icon

Nikdy som nemala najlepšiu kamarátku. Ste na tom rovnako?

Dnes o 10:19

Ste tu niektora taka ktora nema takz tu kamaratku ani nikdy nemala na styl best friends forever ? Proste naozaj kazdu volnu chcilu spolu , vsetko zdielat , spolu chodit na vlasy nechty atd … Ja som taku dovernu kamaratku nenasla stale som bola sucastou partie akoby celku aj ked sme travili samozrejme niekedy cas ze sme isli 2 dievcata same ale nebolo to nikdy tak hlboke puto len proste ze ideme do mesta a tak.. len tak sa nad tym zamyslam ci ste niektora tiez tak v podstate nikdy nenasla taku tu kamosku.

Ja mam zas sestru ktora je pre mna maximalne dolezita a asamozrejme moj manzel my sme taki dvaja aj najlepsi kamarati aj manzelia vsetko v jednom. V nom som to nasla akoby vsetko komplexne. A syna nehovoriac

anonym_b6aa4b
Dnes o 10:20

@anonym_autor nie takú otravu som nemala a ani by som nechcela 😄

larrylurex
Dnes o 10:23

@anonym_autor ani ja nemám. Aj keď som si myslela, že mám, vždy som bola len druhá voľba. Ja nemám ani súrodencov. Mám muža a dcéru, sú pre mňa všetko, ale úprimne kamarátka mi chýba, ale už sa s tým učím žiť 😅

elenka.k
Dnes o 10:27

@anonym_autor ja ako ty . kamošky nie, sestra je moja najka a teraz aj moja dcéra ❤😍 a s manželom spolu 😉

biba_18

nemala som ani nemám ale ani mi nechýba 😒

katarinaba

Mam najlepsiu kamaratku - ale v inom style. Taku aku opisujes ty - nie, taku som nikdy nemala.
Ale zo skoly mam kamaratku, o ktorej viem, ze ak by som cokolvek, kedykolvek potrebovala, staci zdvihnut telefon a spravi aj nemozne aby ma podporila alebo mi pomohla. A to iste plati aj opacne. Stretneme sa len sporadicky, zavolame. Este na skole toho spolocneho casu bolo viac, teraz uz nie.
Mam kamaratku, s ktoru travim obcas cas - ideme von, mozno na nakup, riesim s nou nejake veci, som s nou viac v kontakte.
Ale robit s niekym - kymkolvek - vsetko toto co popisujes, to by ma meglo. To by musela byt moja druha kopia, aby to vsetko so mnou zvladala. A mozno by ma meglo aj tak, lebo sama so sebou by som to mala dost tazke 😀 😀 😀

zojazoja
Dnes o 10:32

Hej, mala. Ked som mala od 13 do 16. V dospelosti uz je to vcelku trápne a nerealne mat takýto chvostik.

anonym_b3f466
Dnes o 10:32

@anonym_autor ja takú prilepenú kamošku ani nechcem nikdy stretnúť, už teraz mám z tej predstavy husiu kožu

1sally12
Dnes o 10:55

Nie nemala, vždy sa kamošila aj s inými:(

anonym_96a94a
Dnes o 11:03

@anonym_autor Ano, mala a aj mam, od zakladky a plus sestra. A hoc nas deli teraz nejaka ta dialka, stale sme v kontakte a piseme si, aj ked bolo aj obdobie, kedy sme nestihali byt a nemohli byt spolu ci v kontakte. S nou sme chodili zo skoly a do skoly, travili cas aj po skole. A so sestrou si tiez dost rozumiem. A plus v kazdej praci som mala taku blizku dusu, pracovnu kamosku, s ktorou sme boli dovernicky a aj teraz mam, sme kamosky uz 9 rokov a vieme si vsetko povedat, navzajom si doverujeme. Kedze ja mam rodinu, nestihame byt nejak mimo prace spolu osobne, ale v praci ci cez hlasovky sme si k dispozicii.
Mam aj ine kamosky, nie az tak blizke, ale prosto tieto dve +sestra su moje topkove..

pralinka25
Dnes o 11:25

mam kamosky tak povediac celozivotne. 4 take ktore idu so mnou od malinka. ale toto co popisujes je pre mna doslova desiva predstava, lebo ja nie som zdielaci typ. odtial potial. snazim sa dokonca prilis zdielacim typom vyhybat. mna by to zabilo

anonym_1f3578
Dnes o 11:29

@anonym_autor nie nemam taku kamaratku a ani som nemala...

proste_zuza
Dnes o 11:33

asi ani ja nie. Akoze kamaratky ano, ale to co sa asi povazuje za NAJku.. to asi nie, A taky "iny" vztah do toho asi nepatri 🙂))

akinom0077
Dnes o 12:18

@anonym_autor Ano , mam taku kamaratku a neviem si to ani inak predstavit kedze nemam surodencov mam s kamaratkou silne puto od detstva az dodnes ( obe mame 41)

medyna
Dnes o 12:18

ani ja som takú nemala, možno v puberte by som aj chcela, ale teraz si to už neviem predstaviť ... rada trávim čas sama, sama idem na nechty aj ku kaderníčke .... mám kamošky, chodíme spolu aj na dovolenky (občas), ale každá máme vlastný život a súkromie

anonym_de3c04
Dnes o 15:06

@anonym_autor mala som takú, ale teraz sa vidíme tak 2X do roka, každá iný štýl života, rozne kuty SK. no spomienky su krasne

anonym_d7c934
Dnes o 16:46

Ja myslim, ze doba uz neprodukuje kamaratstva, po akych tuzis. Pre take sa musi nieco urobit. Ja som mala kamosku "prespavaciu" ja u nich, ona u nas. Nase matky spolu robili a oni to zosnovali. Najprv nejake podnikove vylety, potom ja 4tacka na ZS k nim na prazdniny. Jasne, ze som sa buchla do jej brata a on do mna po vojencine, ked ma nepoznal na hodoch. Takze sme mohli byt aj svagrine. Len jej to nesedelo a ju som mala radsej, ako jeho. Uz mi aj stihla zomriet, pisem si s jej nevestou a utesujeme sa navzajom. Taka dobra dusicka, aj ked sme niektore roky o sebe nevedeli, tak sme sa stretli na transfuzke, v Berline, v NOU... A planovali vylety s vnukmi. Takze uz len na cintorin za nou. Minule som prisla na to, ze to mohlo fungovat len na sklonku sociku, ked sme mali vsetci vsetkeho priblizne rovnako, dom, byt, nieco na knizke... Dnes by si trosku situovanejsi ani nepustili decko kegyne k sebe, ako my vtedy, vsak sa kolki ani nesestranicuju a to bolo u nas tiez na zivot a na smrt. U nich sme mali zakladnu na zabavy v ich okoli, u nas akcny radius na nasom smere. Zlate casy... Hviezdne nebo na do mnou, Shandy od Kiss a la Zenit v usiach a jednorazovy frajer zo Zavara pri mne🤣 💕