Nezodpovedný partner: Ako zvládnuť jeho správanie?
Ahojte,
mam znamost, zatial len kratku, ale co si vsimam je dost caste meskanie, ak mame spolu niekam ist. Naposledy, ked meskal takmer hodinu ani sa neospravedlnil, ze kvoli comu meskal. Musim mu pripominat veci, nema narocnu pracu, zeby bol neviem ako velmi zaneprazdneny. V soku som bola z toho, ze ked som prisla k nemu povedal, ze nevie zapnut pracku. Bez toho , aby mu zena nieco povedala, nevie co ma robit. Mal ist len sam na nakup a bol z toho hotovy. Poprosila som ho o nieco este pred tyzdnom a mal to na haku. Som z toho sklamana. Myslim si, zeby chlap na zaciatku sa mal cim viacej v takychto veciach snazit, aby sa ukazal, ze vie nieco spravit, ale taketo situacie, vsetko lazo plazo. Ked som prvykrat unho bola, v obyvacke playstation. Ako velky pubertiak.
@muchotrafka298 dam mu ultimatum, inak to nevidim
@anonym_autor pre Boha žiadne ultimátum mu nedávaj, aj keby sa naučil robiť tie veci sám, mamička naučená chodiť bude u vás pečená varená a ešte ťa bude drbať keď mu zle navaríš lebo jej drahý je predsa zvyknuté na lepšie. Je úplne jedno, že nechceš deti, stane sa alebo si to rozmyslíš a s takýmto hnidom si budeš zakladať rodinu? Alebo chodiť niekam? Zober si, že pôjdete na týždeň na dovolenku bez stravy, do nejakého domu alebo čo, budeš všetko zaobstarávať sama? Mládenec je zvyknutý od mamky na servis. A bude ho čakať aj od teba. Poznám takých.
@anonym_autor okamžite to ulončiť s ním. Môj bývalý tiež taký bol, podobný. 30 ročný nevedel urobiť nákup!
Ja by som skor za tym videla nejaku psycho dg minimalne poruchu pozornosti
Takže mama mu perie, varí, nakupuje? Sprchuje sa sám? Za mňa je to neschopný lajdák a hľadá niekoho koho by vymenil za mamu, nech má ešte aj sex.
Ze ultimatum, tak ty si vtipna :D ako bude ultimatum zniet? Totalne sa zmen lebo na teba kaslem? :D
Ser na neho ozaj, dosli na zemi muzi ze sa toto musis pytat na MK alebo co?
Ak čakáš, že ho zmeníš alebo sa zmení z lásky k Tebe, tak sa postav do dlhočizného radu žien, ktoré si kvôli tomuto hhlúpmu dúfaniu nechali zničiť život chlapom....lebo šak on sa určite zmení, raz, keď...
On je jediny?
Ked si taka zalubena do neschopaka snad aby si mu zacala prat oblecenie. Nech si zvykas ake to bude 😂😂🤦♀️
Tak moj tiež ku mne prišiel od mamy a myslel si, že všetko sa robí samé a že stačí poďakovať a dať tanier do drezu.
Dnes varí, umýva riady, nakupuje, chytí sa čoho treba.
Práčku a vysávač má zakázaný.
Keby som mu na začiatku vzťahu dala últimátum tak ho už neuvidím, veľa vecí bolo pod jeho úroveň, lebo to vlastne nevedel.
Ale nemeškal nikdy, zavolá, napíše vopred že nestíha.
To by mi vadilo veľmi, že sa nedá na neho spoľahnúť
Neviem síce koľko máte obaja rokov ale vyzerá to tak že je ešte nesamostany a tým pádom nepripravený na život vo vzťahu
Neviem síce koľko máte obaja rokov ale vyzerá to tak že je ešte nesamostany a tým pádom nepripravený na život vo vzťahu
@anonym_38e6e4 on ma 33 , ja mam 28
Tak moj tiež ku mne prišiel od mamy a myslel si, že všetko sa robí samé a že stačí poďakovať a dať tanier do drezu.
Dnes varí, umýva riady, nakupuje, chytí sa čoho treba.
Práčku a vysávač má zakázaný.
