Nezrelá partnerka - neustále rozchody

maro89
10. máj 2022

Zdravíčko dámy, už neviem ako ďalej ,tak ženský pohľadi mi poradí.. môj vek 32 ex 28 .. začali sme spolu 4 roky späť.Zo začiatku všetko super prvé mesiace láska ako hrom až kým sa do toho nezapojili jej rodičia dali jej rozumy,že sa nehodime atď..v jeden deň mi hovorí ako má miluje a o pár hod rozchod lebo chce byť sama..potom o mesiac znovu v kope potom sme išli spolu bývať a po pár mesiacoch hádky o úplne zbytočnosti lebo kamarátka povedala,kamarát,mama stále som cítil,že im nevoniam..Až prišiel veľký rozchod znovu a našla si o týždeň hneď druhého a to mi plakala ,že aké je ťažké žiť bezomna..potom už nebolo ,tak som kašlal na ňu,ale s plačom o 3 mesiace prišla a zase znovu spolu a po čase ďalšie rozchody..nevieme žiť spolu a ani bez seba? Ona rada až moc koketuje s chlapmi,dokáže sa hneď kamarátiť s hocikým a za toho hocikoho sa dokáže vadiť somnou a ak sa rozísť . Najskôr mi hovorí aký som úžasný chlap a potom,že najhoršie čo ju stretlo. živote..trpí primne a neľúbi ma už dlho a podobne..ja ju naozaj ľúbim ale už nevládzem..

anjelicek26
10. máj 2022

A nenapadlo ta miesto cakania, ci zasa prijde - si medzi tym najst novu psychicky stabilnu partnerku? Laska nie je vsetko... znie to ako klise, ale je to tak... zranujete jeden druheho, neviete hladat kompromisy miesto radikalneho teatralneho rozchodu a potom to jednu aj druhu stranu mrzi...co bude ked prijdu normalne problemy ? Spolocna domacnost, tehotenstvo, deti, unava, malo sexu a casu na seba? Co bude s vasim vztahom potom? Ustoji to? Asi tazko. Takze sa skus radsej odmilovat, lebo toto nebude dobre proste nikdy.

mikadooo
10. máj 2022

@maro89 ja by som to uťala. Toto je len trápenie, ten vzťah predsa nemá budúcnosť, zbytočne s ňou zahadzuješ mladosť. Pri ďalšom rozchode sa už naozaj rozíďte, zablokuj si ju kade tade a nereaguj na jej fňukanie.

karhu
10. máj 2022

..nezreli ste obaja, naco jej zakazdym skocis na navijak? 🙈
rada - poslat kade lahsie, najst si normalnu zenu

loliki
10. máj 2022

@maro89 Máte už dosť rokov. Veď sa ju spýtaj, či chce byť tvojou ženou. Keď povie áno, tak si ju ber, keď nie, nájdi si inú a už jej šancu nedávaj.

lindusss2016
10. máj 2022

@maro89 ak by si bol zrely ty, tak jej to zozeries prvykrat, ale druhykrat uz nie 🤷 ved jej normalne a zrelo vysvetli, ze stacilo, ze chces citit istotu a to ti ona nedava. Dovi, dopo.

pbra40
10. máj 2022

@maro89 poviem to za seba, presne tak som sa spravala, ked som mala predchadzajuceho frajera. Zial, bolo to preto, lebo som len cakala, kym nestretnem niekoho lepsieho.
Proste sa boji byt sama. Si jej druha volba. Preto odchadza, lebo caka nieco lepsie. A preto sa vracia, lebo to zatial nestretla. Pre mna zabite roky, mala som to utat hned a nemuseli sme sa obaja trapit.
A myslim, ze rodicia, kamosky atd su len vyhovorka

pribinak
10. máj 2022

Máš 32 rokov tak sa podľa toho zariad, tiež sa spravas ako 16 ročný sopliak.

Ak mi toto urobí partnerka 1-2x poučím sa z toho a neobnovujem opäť vzťah so ženou ktorú si nazval nezrelou (lebo takéto tančeky veľmi o tvojej zrelosti nehovoria)

Pozri, vidíš že je nestabilná a ľahko ovplyvniteľná, tak chráň trosku sám seba a už vzťah neobnovuj, lebo aj teba musia zraní at sklamania z opätovného rozchodu

h2
10. máj 2022

@maro89 Myslím, že každý si zaslúži druhú šancu. Ale tretiu už nie a štvrtú už vôbec. Nebuď na špagátiku, dotyčná si s tebou robí, čo chce. Lebo si to necháš.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
11. máj 2022

Ani jeden nie ste zrelí na vzťah. Ona laviruje, očividne nevie, či vôbec chce teba, ale paci sa jej, mat ta ako istotu, a ty jej hneď na všetky maniere skocis. Takto si dupľom ta nebude vážiť a budeš tebou cvičiť stále.
Za mňa definitívne choďte od seba, žiadne rozchody, príchody... Dokedy to chcete tak robiť? Do 40?

