Nevydarené rande
Ahojte. Občas mám pocit, že som prekliata čo sa týka vzťahov, pretože vždy keď stretnem niekoho kto sa mi páči a vyzerá to fajn buď je zadaný alebo je v niečom "magor" alebo tam je niečo napr. extrémne veľký vekový rozdiel a podobne. Dnes som mala rande, na ktoré som sa veľmi tešila, lebo ako chlap bol veľmi pekný ale bol ako kôpka nešťastia.. O mňa sa nezaujímal a takmer celú dobu rozprával len o sebe o tom ako chodí na terapie a aké má psychické poruchy. Celkovo som mala z neho pocit, že je frustrovaný životom.. Ostala som dosť sklamaná. Som rodinný typ a od mala túžim po rodine a nejako neviem prekusnúť, ak by som mala byť celý život sama... Nikdy som nemala normálny dlhoročný vzťah, len také krátkodobé a to mám už 26.
Asi hladas na zoznamkach podla toho ako pises, nehovorim, ze tam nie je mozne najst vztah, je to mozne aj tam, ale skus sa poobzerat aj v tvojom okoli.
Asi hladas na zoznamkach podla toho ako pises, nehovorim, ze tam nie je mozne najst vztah, je to mozne aj tam, ale skus sa poobzerat aj v tvojom okoli.
@domkakvet práveže zoznamkám sa vyhýbam. Toto je kamarátov kamarát. Len ostatní sú všetci už buď ženatí alebo majú deti..
@domkakvet a čo sa týka môjho okolia je to ťažšie, pretože kamošky mi nejak nevedia pomôcť (už sme to skúšali) a v práci pracujem výhradne len so ženami :D
Tak sa mozes skusit pridat do nejakej skupinky napriklad co chodia spolocne na hory, neviem ako sa to vola, ale uz to tu niekto v nejakej diskusii radil, ze nieco take je na fb, alebo skocit do fitka a hlavne byt trpezliva, este stale mas malo rokov.
do fitka chodím pravidelne, aj von sa snažím kade tade chodiť..
26? Čo by som ja dal za to 😂
Si mlada dievka, nic nesil a neunahluj. Suladneho partnera nie je lahke najst. 🍀
Ako sa hovori, cim clovek nieco sili, tym je to len horsie...je na tom kus pravdy. Si mladucka, tak si to uzivaj, ten spravny pride, ked to budes najmenej cakat. Takto si na to tak upäta,ze prave preto pritahujes same individua🙂 Daj si cas🙂 Nechaj to volne plynut🙂
26? ... ja som toho správneho stretla v 34 ... kopu času máš, nič nesiľ, čo má prísť, príde.
a to s týmto si chceš začať? mňa by odradili už len tie psychické poruchy.Ja neviem kde niektoré chodia na taký materiál fakt.Asi len zo strachu pred samotou sú ludia s kadekým.Lebo nevedia byť sami so sebou.Tak dobrý je hoc kto potom.Niekedy si myslím že je to až výmysel a nikto by sa takto dobrovolne netýral 😀 ja som tiež dlho bola sama prakticky až nedávno som našla takú tu spriaznenú dušu v úvodzovkách.Nič si z toho nerob aj na mňa sa lepil kde kto ale ja som to stopla hneď v úvode.Preto mi aj dlho trvalo si niekoho nájsť.Tiež som to tak vnímala že aké nešťastie a smolu mám a dobre že som ich odmietala lebo ktovie ako by som aj skončila teraz
26? ... ja som toho správneho stretla v 34 ... kopu času máš, nič nesiľ, čo má prísť, príde.
@dzulli1980 dnešná mladá generácia reálne rieši deti, manželstva podstatne skôr ako moja generácia, a to mám 40
Ani jeden z mojich vztahov co som mal l nevznikol skrz "rande" s clovekom, ktoreho ledva poznam..... Vzdy som sa pohyboval v nejakom prostredi, normalne som fungoval s okolitymi ludmi, po nejakom case som zistil v koho pritomnosti sa citim dobre a casom sa to nejak "samovyvinulo".
Cize moja rada je - PRAVIDELNE sa pohybuj v rozlicnych komunitach. Keby som ty (mam 30), chodim pravidelne do kniznice (kludne aj kadejake besedy), kaviarne + nejaka skupinova sportova aktivita. Online zoznamku by som na nejaky cas uplne vylucil.
1. Na zoznamke su divnoludia.
2. Pri prvom kontakte cez zoznamku je tam taka ta "pachut", ze ten clovek tam swajpuje desiatky ludi a zufalo potrebuje najst partnera. Treba si uvedomit, ze ten clovek bol mozno posledne 2 piatky vonku s dvomi roznymi ludmi. Ukamenujte ma, v mojich ociach to znizuje hodnotu danej persony. Pocit mi hovori, ze skrz komunitu a postupne spoznavanie dokazem najst "hodnotnejsieho" cloveka, nehovoriac o tom, ze to ma ovela vacsie caro a hlbku.
Ani jeden z mojich vztahov co som mal l nevznikol skrz "rande" s clovekom, ktoreho ledva poznam..... Vzdy som sa pohyboval v nejakom prostredi, normalne som fungoval s okolitymi ludmi, po nejakom case som zistil v koho pritomnosti sa citim dobre a casom sa to nejak "samovyvinulo".
Cize moja rada je - PRAVIDELNE sa pohybuj v rozlicnych komunitach. Keby som ty (mam 30), chodim pravidelne do kniznice (kludne aj kadejake besedy), kaviarne + nejaka skupinova sportova aktivita. Online zoznamku by som na nejaky cas uplne vylucil.
1. Na zoznamke su divnoludia.
2. Pri prvom kontakte cez zoznamku je tam taka ta "pachut", ze ten clovek tam swajpuje desiatky ludi a zufalo potrebuje najst partnera. Treba si uvedomit, ze ten clovek bol mozno posledne 2 piatky vonku s dvomi roznymi ludmi. Ukamenujte ma, v mojich ociach to znizuje hodnotu danej persony. Pocit mi hovori, ze skrz komunitu a postupne spoznavanie dokazem najst "hodnotnejsieho" cloveka, nehovoriac o tom, ze to ma ovela vacsie caro a hlbku.
@zelenina1 svätá pravda mne sa zoznamka tiež hnusila.Normálne som sa do toho musela nútiť tam chodiť nič mi to neprinášalo len nervy a stres tak som sa na to vybodla.Ludia sú tam ako tovar vo vitríne a ty vyberaj 😁 na to musí byť aj človek nastavený chodiť tam snoriť a vypisovať a prehrabávať sa tam profilmi. A to je len prvá etapa.Potom tie trápne rande odtial čo väčšinou ani nevyjdú a zbytočne tam človek stratil čas a teperil sa tam.No škoda reči
Este mas cas, s tamtym by to nemalo zmysel, bola si len jeho terapeutka. A ked ma poruchy, radsej ruky prec, je to sakra tazke.
Mne takto dohodila raz kamaratka jedneho jej kamarata, bol po rozchode, tiez to rande bolo skor o tom, ze on ako pacient sa vyrozpraval mne ako terapeutke. Tiez nevyzeral zle, ale... Prosto.. Viac sme sa nestretli.
Napíš mi
Mlade este stale davaju na prve miesto vzhlas az potom zistuju ci je alebo nie je pouzitelny. Starsie to maju vyvazene. Aj skaredy muz moze mat hodnoty pre ktore skaredy nie je ale je zaujimavy na zivot. Si mlada spoznavaj uc sa. Co sa naucis v zivote ti pomoze

26? Som myslela že máš 41 a tikajú ti hodinky