Keby som mu na začiatku vzťahu dala últimátum tak ho už neuvidím, veľa vecí bolo pod jeho úroveň, lebo to vlastne nevedel.
Ale nemeškal nikdy, zavolá, napíše vopred že nestíha.
To by mi vadilo veľmi, že sa nedá na neho spoľahnúť
@anonym_f1acb3 to zacal robit sam od seba , domace prace myslim, alebo si mu jednoducho povedala ze musi, ze ina cesta neni ?
Ze ultimatum, tak ty si vtipna :D ako bude ultimatum zniet? Totalne sa zmen lebo na teba kaslem? :D
Ser na neho ozaj, dosli na zemi muzi ze sa toto musis pytat na MK alebo co?
@anonym_2346ca chlapov je dost, len najst normalneho je hladat ihlu v kope sena
@anonym_autor Hlavne si nechaj spravit od neho decko, potom zazijes to prave peklo.
@patrike dieta ani za svet
@anonym_f1acb3 to zacal robit sam od seba , domace prace myslim, alebo si mu jednoducho povedala ze musi, ze ina cesta neni ?
@anonym_autor poprosila som ho, potom som ho pochválíla aký je šikovný a ako mi pomohol a začal sa z toho tešiť, prekvapoval ma, zaujímal sa.
Treba ho motivovať, ako malé dieťa, nie nadávať a frustrovať to moc na pánov tvorstva neplatí
@anonym_autor keď ho pekne poprosím, aby umyl okno, že mňa bolí ruka tak ho umyje, nemožem povedať, že musíš umyť okno, lebo mňa bolí ruka, to nefunguje, to by povedal zajtra, pozajtra a umyla by som ho nakoniec sama..
Rovnako nepochopí, keď povieš fuj, aké je špinavé to okno, to sa len pozrie, skonštatuje že je špinavé a nedocvakne mu, že on by ho mohol umyť, keď mňa bolí ruka..
@anonym_autor poprosila som ho, potom som ho pochválíla aký je šikovný a ako mi pomohol a začal sa z toho tešiť, prekvapoval ma, zaujímal sa.
Treba ho motivovať, ako malé dieťa, nie nadávať a frustrovať to moc na pánov tvorstva neplatí
@anonym_f1acb3 paradne si na to sla . Ja som mu napriklad chcela ukazat ako s prackou, ze to vobec nie je zlozite, ze to uplne v pohode da. No nejako sa z toho vykrutil, ze to riesit nemusim. Dnes napr. som mu napisala, ze cez vikend by sme mohli nieco navarit, vyskusat nieco jednoduche. On na to, ze vsak donaska existuje. Potom sme sa bavili o fungovani domacnosti a urazil sa tak , ze od druhej poobedia ani nenapisal.
@anonym_f1acb3 paradne si na to sla . Ja som mu napriklad chcela ukazat ako s prackou, ze to vobec nie je zlozite, ze to uplne v pohode da. No nejako sa z toho vykrutil, ze to riesit nemusim. Dnes napr. som mu napisala, ze cez vikend by sme mohli nieco navarit, vyskusat nieco jednoduche. On na to, ze vsak donaska existuje. Potom sme sa bavili o fungovani domacnosti a urazil sa tak , ze od druhej poobedia ani nenapisal.
@anonym_autor no celé zle
1. práčka- išla si z neho robiť dilina, že je to jednoduché.
2. Láska, možeme si uvariť v tvojej kuchyni cez víkend? Pomožeš mi?
3. On vie ako funguje jeho domácnosť, ty si votrelec, čo mu chce rozkazovať v chalupe😆
Cez sms je to ťažko, osobne na neho pomrkáš, objímeš ho a vyznie to inak, nie ako útok
Proste urobiť to žensky, aby ti nevedel povedať nie, nie ako generál, žiadny chlap nechce byť pod papučou..
@anonym_autor no celé zle
1. práčka- išla si z neho robiť dilina, že je to jednoduché.
2. Láska, možeme si uvariť v tvojej kuchyni cez víkend? Pomožeš mi?
3. On vie ako funguje jeho domácnosť, ty si votrelec, čo mu chce rozkazovať v chalupe😆
Cez sms je to ťažko, osobne na neho pomrkáš, objímeš ho a vyznie to inak, nie ako útok
Proste urobiť to žensky, aby ti nevedel povedať nie, nie ako generál, žiadny chlap nechce byť pod papučou..
