Nezmieril sa priateľ s rozchodom s bývalou?
Ahojte.Sme s priateľom spolu 3 roky.Predomnou mal skoro 7 ročný vzťah.Problem je že sa ešte stále nezmieril s rozchodom s bývalou.Ma stále ich spoločné foto a prezerá si ich čo by mi nevadilo keby to není poza môj chrbát, pozerá si jej profil a profil jej mami na FB stále,cielene chodíme na výlety kam oni chodili spolu čo by mi tiež nevadilo ale je to len a len ma tie miesta kde chodil s ňou a ešte mi klame že tam bol už dávno ešte zo základu.Ja viem že mám brať nohy na plecia a utekať len som to potrebovala aspoň takto dostať zo seba.
nevadi ti ze ju stolkuje,ze stale na nu mysli a nevadi ti,ze ty si len nahrada? ak mas aspon troska sebeucty tak to ukonci nez pridu deti a budu sa volat po nej ..
Čo tam chceš riešiť?Miluje svoju ex. Nie Teba. To si vážne myslíš, že nie si hodná skutočnej lásky, keď s ním ostávaš?
A prečo si s ním? A dokonca tri roky? To ti doteraz nevadilo? Alebo to začal robiť až teraz? ... nechápem... Na čo prepanajana čakáš?...
Nemá zpracovaný rozchod, jsi převoznice. Ukonči to, jinak se budeš trápit a ztrácet čas.
A ty prečo si s sním už 3 roky keď sa nezmieril? Nastoliť otvorený rozhovor, ale toto robiť, nie je normal.
Sama vies čo máš robiť . Nezahadzuj svoje najlepšie roky s niekym , kto ti za to nestojí .

Tak len zober tie nohy na plecia a utekaj 🍀 toto neznie dobre.