakte s ex.
Nehnevám sa za to na neho a prajem mu aby bol štastny. Ja som ten typ že sama od seba mu už nikdy nenapíšem...

Ja však neviem na neho zabudnúť, stále ho milujem a už nikdy nenájdem človeka s ktorým si budem tak rozumieť

Myslíte že sa mi podarí na neho niekedy zabudnúť?
Alebo čo pomohlo vám?

Strana
z2
autor
2. júl 2023

@elizabet173 dozvedel sa to od dcéry že pôjdeme na wellness. Ale to je jedno, nejde len o tú jednu situáciu, bolo toho veľa. Samej sa mi nechce nikam chodiť. Kamarátky v mojom veku majú svoje rodiny a samú ma nebaví niekam ísť. Celkovo niekedy mám také dni že sa neprinutim k ničomu. Viem že expriateľ nebol dokonalý, mal svoje chyby samozrejme ale nič také čo by mi vadilo. Ale pomáhal mi, vo všetkom, chcel pre mňa a moju dcéru len to najlepšie. Vo veľa veciach mi dodal odvahu, on sám mi povedal že som ešte mladá a pekná na to aby som zostala sama, že nemôžem žiť sama, zavretá medzi 4stenami keď som bez malej a musím si urobiť poriadok s exmanželom. Exmanzel so zo mňa urobil opatrovateľku svojej dcéry. Expriateľ mi dodal odvahu a pomohol mi aby som dala otca svojej dcéry na súd. (to som aj urobila a pomohlo, exmanžel už dodržiava to čo má)

autor
2. júl 2023

Bol mi veľkou oporou, ukázal mi že žiť sa dá aj inak. Bol to síce len rok kedy sme sa videli a žili spolu aj s deťmi len víkendy ale bolo to super. Boli sme ako rodina

autor
2. júl 2023

Mne stále vŕta hlavou prečo kontakt so mnou ukončil zo dňa na deň. Napadlo ma že možno jeho súčasná priateľka to zakázala.
Ako ja by som pochopila keby mi napísal prepáč už s tebou nemôžem/nechcem byť v kontakte. Ale odstavil ma zo dňa na deň a bez vysvetlenia

domkakvet
2. júl 2023

Pises ze nevies zabudnut na tvojho priatela ktoreho si spoznala po rozvode, spomynas aj detsku lasku, aky ma s tym suvis, dalej strasne si milovala kazdeho, uprac si v citoch a potom nieco zacni riesit.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
toskanka
3. júl 2023

@aurorka Prečo ste sa nakoniec rozišli, keď veci s exmanželom napredovali? Prečo si iniciovala rozchod ty? Keby som niekoho tak ľúbila ako ty teraz opisujes, nikdy by som to nespravila. V 40 je vzácnosť stretnúť niekoho, s kým si takto rozumieme, aspoň podľa tvojho opisu. Aj keď si stále myslím, že si ho idealizujes.

autor
3. júl 2023

@toskanka s exmanželom sa to vyriešilo až po rozchode... Expriateľ ma v tomto podporoval aj keď sme už boli rozídení

toskanka
3. júl 2023

@autorka Ale tak to bola škoda to zahodiť, keď to boli riešiteľné veci a stačilo len vydržať. To potom nebol dôvod rozchodu.

Strana
z2