@anonym_f1acb3 neviem ci vie ako funguje domacnost 😅 osobne neviem kedy sa uvidime , ked takto bude trucovat. On ani vysavac doma nema, len ten roboticky. Nic na upratovanie. Klucku od dveri treba opravit , naco sak mozu byt otvorene na wc 🙈
@anonym_f1acb3 neviem ci vie ako funguje domacnost 😅 osobne neviem kedy sa uvidime , ked takto bude trucovat. On ani vysavac doma nema, len ten roboticky. Nic na upratovanie. Klucku od dveri treba opravit , naco sak mozu byt otvorene na wc 🙈
@anonym_autor noo, veď : ,,zlato, bola by som šťastná, keby si opravil kľučku na WC, aby som nemusela kakať s otvorenými dverami, urobíš to pre mňa?😆
A nie že čo to má znamenať že je kľučka pokazená a neni si schopný ju opraviť.
Tak jemu to doteraz vyhovovalo ako fungoval, možno bol aj na to pyšný a zrazu sa tam dovalíš ty a vidíš len nedostatky, veď vysávač vysáva sám, preto si taký kúpil a ty si mu ho ofrflala..
@anonym_autor podobné niečo doma mám, rýpať do neho nemožem, nemusí nič len umrieť..
Som krehká žena, ktorá potrebuje pomoc(to ho nakoplo, lebo rád pomáha), keď funguje sex, ostatné sa k tomu doladí..
Urobil zo mňa princeznú, uteká mi otvoriť plechovku, aby som si nechtík nezlomila, zafarbí mi vlasy, nalakuje nechty na nohách, ale inak je king akože.. a neni pod papučou👌
Ale už keď som ho všetko naučila už ho nepustím..
Chlap chce byť chlap, nie neschopný jedinec v očiach ženy a už vobec to nepotrebuje počuť
@anonym_autor podobné niečo doma mám, rýpať do neho nemožem, nemusí nič len umrieť..
Som krehká žena, ktorá potrebuje pomoc(to ho nakoplo, lebo rád pomáha), keď funguje sex, ostatné sa k tomu doladí..
Urobil zo mňa princeznú, uteká mi otvoriť plechovku, aby som si nechtík nezlomila, zafarbí mi vlasy, nalakuje nechty na nohách, ale inak je king akože.. a neni pod papučou👌
Ale už keď som ho všetko naučila už ho nepustím..
Chlap chce byť chlap, nie neschopný jedinec v očiach ženy a už vobec to nepotrebuje počuť
@anonym_f1acb3 uz je koniec
@anonym_f1acb3 uz je koniec
@anonym_autor Bud rada, zbavila si sa uplneho blba. Podla mna nie je normalne, ze chlap nevie zapnut pracku a ani ist sam na nakup(!). A chodi mu upratovat mamicka. Velke dospele dieta.
ako vravi klasik, co mal zlatu cicinu? ci?
@anonym_autor ale prosim Ta. Ty mas kolko rokov? 15? Mohla by si vediet, ze chlap ak nechce on sam zmenu, tak mu nepomoze ani tristo ultimat.Co si myslis, ze docielis? Ze on sa zmeni, lebo ty chces a zrazu z nesamostatneho chmula bude uzasny chlap, co Ti pomoze so vsetkym a uplne sa zmeni?
@muchotrafka298 presne tak, jemu to takto vyhovuje. Mamicka sa postara a najde si urcite aj zenu ktora sa postara. To su taki ludia, naco by sa menil. Neschopný, nezodpovedny chmulo 33 rocny.

@muchotrafka298 dam mu ultimatum, inak to nevidim
@anonym_autor ale prosim Ta. Ty mas kolko rokov? 15? Mohla by si vediet, ze chlap ak nechce on sam zmenu, tak mu nepomoze ani tristo ultimat.Co si myslis, ze docielis? Ze on sa zmeni, lebo ty chces a zrazu z nesamostatneho chmula bude uzasny chlap, co Ti pomoze so vsetkym a uplne sa zmeni?