daniela2202
11. máj 2022

@maro89 presne tak- nezrelá, stále hľadá niečo lepšie, a teba si drží v zálohe, kašli na ňu, žien je more, ktoré sa chcú usadiť a žiť ako rodina

marika142
11. máj 2022

presne si to vystihol nezrela, ako toto je na palicu sa neustale rozchadzat a davat dokopy, nemate 16 rokov aby sa vam taketo nieco vo vztahu dialo plus podla mna to riadne vycerpava. a ked si necha uz vlastne dospela zena radit od rodicov ohladom partnera a davat na ich rozumy, co ja viem, stoji ti za to???

moonlight1210
11. máj 2022

Istou castou, co ta k nej taha je (z tvojho pohladu) jej nepolapitelnost. Ze sa vie rychlo rozhodnut, odtrhnut a nema problem ti dat cau. Plus si navyse vie hned najst dalsieho. Ze u nej nemas istotu, ani ked je s tebou.
Takze kazdy raz, ked sa s placom vrati, mas maly pocit vitatstva, ze si ju zas vyhral. Ze si predsa asi ten najlepsi, ked sa zas vratila a hovori, ze ta potrebuje.
Taka tvoja zavislost.

Ibaze s kazdym odchodom a navratom je ten tvoj pocit vitazstva zmatenejsi. A myslim, ze ti dochadza, ze ten prvy raz si bol jej regulerny frajer, ale s kazdym dalsim razom si skor uz ako taky Prirucny Prievoznik, ktoreho pouzije na preklenutie obdobia, aby nebola sama, kym nestretne niekoho zaujimavejsieho. A vtedy znervoznie, zacne sa hadat, hovorit, ako ju vsetci od teba odradzaju, zaveli na rozchod a sups - uz je o chvilu s dalsim.

Skus sa pozriet na to tak, ze ona sa s tymi druhymi nerozchadza preto, lebo ju to neodvratne taha vzdy k naspat tebe. Ze si jej osudovy (to romanticke “neviem zit ani s tebou, ani bez teba”)
Ale preto sa vracia, ze ti druhi maju viac sebaucty a nevydrzia to s nou.
Vtedy vzdy ide k tomu jedinemu, o kom vie, ze mozno sa bude chvilu proforma zdrahat, ale nakoniec bude rad, ze dosla spat.

Pozbieraj svoju sebauctu, najdi si radsej stabilnu partnerku, ktora vie, co chce a vazi si ta ako cloveka. A nepolemizuje, ze “ten a onen mi povedal, ze ma nie si hoden”. Lebo pre nu si top.
Mozno ti budu chybat tie stavnate, adrenalinove vzruchy z neistoty, ktoru mas u tejto dievky, ale pokial nie si hlupy, tak pochopis, ze mat rozumnu stabilnu partnerku, co si ta vazi, je sto a jedno oproti nestabilnej zene.

A najskor ked budes mat stabilnu partnerku a tejto niekolkonasobnej exke povies, ze stopiaty navrat k sebe sa uz nekona, tak zrazu ta zacne bombardovat vyznaniami, ako pochopila, co mala a stratila, a ze uz vie, koho naozaj miluje, atd, atp.
A vtedy budes vediet, ze by vam to nikdy nevyslo. Lebo najviac chce to, co prave nemoze mat.

maro89
autor
11. máj 2022

@moonlight1210 tak toto je top názor..ak rátam také veci,že plače ,že chce byť somnou o dva dni to už nieje pravda odmlčí sa a po týždni zase príde lebo jej chybám atď .a to,že jej rodičia stále majú dáky problém somnou lebo som úradník a oni robotníci a ja neviem čo je robota a bla bla.. Vadí im,že nemám hlboko do vrecka ..vypisovanie s kolegom a keď jej poviem,že mi to vadí tak ešte mi robí peklo,ten kolega bývalý gambler ,ale podľa nej je to super kamarát..skrátka dokáže vymeniť vzťah za niekoho koho pozná 2 týždne ..

marianarem
11. máj 2022

@maro89 Ja si tiez myslim, ze to nema perapektivu, alebo len takuto hore-dole, dalsie sance by som nedavala. Ale ak nahodou das, tak ty osobne sa staraj o to, aby z toho nebolo dieta.

saxana000
11. máj 2022

Dievca nevie co chce robi si z teba opicu na gumicke.na to kolko mas rokov by si mohol hladat emocne vyrovnanejsiu zenu.nie pubertacku co ta jeden den lubi a druhy posle do riti.

