Nie je pripravený na vzťah
Ahojte baby ale aj muži. Čo by ste robili, ak ste v nejakom vzťahu už dlhšiu dobu, kde vám je ok, máte sa obojstranne radi, pocuvate uz dlho ako lubi, ale, predložené vám bolo vysvetlenie z opačnej strany, že nie je muž pipravený na taky vzťah ako chcete momentalne vy, akože vzťah kde dvaja ľudia sú spolu na život, a bolo vám prednesené, že o pár mesiacov, (nakoľko sú tam závazky, kt. je treba vyriešiť z minulých životov na obidvoch stranách s tým, že vy ako žena ste si doporiadku svoj život dala a už chcete aj žiť, ale jemu to akosi trvá) Pocuvate uz neznesitelne dlho pre Vas kazdy ma nejaky limit a chce si usporiadať veci, niesme na začatku kde je zamilovanosť, a vy tužite robiť aj bežné veci na život, svoj zivot zit, čakala by ste na vyriešenie ? Mne stale ide hlavou, ze ak zena chce vyriesi veci a muz tiez , dokaze si veci usporiadať a hlavne aj kvoli tomu, ze nechce prist o toho druheho. Ale ja mam zmiesane pocity som nervozna, vystresovana dlhu dobu, chcem zit normalne , ale kvoli nemu som obmedzena pohadame sa, vykricim mu veci lebo uz sme v takom stadiu a on je ako zbity pes, ze on ma miluje. Stale mi trepe nejake nezmysli. A predlzuje cas. Doslova predlzuje. Vsak nech nesedi s kamaratmi na kave, ale nech si kupuju byvanie. Či som už tak sprostá a naivná ze som natrafila na idiota kt. zivot uziva co prichadza a v zivote nikdy sa sam nepohne lebo teraz ma z kazdej strany servis? A vsetci su v jeho v okoli ok, a ma ine priority.? Dajte mi nejake typy do kedy by ste cakali, ake ultimatum by ste dali sebe aj jemu a pod. Ci by ste vobec cakali na zazrak alebo by tahal kadelahsie.
Napísala si nezrozumiteľný príspevok, z ktorého som teda aspoň ja ani nepochopila o čo presne ide. Tak ťažko radiť...ale teda žiarlivý partner je problém.
@zaba21 pekny dniček kolegynka
Správne chápem, že si milenka?
@januska12323 Nasla som sa aj ja v tej otazke🙂. Nie je to lahke, takto klamat

Kde býva s nimi či v inom byte?
Úprimne mne by sa v tom veku tiež nechcelo deliť majetky, sťahovať k niekomu kde je dieťa riešiť zase nové problemy.Nepíšeš ako su veľké jeho deti.Kde sú deti ťažšie sa odchádza možno to hra na všetky strany aký je charakter.A možno má záväzkov plne zuby a je to ako píšeš trocha je doma, trocha s tebou, kamaráti...a on je voľný ako vtak.A ešte je možnosť, že klame ty nevieš čo je u nich doma.Si si istá, že je doma na 20%?
Čakala si dosť.Pises rozumne nečakaj pošli ho do riti.Ale zaujímalo by ma ako sa k tomu postaví napíš....daj mu mesiac a koniec.Chapem, že Ti je asi?s ním dobre, ale jemu to evidentne vyhovuje sedieť na 2 stoličkách.Pozeraj na to či si ty spokojná a to nie si.Maj úctu a nechaj ho