diamond007
11. máj 2022

@maro89 laska taká neexistuje že ani spolu ani bez seba. Proste buďte bezomna a hľadaj lepšiu ženu na zivot

radolina
11. máj 2022

Hmmm zjavne nevie co chce a mozno ta ma len preto, ze nechce byt sama a tym padom, vam to ani nikdy fungovat nebude. Ak robi neustale to, o com vie, ze ti vadi, tak to nie je baba pre teba

ibajaanikiny
11. máj 2022

@maro89 o nej pomlcim (inak,hodila by sa k mojmu ex),ale ty si daj “facku”. Mas 32 a stracas svoje roky s nevyzretou dusickou. Cakas,ze sa to zmeni? Poviem ti tajomstvo,nezmeni sa to nikdyyyy. Daj si s nou pokoj a zacni zit normalny zivot s normalnou zenou,ktora vie,co chce a ktora nevymiena partnera len preto,lebo rodina,kamosi a pod.
Ak to budes tahat dalej a trpiet,tak potom si asi aj ty nevyzrety a mas sebadestrukcne sklony…

maro89
autor
11. máj 2022

@ibajaanikiny Tiež si myslím,že je to osobnosť ktorá sa nezmení a bude tak fungovať celý život..len nechápem to,že má fakt dokáže milovať a o mesiac to už není pravda a som to najhoršie na svete pre ňu ..ja som chcel už dieťa a ona najskôr tiež potom z toho upustila,že ona chce radšej psa ..

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klaudiaden
11. máj 2022

Hmm dufam s nou uz nie si. Je to este decko, ktore nevie co chce a potrebuje byt zjavne stredobodom pozornosti. A to si myslim, ze taku kocku asi nechces. Bude ti bez nej lepsie a neboj ty nic, mozes byt bez nej uplne v pohode. Najdes lepsiu

maro89
autor
11. máj 2022

@klaudiaden nie som s ňou,už má to tak unavilo,ale mám toľko nezodpovedaných otázok..či som ja tomu na vine,nikdy som ju nepodviedol ,čas trávim s ňou vždy keď to je možné, nebeham po ženách,baroch atď...len pre ňu to je málo ,ona hľadá lepší vzťah ..

kvetinka75
11. máj 2022

podľa mňa si nezrelý aj ty. Ja neviem, čo je to dnes za ,,spôsob,, hľadania riešení - že zadáš diskusiu na nete a nech ľudia riešia tvoj problém. Ty si nevieš poradiť? Potrebuješ k tomu názory iných ľudí? TY nevieš čo chceš , aký chceš vzťah? Veď keď niekto behá od jedného k druhému a potom vráti a znova a znova - tak to nechám plávať. Hlavne ak chce človek normálny vzťah. Mne to už pripadá tak, že ľudia si bez netu nevedia vyreišiť nič. Chovajú sa aj v 30tke ako malé, náladové deti, nevedia sa rozprávať, nevedia riešiť problémy. Radšej žijú cez net ako v reálnom živote. Ak chce človek poradiť v niečom ozaj vážnom, nepoviem - dane, zákony ale aby si dospelý človek nevedel dať sám do poriadku vzťah?

janetinka27
11. máj 2022

@maro89 maj hrdost, chlape.... co so sebou nechas takto mavat. ona si ta vobec nevazi, nestojis jej za nic, si len poskok, stoh slamy, po ktorom dupe. kasli na tuto zenu, to nie je laska, k tebe nic neciti, prepac, ze som to tak napisala, ale zial je to tak. ale aj z tvojej strany je tu nezdrave spravanie, teda ze o nu stale bojujes a potesi ta, ked ju opat ziskas. maj konecne uctu k sebe, vaz si vlastny zivot, nepremrhaj roky touto detinskou hrou, v buducnosti by ta s nou cakalo peklo, taka zena je bremeno, nestala, nezrela. blokni ju, nereaguj a najma, ked zacne doliezat, nebude to tvoja vyhra, takze sa netes, ale vydrz a maj hrdost.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
babydesire
11. máj 2022

@maro89 pripomina mi to jednu moju ex-kamosku...tiez nevedela co so sebou,ak mohla niekomu ublizit, vyuzila to..dotycna je ocividne nezrela, potrebuje pozornost,obdiv a zavidiacich ludi okolo seba,,ak by jej zavideli vsetci okolo super chlapa vjednom kuse, bola by spokojna stebou..na isty cas,lebo aj to omrzi a treba zmenu...zabudni nanu,ta nedospeje nikdy

kornelies
13. máj 2022

@maro89 Hladaj si zenu z rovnakej socialnej vrstvy. Vacsinou vyssej vadi nizsia a nie naopak. Ex je niecim vynimocna? Ty si papierova servitka, ktora sa vytiahne, pouzije a zahodi? Zbytocne si s nou nicis svoje mentalne zdravie a stracas drahocenne minuty tvojho zivota.

luccija
13. máj 2022

@maro89 prestaň robiť zo seba fackovacieho panáka a celkom určite sa už nedaj obalamutiť.Bude taká vždy...čo Ti na nej imponuje, že si chcel dieťa?naozaj nerozumiem.Ved sa správa ako 17 rocna